След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 473
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • На юг от тук
Според нас с Терка може и деде да се намеси, ако проблема е свързан с Омер и Дефне. Неджми нещо не ми се връзва, чак па скала  newsm78

Може и дедко да е,но откъде ще е разбрал.Освен да чете модните списания Joy Joy
Ди Hugправа си.

# 631
Кати, то клюките се разнасят из медиите, а той си иска Дефне за снаха  Mr. Green

# 632
  • Още у мъглата ...
Тутурутуууу, ха добър ден, омокрени  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

То и озетчето ще направи памперсов оборот, а пък и като дадат снимките, ... а пък и като дойде петък  Mr. Green ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Чудя се какво удоволствие може да доставя на някой да дразни с цел хората Whistling ooooh! Иначе бъзици, контра мнения и т.н. си е нещо нормално, както го има и в нашата тема Grinning Peace Ама с цел да гледаш да дразниш ... Thinking Друг е въпросът, че тук сме общо взето гърмяни зайци, та не знам колко щеше да задейства пушкалото-дразнител  Whistling Mr. Green Нейсе, свят шарен, хора различни, хобита всякакви Whistling Mr. Green Peace

А ся и един ревнив Йомко Mr. Green Ха сега да видиш как се чувстваше Дефне Naughty

# 633
Габунчи  Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

# 634
# 635
  • София
Според нас с Терка може и деде да се намеси, ако проблема е свързан с Омер и Дефне. Неджми нещо не ми се връзва, чак па скала  newsm78

В петък ще обявим позналите.  Wink

Той Йомер какъв проблем има на главата си, огън го гори. Joy Joy Joy Забрави за птички, за пчелички, за Гало, за тайни, за доверие ..................  Joy Joy Joy Хукна да брани ашкъмчето си, че видя заплаха у доктора. Joy hahaha Joy

# 636
  • Още у мъглата ...
На мен пък много ми се иска скалата да е новата Дефне Grinning Peace

Но може да е и дедето или Исо newsm78

# 637
Според нас с Терка може и деде да се намеси, ако проблема е свързан с Омер и Дефне. Неджми нещо не ми се връзва, чак па скала  newsm78

Ди Hugправа си.

Ха Peace  за дядото не се бях сетила ,  наистина е скала. И то голяма.От друга страна Х не е в течение на модния свят,знам ли. Би било хубаво. newsm78

Защо мисля,че ще е Йомер. Дефне го насочи към ,вълнуващота се,, до него Гало,  ще се увери ,че Дефо е права . Гало ще се издаде.
От друга страна ревнувайки от доктора, ще разбере какво чувства Дефне и ще сложи където и е мястото  Сеймурката.

# 638
Омер няма да даде Дефне.

Започват снимки на есенната колекция.
Отношенията между Омер и Синан стават все по-лоши.Ясемин и Дефне се опитват да ги помирят.
Доктор Селим,не се е успокоил и изпраща цветя и шоколад на Дефне.Тя се опитва да скрие от Омер,но той забелязва.Всичко сериозно се обърква
Двама различни пола,двама уникални ще се срещнат за първи път в дома на Омер.Нихан и Корай.
Нериман се е заела да се избави от Гало,тя има отличен план.Проблема на Фикрет не е само Нериман и нейната интрига.Тя ще се срещне със скала,която подкрепя Нериман.Коя е тази скала.
Кате  Hug само една лека поправка, пролетната колекция (не есенната)  Wink
Не мисля, че Йо ще е скалата  Thinking,друг ще е който знае за плана на Нера и който е усетил че Галоша е хвърлила око на Йо

Кате  Hug, благодаря  bouquet И още едно уточнение на последната фраза, че се променя смисъла малко - Тя ще се срещне със скала,която е по-здрава /по-силна/ от Нериман. Извинявам се за вметката  Simple Smile

# 639
На мен пък много ми се иска скалата да е новата Дефне Grinning Peace

Но може да е и дедето или Исо newsm78

Е това ще е най -интересно  Дефне да я натири,барабар с птицата от стената на Йомер.

Мерич ще ни покаже ,че Дефо се променя.Време е вече да го докаже.

# 640
  • София
Имам усещането, че Йомко стана доста по-чувствителен на тема "Дафне", след като спаха заедно. Преди сякаш приемаше нещата по-спокойно. Laughing Thinking

# 641
Имам усещането, че Йомко стана доста по-чувствителен на тема "Дафне", след като спаха заедно. Преди сякаш приемаше нещата по-спокойно. Laughing Thinking
Щом тръгна да заплашва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 642
  • Още у мъглата ...

Ди Hugправа си.

Ха Peace  за дядото не се бях сетила ,  наистина е скала. И то голяма.От друга страна Х не е в течение на модния свят,знам ли. Би било хубаво. newsm78

Защо мисля,че ще е Йомер. Дефне го насочи към ,вълнуващота се,, до него Гало,  ще се увери ,че Дефо е права . Гало ще се издаде.
От друга страна ревнувайки от доктора, ще разбере какво чувства Дефне и ще сложи където и е мястото  Сеймурката.

И аз съм сигурна, че Йомко ще разбере как се е чувствала/чувства Дефне  Peace Ще усети какво означава страха някой да ти отнеме любимия, онзи страх, който ти затъмнява мисленето и нищо друго не виждаш, освен "противника" Whistling Ще се научи той Naughty Нали и в колата каза, че имат да изживяват неизживяни чувства, ами ето ти едно неизживяно чувство, Йомко Mr. Green Heart Eyes

# 643
  • Още у мъглата ...
Според нас с Терка може и деде да се намеси, ако проблема е свързан с Омер и Дефне. Неджми нещо не ми се връзва, чак па скала  newsm78

В петък ще обявим позналите.  Wink

Той Йомер какъв проблем има на главата си, огън го гори. Joy Joy Joy Забрави за птички, за пчелички, за Гало, за тайни, за доверие ..................  Joy Joy Joy Хукна да брани ашкъмчето си, че видя заплаха у доктора. Joy hahaha Joy

smile3521 Joy Joy Joy Joy Joy Душинката той, да види какво е Laughing

# 644
  • София
Щом тръгна да заплашва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да, и разви силно собственическо чувство + параноя. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт