След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
 А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha

# 526
  • Още у мъглата ...
Галоша не се отказва, сега и докторчето също.  hahaha hahaha Сега да види и Дефне какво му беше на Йомко като му пилеше на главата  hahaha hahaha hahaha

Империята Йомер отвръща на удара  Party Party

Аз пък бих казала, нека сега да види Йомко какъв кеф е някой да харесва любимия ти Naughty Mr. Green И дали е параноик или не Whistling Както се изразих и по-горе, да види ся и той кон боб яде ли Mr. Green Joy Joy Joy

# 527
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha
Щото прави много хубаво турско кафе Joy със страхотен каймак  Joy Joy Joy

# 528
  • Perla

Щото Мерич се чуди как да докара до средата на юни  Joy Joy Joy Момчето хал хабер си нямаше в предните серии, сега го подгони меракът. Колкото да си купи боя Joy Joy Joy

Йомерчик, като гледа Дафа с тая секси рокля, с това секси деколте- дали ще изкарат работния ден  Rolling Eyes

# 529
Охо,имаме си фрагман.  Crazy

И то какъв ревнивец си имаме  Mr. Green

Вани  Hug, може те уплаши, Дафа вече запелтечи  Joy  Joy  Joy

Как се е облещила нашата  Joy

Диди,Габи
Hug

# 530
Галоша не се отказва, сега и докторчето също.  hahaha hahaha Сега да види и Дефне какво му беше на Йомко като му пилеше на главата  hahaha hahaha hahaha

Аз пък бих казала, нека сега да види Йомко какъв кеф е някой да харесва любимия ти Naughty Mr. Green И дали е параноик или не Whistling Както се изразих и по-горе, да види ся и той кон боб яде ли Mr. Green Joy Joy Joy
Яде яде Joy Joy
То е много лесно да се подхилваш отстрани на другия и да му гледаш в паничката Joy Joy
Сега да го видиме ще маха ли с ръцете и да вика Параноя Параноя Joy

# 531
  • Още у мъглата ...

Ами в никакъв случай не е прав и той Naughty Peace Друг е въпросът и защо ги е пратил, ще видим в епизода Laughing Peace
Но толкова я измъчиха Дефненцето, около 40 серии с разни ми ти крокозабелки, че сега си ми е кеф малко да види дебелото и Йомко Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 532
  • Perla
Скрит текст:

И освен това докторчето ми е симпатично, то ще си тръгне, безобидно е, пък оная хем не ми харесва изначално, хем няма намерение да си ходи, хем дори Нера каза, че е опасна Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533
Щото прави много хубаво турско кафе Joy със страхотен каймак  Joy Joy Joy

Верче ще ме умориш  hahaha hahaha

# 534
фръцльо заради една цветя и взе да се фръцка  

# 535
  • Още у мъглата ...

Да бееее, едни цветя и взе да се мета и фръцка Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И да разправя на доктора: Ти мен познаваш ли ме, ааа? Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 536

Ами в никакъв случай не е прав и той Naughty Peace Друг е въпросът и защо ги е пратил, ще видим в епизода Laughing Peace
Но толкова я измъчиха Дефненцето, около 40 серии с разни ми ти крокозабелки, че сега си ми е кеф малко да види дебелото и Йомко Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Той Йомер като ревнува е супер сладък  Smile чок татлъ  почва да излиза пушек от ушите му. Така си е и аз съм на мнение че Йомер трябва да види и другата страна на монетата.  hahaha  Охх ще го изям  Joy

# 537
# 538

Да бееее, едни цветя и взе да се мета и фръцка Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И да разправя на доктора: Ти мен познаваш ли ме, ааа? Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Ще се фръцка ами  hahaha hahaha тя малко ли врати тръшкаше, нека малко и той врати да отваря и затваря  Joy Joy течение да стане, свеж въздух да влезе  hahaha hahaha

# 539

Той Йомер като ревнува е супер сладък  Smile чок татлъ  почва да излиза пушек от ушите му. Така си е и аз съм на мнение че Йомер трябва да види и другата страна на монетата.  hahaha  Охх ще го изям  Joy
smile3521въпреки ,че много рядко го виждаме такъв  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт