не съм сигурна дали съм бременна имам цикъл....но

• 2 914
  • 17
  •   1
Отговори
след три дена нормален цикъл селдващите четири дена само кафяво те4ение какво е това направих тест....отрицателен Sad

# 1
Бременна си.Отивай на лекар.
Вече не е като едно време.Сега щом ти идва цикъла и теста е отрицателен значи си бременна.

# 2
Подкрепям : )Деси : ), също смятам, че е бременност. Тестовете в последните години са супер неточни, а щом след три дни нормален цикъл имаш кафеникаво течение, няма място за съмнение.

# 3
Някои потребители с подобни въпроси си просят подигравателни коментари!  Mr. Green

# 4
Подкрепям : )Деси : ), също смятам, че е бременност. Тестовете в последните години са супер неточни, а щом след три дни нормален цикъл имаш кафеникаво течение, няма място за съмнение.
момичета понеже ми е за първи път малко ме е страх....всмисъл такъв че аз наистина много искам бебе
но ме е страх от крайния резултат...може и да не съм
симптомите които ги имам са умора малко болки ниско долу и болки в кръста най вече

# 5
  • Sofia
Охх, не разбра ли,че се майтапят. Разбира се, че не си бременна. ooooh!

# 6
desive78, аз не се бъзикам и смятам, че бременността й е напреднала даже и скоро ще преноси дори!
Не мога да разбера защо някй тръгва да прави бебе (най-вече) без да знае и най-основните неща? Аз ли съм глупава или  Stupid

# 7
близнаци, близнаци

# 8
desive78, аз не се бъзикам и смятам, че бременността й е напреднала даже и скоро ще преноси дори!
Не мога да разбера защо някй тръгва да прави бебе (най-вече) без да знае и най-основните неща? Аз ли съм глупава или  Stupid
desive78, аз пък не мога да те разбера  за какво изобщо си вадиш гласа...да незнам нямам понятие но това е че никога досега не съм забременявала не съм се интересувала но сега е друго......не ти искам мнението запази си ги

# 9
Едва след като си счупиш крака ли ще потърсиш как може да си чупиш крайниците? Не се оправдавай за незнанието си! Харесва ти да незнаеш и това е!

# 10
  • Австрия
Не е истина  Rolling Eyes

След появата на редовния цикъл и след отрицателния тест имаш не само още съмнения, ами и се регистрираш, за да направиш нова тема с питането си?

Ами, не. Не си бременна.

# 11
Аз пък от тоя форум научавам, че при нормален цикъл пет дни тече яркочервена кръв нон-стоп...не е ли съвсем нормално след 3-4 ден течението вече да е съвсем оскъдно и да си промени цвета към кафеникаво...

# 12
Това обаче не значи, че има бременност! Може да е стрес, може да е какво ли не, но последното, което може е бременност! По-лесно и щадящо е да иде на лекар, а не да пуска глупави теми!

# 13
Абе- стрес, може просто да е сменила марката дамски превръзки и от топлото време кръвта по тях да е с друг цвят...

Стрес...сетих се за тая тема, в която пак някое "момиче" за пръв път правеше бебе и се чудеше да не са й се стресирали яйчниците  newsm78

# 14
desive78, аз пък не мога да те разбера  за какво изобщо си вадиш гласа...да незнам нямам понятие но това е че никога досега не съм забременявала не съм се интересувала но сега е друго......не ти искам мнението запази си ги

А на училище ходила ли си? И в часовете по биология какво правеше?

Освен това, когато не искаш мнението на някого - много е лесно - не пускаш тъпи теми във форуми.

Общи условия

Активация на акаунт