Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 277
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Моля ви за мнение ЗА Bvlgari Aqva pour home ot enzo

# 556
Всички големи шишета на Шалимар и фланкъри, погледнах са в 90 мл. бутилки.

# 557
  • Бургас/Пз
Значи остава въпроса 100-тицата дали не е менте?

# 558
Значи остава въпроса 100-тицата дали не е менте?
Няма стотица просто. Не се предлага такава. Peace
Аз не харесвам Шалимар и не съмгледала шишетата, но сега ще проверя специално в магазините.

# 559
  • Чукарландия
Спокойно, имат различни варианти: Shalimar Parfum Initial will be available as 40, 60 and 100ml EDP.

The fragrance is available as 30, 50 and 100 ml Eau de Parfum. Shalimar Souffle de Parfum was launched in 2014.

А лично аз съм си вземала Shalimar Eau de Toilette и 90 мл, имам и рефил 93 мл. Peace

# 560
  • Бургас
Моето Суфле е от магазин,страх ме хвана да поръчам от нета.

# 561
и мен
The fragrance is available as 30, 50 and 100 ml Eau de Parfum. Shalimar Souffle de Parfum was launched in 2014
е в ензо 90 мл.

# 562
Аз имам доверие на летищните магазини и и на Сефора и смятам, че 90 мл. не са ментета.
Друг е въпросът, че в официалния сайт на Герлен действително Суфлето е отбелязано в 100 мл. голяма опаковка.
Това не значи, че в Енцо задължително е читаво, но все пак не е автоматично менте, само заради разфасовката.
Ако ще се притеснявате, поръчвайте го от другаде  Peace

# 563
Наскоро поръчах за подарък Guerlain L'Instant Pour Homme EDP - всичко е наред с парфюма, приятелят ми го ползва от 3 години и не намираме разлика със същия аромат, взет от Beauty Zone & Douglas. Като се захлади се каня да поръчам една La petite Robe noire за мен  Heart Eyes

# 564
  • ULPIASERDICA
Соченият от някои за почти точно копие на Gucci Pour Homme I - Bently for men Absolute, отново е наличен в Enzo. Получих известие и на секундата пуснах поръчка, придружена и от мостра на Sahara Noir на Tom Ford. Wink

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 04:15 от magister militum

# 565
Да кажа, че поръчката ми, която пуснах вторник вечер, днес в 10 часа вече ме чакаше в офиса Shocked Shocked Shocked

# 566
  • Чукарландия
Соченият от някои за почти точно копие на Gucci Pour Homme I - Bently for men Absolute, отново е наличен в Enzo. Получих известие и на секундата пуснах поръчка, придружена и от мостра на Sahara Noir на Tom Ford. Wink

И аз! Hug

А иначе имах друга поръчка от вторник - вчера си я получих. Peace

ПП Само малко да се завиши интереса към някой продукт - веднага качват цените! Снощи поръчах Bently for men Absolute за 82,90 лв., тази сутрин е с 3 лв. нагоре. Еее...

Последна редакция: пт, 02 сеп 2016, 10:59 от BBeLLa

# 567
Аз чакам поръчка от сряда, дано и при мен са бързи.

# 568
Аз чакам поръчка от сряда, дано и при мен са бързи.

И аз чакам от сряда. Дано дойде утре, а не чак след празниците  Praynig

# 569
Момичета,моля не ми пишете на лични за кодове  Peace Когато имам наличен сама си казвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт