След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 413
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Perla
Хайде, девойки, плюем три пъти зад гърба си  и се радваме на 3 милиона 547хил.250 гледания на сцената с ашкатулчетата!!!!!!   Hug Hug Hug

# 601
  • София
Добро утро, подмокрени сладурки! Hug
Според мен заредете още памперси, защото за петък определено ще ни трябват! Аз още от фрагмана изхабих няколко.
До колкото си спомням Дефо не е казвала коя е вещицата която я е наела, но Галоша ако има малко ум, ще се сети. След като знае кой е принца!

# 602
Хайде, девойки, плюем три пъти зад гърба си  и се радваме на 3 милиона 547хил.250 гледания на сцената с ашкатулчетата!!!!!!   Hug Hug Hug

Беги, турам памперса, че ще се разтека по стола чак  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 603
Диде  Hug тя па де е тръгнала значи Joy  ние сме толко тренирани,че дори и Кюса не може да ни стресира хахаха

Еми тогава и за нея един памперс щом коментира Joy Joy

# 604
  • София
Извинявам се, може ли преди да пускате такива сцени, да раздавате памперси + успокоителни, все пак и сърцето е важно, а разтупти ли се, няма спиране. Blush

# 605
  • Perla

разболял се бил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Честно казано, като гледам тези снимки и сцени, си самозавиждам- поне знам защо се разтичам- по стол, по маса, където и да е там. Не ми отива много на годините да влизам в подобни разправии, но е добре, когато все пак си бил с едни хора, да проявяваш уважение към тях, както и те са го направили. Общо взето, важи библейският принцип"не прави на другите това, което не искаш да правят на тебе"! Та това е последното, което пиша по въпроса, защото пък някой ще си помисли, че е много важен за мене, пък той не е.

Мише, другия път, когато я пусна, ще се погрижа и за валидолче! Peace

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 10:58 от dora_st

# 606
Хайде, девойки, плюем три пъти зад гърба си  и се радваме на 3 милиона 547хил.250 гледания на сцената с ашкатулчетата!!!!!!   Hug Hug Hug

Ууу направо мисля да си основа фирма за памперси Joy Joy
На месец да ни пускат по една такава сцена, от къде и да го погледнеш едно 3 млн памперси имаш гарантирани хахаха минимум  Mr. Green  Боци ще го взема за лице на фирмата да предлага продукта  hahaha или ще си пусна памперс с негов лик  hahaha  hahaha за гарантирано подмокряне  hahaha така ще си удвоя придажбите хаха

# 607

На месец да ни пускат по една такава сцена, от къде и да го погледнеш едно 3 млн памперси имаш гарантирани хахаха минимум  Mr. Green  Боци ще го взема за лице на фирмата да предлага продукта  hahaha или ще си пусна памперс с негов лик  hahaha  hahaha за гарантирано подмокряне  hahaha така ще си удвоя придажбите хаха
Вземи ме за ортак ма  Party

# 608

Вземи ме за ортак ма  Party
Ти и без това си зенгин ма Joy имаш работещ мъж  hahaha абла също  hahaha
Само моя се скътава  hahaha

Ама нали сме си група - ще делиме акциите ...не мога да ви оставя така

# 609

Айде от нас началния капитал  Naughty После по 20 % от печалбата, да не сме нагли  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 610
  • София

Скрит текст:
разболял се бил  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Честно казано, като гледам тези снимки и сцени, си самозавиждам- поне знам защо се разтичам- по стол, по маса, където и да е там. Не ми отива много на годините да влизам в подобни разправии, но е добре, когато все пак си бил с едни хора, да проявяваш уважение към тях, както и те са го направили. Общо взето, важи библейският принцип"не прави на другите това, което не искаш да правят на тебе"! Та това е последното, което пиша по въпроса, защото пък някой ще си помисли, че е много важен за мене, пък той не е.

Мише, другия път, когато я пусна, ще се погрижа и за валидолче! Peace

Тук докторът вече е преминал всякакви граници и Йо е в несвяст.  Joy Joy Joy

# 611
  • На юг от тук

# 612

Айде от нас началния капитал  Naughty После по 20 % от печалбата, да не сме нагли  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Хаха тъй става  Mr. Green вие по 20% делите ако искате с деверите и да сте с по 10 Joy па ние с Мертьо кат младо семейство с по 30  Mr. Green

# 613

Хаха тъй става  Mr. Green вие по 20% делите ако искате с деверите и да сте с по 10 Joy па ние с Мертьо кат младо семейство с по 30  Mr. Green
Гледай да си върна инвестицията  Mr. Green че и да имам печалба  Mr. Green

# 614
Диде  Hug тя па де е тръгнала значи Joy  ние сме толко тренирани,че дори и Кюса не може да ни стресира хахаха

Еми тогава и за нея един памперс щом коментира Joy Joy
Joy Joy JoyВерко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт