Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 267
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Аз също чакам пудра на Герлен, надявам се да е в срок, иначе първата поръчка от парфимо ще ми остане последна.
Днес ще си взема и поръчка от енцо.
От енцо винаги всичко ми е било в срок на годност.Проверявам тук http://makeup-review.com.ua/decoder.php или тук http://beauty-project.ru/calculator.html#

# 271
На мен от Ензо са ми пращали тестер с изтекъл срок на годност.

# 272
  • София
Аз също чакам пудра на Герлен, надявам се да е в срок, иначе първата поръчка от парфимо ще ми остане последна.
Днес ще си взема и поръчка от енцо.
От енцо винаги всичко ми е било в срок на годност.Проверявам тук http://makeup-review.com.ua/decoder.php или тук http://beauty-project.ru/calculator.html#

setony, тъй като имам много козметика и грим продукти на Герлен и едва днес се сетих и имам мъничко свободно време, та реших да ги проверя повечето.Купувани са повечето офлайн и малка част онлайн.В първият даден от теб сайт не успях, а втория работи.Двата са на същия принцип на работа като checkcosmetic.net.Това, което бихте посъветвала и ще те ориентира преди да си отворила пудрата е първата цифра от кода на продукта -тя е годината на производство.Търси го на дъното на кутията до бар кода.Аз въобще не очаквах, че ще е толкова стар този крем и не се усетих да търся код, скъсала съм целуфана и не ми се занимава, остава ми за спомен от Парфимо.Моят код е 2N01.

# 273
Преди дни от Енцо се сдобих с маска на Биосилк на която срока на годност е минал преди 6 месеца.Чудех се защо мирише странно  Confused Едва днес се сетих да я проверя.Освен това предпазното капаче от фолио беше напълно разлепено.

# 274
  • Варна
На мен пък Парфимо са ми пращали тестер с изминал срок на годност. Sick

# 275
  • София
За мен пудра с изтекъл срок не е проблем, но крем определено не бих ползвала. И моята поръчка отива в коша. И забравям за Парфимо, естествено.

# 276
  • Варна
Връщате ли такива продукти? Ако да - как им доказвате, че срокът е минал (казвате, че проверявате он-лайн ли)?

# 277
  • Варна
Връщате ли такива продукти? Ако да - как им доказвате, че срокът е минал (казвате, че проверявате он-лайн ли)?
Не го върнах, защото си беше добре и като трайност също и не ми се занимаваше!

# 278
veka, ще погледна и код, като пристигне, мерси!
bubka, аз точно се чудех тези дни дали да не си поръчам хидр.маска на биосилк от енцо, ти нея ли взе? Моля те, включвай се в темичката за коса,липсваш  Heart Eyes

# 279
дойде ми и орофлуидо от енцо - пуснах втори сет, защото съм много спестовна  Blush Mr. Green
сетът е ш-н, олио и тюрбан на цената на тюрбан, който поръчвах преди месец от български сайт
тюрбанът от сета е една идея по-тънък и по-малък, но е черен, което за мен е идеално /боядисвам се в черно/
и един интимен гел за тест, защото моят свърши преди няколко дни
всичко е в срок, произведено през 2015 г.

на имейла имам и това

# 280
veka, ще погледна и код, като пристигне, мерси!
bubka, аз точно се чудех тези дни дали да не си поръчам хидр.маска на биосилк от енцо, ти нея ли взе? Моля те, включвай се в темичката за коса,липсваш  Heart Eyes
СЕТОНЧЕ  Hug Heart Eyes от Енцо я взех.При Рибоците е доста скъпа и затова рискувах с Енцо.Уви,безуспешно Confused

# 281
  • Русе
И моят парфюм пристигна. По отношение на изпълнението на поръчката нямам никакви забележки, дори останах приятно изненадана, защото практикуват така, както в Англия, например. Това, може би заради чешката жилка.
Парфюмът ми(Euphoria) е супер - напръсках се и вече 5-ти час ухае, не е имитация определено. Обаче реших да проверя и аз кода, да не остана назад, и какво се оказа - че е произведен в далечната 2007   Crazy
Въпреки това не съм разочарована, ще пробвам да поръчам и друго след време.  Peace

# 282
Как може да пазарувате от тези измамници,почти всичко е ментак особено парфюмите!
И специално се регистрира днес, за да ни кажеш това ли? Бас ловя, че работиш за някой от официалните дистрибутори, които никога не пропускат да хулят онлайн конкуренцията Wink

# 283
Код на ваучера: MMA-7XV8K
Валидност на ваучера: 30.7.2016 г.
Стойност на намалението: 5 %

# 284
MMA-6VPSJ

MMA-5G97M

Общи условия

Активация на акаунт