Пазаруване от Enzo.bg и Parfimo.bg - 7 тема

• 132 208
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, толкова много изчетох за парфюмите в сайтовете, и не знам защо поръчах от парфимо бг, някои поръчвал ли е от там?

# 691
Здравейте, толкова много изчетох за парфюмите в сайтовете, и не знам защо поръчах от парфимо бг, някои поръчвал ли е от там?
да. Какво те интересува?

# 692
За първи път поръчвам от Ензо. В събота вечерта поръчах, на 25 /неделя/ ми излезе в проследяването. Трябваше да я получа вчера, а все още я няма Sad В сайта на Спиди от 26 няма промяна, а като им звъннах се оказа, че пратката ми е в офис в Пловдив, и те не знаели защо  Tired

Та такива работи..Да се запиша в темата с оплакване.
Поръчах козметика и мостри на парфюми като за начало.
Направих нова регистрация, но код за отстъпка не получих и пуснах така. Нямаше да е лошо над някаква сума да има БД, щеше да е някак по-стимулиращо  Sunglasses

# 693
  • Пловдив
Буквално коварен. Просто отказва да мирише при мен. Чета алдехиди, вишни, тамяни... няма никой, все едно с вода се пръскам. Усещам някакви намеци за аромат в момента на пръскането и дотам.
Щом си го пробвала и ти е ок, значи всичко е наред  Peace
Аз съм така с "Еуфория"-та на Келвин Клайн,обожавам го като аромат,много ми харесва,но на мята кожа не иска да мирише.Трябва буквално да се олея с парфюм за да има някакъв ефект.
И за да не остана и аз по-назад Laughingпоръчах един Галиано просто така,да го пробвам.

# 694

Направих нова регистрация, но код за отстъпка не получих и пуснах така.
И мен този път не ме огря Grinning. През три браузъра пробвах, не ми дадоха код.

# 695
  • Варна
И аз май ще пробвам Галиано, много сте зарибяващи Simple Smile
Ако го сложа сега в кошницата, а го поръчам следващата седмица, ще бъде ли все още намален или вече не важат тия?

# 696
  • София

И мен този път не ме огря Grinning. През три браузъра пробвах, не ми дадоха код.

Ако сте влизали през същите браузъри и след това не сте изтрили кеша/хронологията на браузъра няма да ви покаже прозорчето...  Rolling Eyes
А новата регистрация не дава код, а регистрирането на друг/нов имейл адрес в прозорчето за промоции.

# 697
И аз май ще пробвам Галиано, много сте зарибяващи Simple Smile
Ако го сложа сега в кошницата, а го поръчам следващата седмица, ще бъде ли все още намален или вече не важат тия?
Да, ще си стои, ако не го изкупят или не си изтриеш историята. Цената ще си стои същата, дори и да я намалят/увеличат Peace

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 20:42 от Mery*-

# 698
  • Варна
Благодаря за информацията!

# 699

Ако сте влизали през същите браузъри и след това не сте изтрили кеша/хронологията на браузъра няма да ви покаже прозорчето...  Rolling Eyes
А новата регистрация не дава код, а регистрирането на друг/нов имейл адрес в прозорчето за промоции.
Изтрих си прилежно кеша и нови имейли регистрирах, но виж това прозорче за промоции не го видях. Няма значение, като си разхвърля доставката на нещата които взех, пак са изгодни.

# 700
Кеша вярно не се сетих да изтрия, иначе ползвах нов имейл адрес. По-интересното е обаче защо нямам следа от поръчката  Thinking На някого случвало ли се е подобно нещо? Днес звънях на национелния телефон на Спиди, уж пратката ми била в Пловдив без да знаят защо е там, а не вече при мен. Обещаха да проучат и да ми върнат обаждане.
Към 18 часа ми звънна една дама и много тревожно ми съобщи, че нямат отовор къде и защо ми се намира пратката. Извини се и това беше  Tired Не ми е ясно да продължавам ли да я чакам.
Такова разочарование на първата ми така очаквана поръчка Sad

# 701
е ако нещо е станало с поръчката ти и не я получиш, ако си платила онова левче от Ензо, те ще ти изпратят нова. Ако не, пак им пиши, те да се справят със Спийди

# 702
Да, добавила съм левче за застраховка.
До сега комуникирах само със Спиди. Може би е трябвало да се обърна и към Ензо? В случая куриера носи отговорност за пратката предполагам?

# 703
Буквално коварен. Просто отказва да мирише при мен. Чета алдехиди, вишни, тамяни... няма никой, все едно с вода се пръскам. Усещам някакви намеци за аромат в момента на пръскането и дотам.
Щом си го пробвала и ти е ок, значи всичко е наред  Peace

Там е работата, че не помня кой от двата варианта пробвах Blush - ЕДТ или ЕДП и сега съм в дилема кой да поръчам. Осезаема ли е разликата в аромата и интензивността?

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 23:26 от Lirena

# 704
Да, добавила съм левче за застраховка.
До сега комуникирах само със Спиди. Може би е трябвало да се обърна и към Ензо? В случая куриера носи отговорност за пратката предполагам?
щом си добавила левчето, ако има проблем с пратката от Ензо ще ти доставят нова за тяхна сметка  Peace но трябва да ги уведомиш, естествено

Общи условия

Активация на акаунт