След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 477
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много мрачен тука, нищо че държи дабъл експресото си  hahaha hahaha hahaha

# 676
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как го е стиснал за врата, галиба ще го целуне амен  hahaha hahaha hahaha

# 678
Викам и Йомер да вземе да прати цветя на Дефне.

# 679
  • Още у мъглата ...
Много мрачен тука, нищо че държи дабъл експресото си  hahaha hahaha hahaha

Тук си мисля, че Йомко по-скоро е замислен заради проблемите със Синан Thinking Peace
То пък изведнъж му се струпаха и Синан, и Селим Whistling Joy Joy Joy Добре, че си има Дефка да го укротява  Laughing Heart Eyes

# 680
  • Още у мъглата ...
Как го е стиснал за врата, галиба ще го целуне амен  hahaha hahaha hahaha

Аха, аха, направо както ловка Дефка, като й говори любовно Mr. Green Joy Joy Joy

# 681
  • София
Значи ние нищо не разбираме. Дафинка просто забрави да каже на доктора за кого е сгодена и Йомко е решил да се представи лично.  bowuu Joy
Ми така е ми, за това каза галиба ме не ме познаваш ти  Joy Joy Joy
Годеника съм ашк докторе, годеника  Mr. Green

"И хич не обичам да деля, това само за сведение." hahaha hahaha hahaha

То само като му видиш физиономията и ще ти стане ясно. hahaha

Според мен сеирът с доктора се разиграва поне 2 дена и на Йомко търпението му е привършило. Joy Вероятно на снимката с кафето мисли как да посъветва доктора така, че да го разбере правилно ....... ама много правилно, hahaha

Според мен точно след "съветите" към доктора, Дафинка го е прегърнала, за да го успокои. (снимката в кабинета) Peace

# 682
  • Още у мъглата ...
Значи ние нищо не разбираме. Дафинка просто забрави да каже на доктора за кого е сгодена и Йомко е решил да се представи лично.  bowuu Joy
Ми така е ми, за това каза галиба ме не ме познаваш ти  Joy Joy Joy
Годеника съм ашк докторе, годеника  Mr. Green

Според мен сеирът с доктора се разиграва поне 2 дена и на Йомко търпението му е привършило. Joy Вероятно на снимката с кафето мисли как да посъветва доктора така, че да го разбере правилно ....... ама много правилно, hahaha

Ми много е нетърпелив значи Mr. Green, само 2 дена и излиза от кожата си hahaha hahaha, а Дефка трябваше да търпи оная избелена мърла цял месец вече, пък и повече  Whistling Whistling

# 683
  • Още у мъглата ...

Според мен точно след "съветите" към доктора, Дафинка го е прегърнала, за да го успокои. (снимката в кабинета) Peace

И аз така си мисля smile3521

# 684
  • София
Скрит текст:
Ми така е ми, за това каза галиба ме не ме познаваш ти  Joy Joy Joy
Годеника съм ашк докторе, годеника  Mr. Green

Ми много е нетърпелив значи Mr. Green, само 2 дена и излиза от кожата си hahaha hahaha, а Дефка трябваше да търпи оная избелена мърла цял месец вече, пък и повече  Whistling Whistling

Ти си представи момента, в който разбира за букетите и шоколада, които Дафинка крие от него. Откачил е! А, си представи да е излязла на обяд с доктора и да си е оставила телефона на безшумен режим. Joy Joy Joy Полиция ще я издирва, бас ловя hahaha

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма какво да си представяме, аз само като видях с каква страст в гласа викаше името на Дерия, Дерия, ми е пределно ясен, какви бури бушуват дис момент в неговата "параноична" душа  Mr. Green

# 686
  • У Диспансера ...♥♥♥

И Борко, мисля е влязъл в кадър.... с гърба си  Joy

# 687

Борето ли е отзад  Mr. Green

# 688
  • София
Ма какво да си представяме, аз само като видях с каква страст в гласа викаше името на Дерия, Дерия, ми е пределно ясен, какви бури бушуват дис момент в неговата "параноична" душа  Mr. Green

Joy Joy Joy

"Дерия, Дерия ........." (спокоен съм, спокоен съм, много съм спокоен)  Joy Joy Joy Joy Joy

Дали си е бил шамари преди това? Mr. Green

Аз, ако съм на Мерич, ще накарам Дафне да отиде на кафе (турско) със Селим. Joy hahaha Joy Долу в барчето на фирмата. Joy Joy Joy

# 689

Общи условия

Активация на акаунт