MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 529
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Браво на Виктор, че й каза право в очите на Севда истината! Това обаче ще я вкара в още по-голяма депресия.

Утре ще е супер интересно с тази екзотична риба и Мастер класа на шеф Слави Бучков.

Ето ги подробностите -

http://masterchef.btv.bg/article/news/chef-slavi-buchkov-dava-ur … chasa-po-btv.html

# 91
  • София
Всъщност всички се представиха много зле, само Елизабет нямаше забележки, та избора за Мастършеф не беше труден. Но можеше всичките останали да ги пратят на стрес тест.

# 92
Не мога да повярвам какво направи Михалчев!  Joy

Само той може да го направи!!
Изтървах. Какво е направил?

# 93
Надигна чинията със супата на Евгени и си сръбна човекът, какво толкова  Laughing

# 94
Излезе така, че с непознатите продукти бяха много по-креативни и интересни, отколкото със свинското.

# 95
Вече почти се убедих, че склада е доста беден от към разнообразие от продукти. Значи като им дадоха няколко чуждоземски непознати продукти успяха да спретнат доста интересни ястия.
Дойде ли момента да влязат в склада и от там пак еднообразие. Цвета как можа пак ориз за гарнитура да направи креативност в стил столова за бързо хранене.
Единственно Елизабет се справи във второто изпитание.
Йоана ми е все по неприятна. Най ме дразни начина по който говори за конкурентите си, към повечето е някак си пренебрежително и доста ги подценява.
За доктора всички се възмущаваха на виковете с мачкането, но не той а точно Йоана е типажа който си проправя път с мачкане. Калоян е доста възпитан и дружелюбен състезател.
Повечето състезатели тази година са ми дразнещи и несимпатични, а само 3 които се в момента в играта Калоян, Лъчо и Любо + Весела която отпадна са ми симпатични и приятни. Миналата беше точно обратното само 3 ме дразнеха

# 96
Надигна чинията със супата на Евгени и си сръбна човекът, какво толкова  Laughing

Ясно. Нищо лошо не е направил,  пък и японска супа с лъжица да яде би било далеч по-странно.

# 97
А нн мен ли само ми се видя, че Елизабет е замазала синиа под окото?
  Имаше нещо странно под едното око, наистина. Аз го помислих за кофти грим.

# 98
  • София
Мен миналата година само Дилянка ме дразнеше, но като цяло всички ми бяха супер интересни. Не мога да кажа същото сега  Rolling Eyes

# 99
  • София
Само той може да го направи!!

Може така да се консумира рамен-ът.  Grinning

# 100
Не може, а точно така се пие бульонът. Все пак с клечки няма как да се изяде.  Laughing

# 101
Според японската традиция бульонът на супата се пие с шумно сърбане или мляскане, което показва на домакина, че супата се е харесала на госта и е признак на добро възпитание и уважение. Бульонът се пие направо от купата след като бъде изяден нудълса и останалото.

# 102
  • Майничка
О, анонсът за утре май вещае внезапна смърт?!  Толкова драматично изказване на Севда дадоха, че вероятно няма да е тя. Някакво предчувствие за Евгени имам...
Шефовете бяха много щедри на похвали в първата част и смазващи във втората. Не му отива на Андре Токев гадния тон, личи си, че не му иде отвътре.
Малко по-интересни чинии днес. Не и тази на Калоян обаче, явно го пожалиха заради намаленото време. Утре ще гледам пак дали направи сос, но не успя да го сложи или изобщо не стигна до него.

# 103
Според японската традиция бульонът на супата се пие с шумно сърбане или мляскане, което показва на домакина, че супата се е харесала на госта и е признак на добро възпитание и уважение. Бульонът се пие направо от купата след като бъде изяден нудълса и останалото.

Май не само супите, всичко консумират така. Веднъж закусвахме с един японец - бедна ви е фантазията какви звуци издаваше тоя човечец.  #Crazy

# 104

Какво, изпуснах?

ПП Прочетох.

Севда.. Cry Cry Sick

Яд ме е за Лъчо, винаги се е справял добре преди.

Общи условия

Активация на акаунт