След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 370
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha

Щото в природата трябва да има равновесие   Laughing Сега нека Дафа му обяснява, че не трябва да обръщат внимание на никого, да не се карат помежду си за глупости и да не слушат какво говорят другите  Naughty
Само дето фръцльо кара направо - няма се кара с Дафина, направо с доктора ще се изяснява. Което и наша фръцла трябваше да направи - да говори с Фика, вместо да се фръцка  Thinking

Диде + 100

Сега ще видите като докторчето се активизира и ще иска да печели сърцето на Дафина моме  hahaha hahaha И както Дефнето все иска да не обиди някой да видим как ще го резне  Joy Joy

# 556
Що бе Систър Joy виж кви са сладури хахах да ти приседне кат ги видиш чак от сладурщина  hahaha hahaha hahaha

# 557
# 558
  • София
Много сте забавни.  bouquet bouquet bouquet

Фрага с бг. субтитри:

http://vbox7.com/play:135a3564d5

# 559
Бе стига с тая Сера бе, направо на тръни заставам като я видя . Егати противното , Кюспела на квадрат  ooooh!
На мен Кюса ми е по-противна  Sick Joy
+1000000  Peace и на мен  Mr. Green

# 560
  • У Диспансера ...♥♥♥

Изглежда не ме познаваш  hahaha hahaha hahaha

# 561
Те пък на какви снимки ще ходят, фотосесия ли ще снимат  newsm78 Че и Корай цяла камара обувки приготви

# 562
Да се надяваме деколтето на Дефо да умилостиви Фръцльо ама ще видим може да не се поддаде. Heart Eyes

# 563
  • У Диспансера ...♥♥♥
нещо забрави да спортува тоя човек Mr. Green
Систър, от тая сладост серина, чак утре след обяд ще ям  Mr. Green

# 564

Фрага с бг. субтитри:

Помелина  Heart Eyes Hug bouquet

# 565
# 566
# 567
нещо забрави да спортува тоя човек Mr. Green
Систър, от тая сладост серина, чак утре след обяд ще ям  Mr. Green
Еми ето Joy пак добро ти прави жената Joy Joy

Хаха ма и Боре 1-2 седмици с мама и после 5 месеца не може да се оправи Joy Joy

# 568
А сега кажете, защо доктора праща цветя на Дефне нали и той знае, че е сгодена  hahaha hahaha

Щото в природата трябва да има равновесие   Laughing Сега нека Дафа му обяснява, че не трябва да обръщат внимание на никого, да не се карат помежду си за глупости и да не слушат какво говорят другите  Naughty
Само дето фръцльо кара направо - няма се кара с Дафина, направо с доктора ще се изяснява. Което и наша фръцла трябваше да направи - да говори с Фика, вместо да се фръцка  Thinking
Диде,нашата фръцла няма как да се разправя директно с Галоша защото ѝ дължи пари  и затова си се фръцкаше на фръцльо ,а той като кон с капаци и не виждаше че Галоша е лапнала въдицата

Знам, Ди, но ми се искаше да и каже: като си толкова почтена и принципна, иди и му разкажи всичко и унищожи целия му свят, защото не става въпрос само за мен, а за всички, които са му скъпи. Направи сама избора дали да бъдеш почтена и да постъпиш правилно, или да носиш сама бремето на една лъжа, която те унищожава, за да защитиш света на любимия човек  Thinking Баба Тюркан кажа веднъж, че едно е да си добър човек, съвсем друго - да си справедлив  Naughty Та искам да видя какъв избор би направила избелената заради измислената си любов  Sick

# 569
  • Още у мъглата ...

Фрага с бг. субтитри:

Помелинче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт