След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Perla

Тая снимка направо ме разтапя, пардон-
Скрит текст:
подмокря
Толкова е професионална, такъв професионален поглед е направила Елчинка, че на Борко сигурно ушите му пак горят в червени пламъци  Joy

# 586
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug
Ех , че се развеселих от сутринта  Joy Joy Joy
Може да припадаме ,ама поне припадаме по младеж ,и то хубавец Peace щото някои припадат по индивиди от мъжки пол далече от нашите представи за красота и чар  Peace
За фрагмана нямам думи - ашк , ревност , Нера в действие и ........мнооооооого красота  Heart Eyes
Да припадна ритуално няколко пъти  smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 587
Здравейте! Hug Hug

След Дефмерския  фраг спахте ли добре? Laughing

Виждам,че и  памперси са осигурени Joy Joy Joy А така Доре Joy Joy Joy да ни е комфортно като гледаме  младежа Joy Joy Joy Joy

Този поглед на Елчин е професионален Heart Eyes аха и  да взриви Баръш, професионално
Peace
Нера е събрала отряда за бързо реагиране, какво по -добро средство от микрофоните.
Гало лесно няма да се даде на Нера. Тя  не знае  коя е  всъщност ,,вещицата тормозила Дефне,, .Ще стане весело след реализацията на плана на Нера и  разбере коя е наела Дефне.
Ще се получи резултат подобен на затворената тоалетна,само че  света на Йомер ще засегне.

# 588
Веселина, да не съм те видяла тука Naughty Naughty Naughty

Ще си харесваме който искаме и ще си  Stopпишем квото искаме.  #2gunfire
Поне ме обиждаме хората
Добър ден  Hug

# 589
# 590
  • София
Hello! Hug Hug Hug

Ейййй, доживях и аз ревнив Йомко. smile3508 Хвана го и него параноята, а още не са попитали Дафне, дали ще се омъжва за доктора. Mr. Green

Според мен сцената с голия Йомер е на сутринта след даването на пръстена. Няма начин тя да не е останала при него, а и той после ѝ казва в офиса, че е свикнал да спи с нея и му липсва ароматът ѝ. Wink

В кабинета, когато Йо е с гръб към нея, вероятно са в трепетно очакване на доктора. Joy hahaha Joy

Скрит текст:
А, да попитам: нямам памперс в момента, ако сложа превръзка, ще ме приемете ли в групата? Blush Mr. Green

# 591
  • София
фръцльо заради една цветя и взе да се фръцка  

В очакване на Годо. Laughing

# 592
# 593
Добро утро сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

Доре  Hugраздала си ни памперси  Joy Joy Joy

Диди, Марийке, Елини,Мише, Терко , Ели Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 594
  • Perla
Hello! Hug Hug Hug

Скрит текст:
Ейййй, доживях и аз ревнив Йомко. smile3508 Хвана го и него параноята, а още не са попитали Дафне, дали ще се омъжва за доктора. Mr. Green

Според мен сцената с голия Йомер е на сутринта след даването на пръстена. Няма начин тя да не е останала при него, а и той после ѝ казва в офиса, че е свикнал да спи с нея и му липсва ароматът ѝ. Wink

В кабинета, когато Йо е с гръб към нея, вероятно са в трепетно очакване на доктора. Joy hahaha Joy
Скрит текст:
А, да попитам: нямам памперс в момента, ако сложа превръзка, ще ме приемете ли в групата? Blush Mr. Green

Мише, споко, бе!
Скрит текст:
В по- горен пост съм осигурила  памперси за всички припадащи и подмокрящи се
 Joy

Веселина, да не съм те видяла тука Naughty Naughty Naughty

Ще си харесваме който искаме и ще си  Stopпишем квото искаме.  #2gunfire
Поне ме обиждаме хората
Добър ден  Hug

Тери Hug Не се косИ за оня, дето духа! Дай да си гледаме дефмерите и елбарите, ако има още някой за харесване, и него да си го харесваме, пък другото е бошлаф!

А на мене пък тая сцена с гол Йомко ми се струва, че е в следващ ден, защото той се оглежда и ослушва- явно чул някакъв шум и когато слиза, вижда Дафинка да му прави сюрприз- повтарят сцената от първи епизод, когато тя му каза, че...гол. Затова му говори на "Вие".
А това в офиса си мисля, че е след срещата между Йо и ашк доктора- Йо е ядосан, сърдит на Дафинка, която не му е казала и се опитваше пак да шикалкави- шоколади, цветя, всичко ѝ се омота в устата  Joy Интересно ще е как ще завърши срещата ЙО- докторчето. Ще побърза да напусне сериала момчето, че много го заплашиха  Joy Не мога да спра да се смея, като се сетя как му отупваше прашинките hahaha hahaha hahaha

Двубоят Нера- Гало ще е също интересен. Вярно е, че Гало няма да се даде лесно, но пък и Нера хич не е лесна. Всъщност не се сещам дали Гало въобще знае, че парите са за Нериман, не си спомням дали Дефне ѝ каза коя е жената, която я тормози  newsm78

# 595
  • София
Доре, видях аз, че си осигурила, ама при толкова фенки на младежа, те не останали. Mr. Green

Малеее, ще си изгледам серията с кеф в петък. smile3508 Йомко в състояние на параноя. Joy hahaha Joy Мерич да го пържи 2-3 серии на този огън, не една само. Laughing

Той от един безобиден доктор как подскача, а ако е някой от неговия калибър, сигурно ще се стигне до физическа саморазправа. Joy hahaha Joy

# 596
Ох мале Joy Joy
Викам ще дойда да ви дам памперси ама тя Дорето ни е влезнала в положение Joy Joy Joy
Нейсе аз довечера ще ви оставя една купка с нощни памперси Joy Joy че току виж го сънувате тоз младеж ахахахах

# 597
Оная дето иска да ни дразни да не е имала предвид сборната тема  newsm78 Mr. Green

# 598
Тери, тя го пусна и там.... Явно е искала и в 2те теми да го пусне, но по погрешка го е пуснала в чужда тема  Mr. Green защото ние тук плюем повече Кюса и със старото клипче си мисли че ще ни стресира  Joy Joy Joy

# 599
Тери, тя го пусна и там.... Явно е искала и в 2те теми да го пусне, но по погрешка го е пуснала в чужда тема  Mr. Green защото ние тук плюем повече Кюса и със старото клипче си мисли че ще ни стресира  Joy Joy Joy
Направо  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Толкова жалка работа. Иначе по време на КС-тата коментирала с нас  Sick

Общи условия

Активация на акаунт