След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 512
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
 Heart Eyes

и ново от селфиджията  Mr. Green няма да пускам и другия грозник стилиста ,че много ще станат  Laughing

# 391
  • Още у мъглата ...

Снимали са два екипа днес, на две различни места.
Фрагманът щял да е бомбеле, а 43 епизод с хубави Дефмерски   сцени. Коментират да не избухне тази бомба Laughing
Дани, пишат в Туътр  нещо за Дениз,но с моя Гугъл не разбрах.

Елини Hug ние тия бомби всеки епизод ги очакваме  Mr. Green
не знам колко е вярно ,четох при рускините ,че феновете които били на сета видяли Борко и Елка които били в кухнята ,а Борко бил гол до кръста  Mr. Green Joy Joy Joy Joy как пък го видяха зад тая вискоа ограда не разбрах  Mr. Green

То остава и да го видят гол под кръста Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Е те тогава ще е атомно бомберлерето Mr. Green rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 392
  • Керодиспансера
Скрит текст:
Ди  Hug няма нужда да разбираме - то се вижда какво щастие струи от тях  Mr. Green Борко с ръце в джобове , застанал като че ли от немай къде до нея  ooooh! hahaha hahaha hahaha
За сравнение - екранна двойка - професионалисти  Mr. Green
Heart Eyes
Ели,тяхната снимка е от Делихато и може би още тогава не са били чифте  Mr. Green и затова са толкова сериозни  Joy ...вероятно са избрали тази снимка защото Кюса тук изглежда що годе нормално и не е толкова стряскаща  Joy Joy Joy
Представям си тогава колко достоверна е и писанката , щом използват снимка от преди две години  Mr. Green

# 393
  • Още у мъглата ...
Heart Eyes

и ново от селфиджията  Mr. Green няма да пускам и другия грозник стилиста ,че много ще станат  Laughing

Охххх, мерси, Дидок, че съжали нашите естетични очи, че тоя стилист наистина ми е много гнусен Sick

# 394

Тая пък птича къщурка от де се пръкна  newsm78 И какво трябва да означава  Tired Аман от птички и перушини и от символиката на Мерич, дето само тя си я разбира  Mr. Green

wavey
Я вижте  Naughty на какво щастливо влюбено чифте попаднах  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Ели Hug Heart Eyes това го видях при рускините ,но никой не го беше превел и нищо не разбрах от това  Mr. Green

Това не е ли старо  newsm78

Ели  Hug

# 395
  • Още у мъглата ...
Диде, и аз се чудех каква ли ще е точната символика на тази птича къщурка, но поне в туити всички са положително настроени към тази къщурка и че била за Дефне и Дефмерите хубава символика  Heart Eyes Peace

# 396

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Габи, а дано поне веднъж нещо, свързано с хвъркати, да е добро за Дефмерите  Wink

# 397
  • Още у мъглата ...
Борко са го стъкмили като ОАЕ шейх  Laughing Joy Joy Joy

# 398

Габи, а дано поне веднъж нещо, свързано с хвъркати, да е добро за Дефмерите  Wink
Joy Joy Joy Joy Joy даже не съм и обърнала внимание на къщичката

# 399
  • Още у мъглата ...

Дано  Wink Laughing То би трябвало Мерича да ни светне все пак какво има предвид с това къщенце Laughing Друг е въпросът, че изниква нещо ни в клин, ни в ръкав в двора на Йомко, ша кажеш, че той я е построил специално за изненадата, при все, че решението за изненадата го взе в движение Peace Ми ако Дефка се беше тръшнала до край и не беше отишла на вечерята  Mr. Green

# 400
  • Още у мъглата ...

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Габи, а дано поне веднъж нещо, свързано с хвъркати, да е добро за Дефмерите  Wink
Joy Joy Joy Joy Joy даже не съм и обърнала внимание на къщичката

А, аз я видях още на онлайна, че има Peace, ама после на преговор по "отблизо" я разгледах  Laughing Joy Joy

# 401
само харема му липсва  Mr. Green

# 402
  • Perla
Мдааа, Фрагман йок, Елбарско селфи- йок, обещания за бомби-пак- вар, йошовско селфи- каквото си щеш- по папийонка, по космати крачища, по чорапи- каквото ти душа сака.  ooooh!
Пак поеми, пак птички, пак символика- и пак чакаме да гръмне баш бомбата, че да ни се успокоят душичките най- после.

Здравейте! Hug

# 403
  • Още у мъглата ...
Мдааа, Фрагман йок, Елбарско селфи- йок, обещания за бомби-пак- вар, йошовско селфи- каквото си щеш- по папийонка, по космати крачища, по чорапи- каквото ти душа сака.  ooooh!
Пак поеми, пак птички, пак символика- и пак чакаме да гръмне баш бомбата, че да ни се успокоят душичките най- после.

Здравейте! Hug

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ми всичко си е както в последните няколко седмици, що да ни шашкат с нещо различно  Mr. Green Joy Joy Joy Като фраг в петък, или в събота, или в неделя  Joy Joy Joy

# 404
  • Още у мъглата ...
Ама му се изкриви и опъна врата на този човек да целува от половин метър  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт