MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 533
  • 447
  •   1
Отговори
# 210
Телефонът ми звънна и не успях да разбера Севда защо наддаваше за ребрата, след като вчера орева орталъците заради това свинско.

За да прецака Лъчо и да му отнеме от времето. Само че не очакваше Лъчо да се откаже от гърдите и така тя се озова със свинско ..отново.

# 211
Нещо много режисирано ми дойде тази внезапна смърт.

Абсолютно! Още утре ще го върнат обратно Wink

# 212
  • София
Телефонът ми звънна и не успях да разбера Севда защо наддаваше за ребрата, след като вчера орева орталъците заради това свинско.

За да прецака Лъчо и да му отнеме от времето. Само че не очакваше Лъчо да се откаже от гърдите и така тя се озова със свинско ..отново.

Мерси, слейърче!  Hug Хитрата сврака.....  Laughing

# 213
  • София
Евгени сам вдига летви, които не може да прескочи. Откакто спечели имунитета - все е така. Повярва си твърде много.

Що се отнася до Севда - никой от нас (ако не греша Simple Smile ) не е опитвал на вкус какво има в чиниите й. Защо сте толкова категорични, че готви зле?

Днес един от участниците трябваше да си тръгне така или иначе, нали? Т.е., ако Евгени беше си тръгнал просто защото се е справил най-зле, защо трябваше да си тръгне защото е сполетян от смърт внезапно? Каква е разликата? Признавам - не съм много наясно с правилата.

# 214
  • София
Ами за гонене си беше Евгени. Суров картоф, неовкусен зеленчук и скапан сос - какво друго да го правят? Утре съм за Весела

# 215
Днес по регламент не трябваше да има изгонени - участникът с най-слбо ястие нямаше да участва утре в отборната игра и след това отива на елиминации със загубилия отбор.
Затова е учудването - а не защото е Евгени.
Някак си все си представях, че внезапна смърт ще е за някое сериозно нарушение на правилата - нещо като скандала на Нордел и Аврам от предния сезон, не просто за суров картоф и неовкусен зеленчуци.

# 216
Днес по регламент не трябваше да има изгонени - участникът с най-слбо ястие нямаше да участва утре в отборната игра и след това отива на елиминации със загубилия отбор.
Някак си все си представях, че внезапна смърт ще е за някое сериозно нарушение на правилата - нещо като скандала на Нордел и Аврам от предния сезон, не просто за суров картоф и неовкусен зеленчуци.

А то изобщо не е внезапно изгонването. По схема си е защото веднъж изгониха двама едновременно. И сега трябва да върнат един за да си изкарат всичките епизоди. Затова днес изгониха да пробутат утре епизода с връщането. А Евгени просто изтегли късата клечка да е най зле точно в седмицата на връщането. За разлика от всички останали той нямаше два шанса да се спаси от изгонване както е с останалите. Изобщо не беше толкова зле щом стека му бил перфектен, заради останалото чак да е за внезапно изгонване не е.

# 217
  • Ню Йорк
То направо почна да изглежда, че ревла е платила за участие  ooooh!

# 218
Скрит текст:
А то изобщо не е внезапно изгонването. По схема си е защото веднъж изгониха двама едновременно. И сега трбява да върнат един за да си изкарат всичките епизоди. Затова днес изгониха да пробутат утре епизода с връщането.

Да, математиката би излязла, ако утре няма отборна игра и  елиминации - а от анонса се видя само върщането. Значи може наистина да не гонят никой утре, а с върнатия да "поправят" бройката.

Интересно ми е на какъв принцп са ги избрали да върнат точно тези тримата

# 219
Скрит текст:
А то изобщо не е внезапно изгонването. По схема си е защото веднъж изгониха двама едновременно. И сега трбява да върнат един за да си изкарат всичките епизоди. Затова днес изгониха да пробутат утре епизода с връщането.

Да, математиката би излязла, ако утре няма отборна игра и  елиминации - а от анонса се видя само върщането. Значи може наистина да не гонят никой утре, а с върнатия да "поправят" бройката.

Интересно ми е на какъв принцп са ги избрали да върнат точно тези тримата

И на мен ми е интересно защо точно тези тримата дори не са последователно последните отпаднали. Димитрия може и да не ми приятна ама от Махсун е светлинни години напред.

# 220
  • София
Суров картоф, неовкусени зеленчуци, нещо като сос...за този етап на играта мисля, че не е малко като грешка.
По тази логика, който и да беше с най - лошото ястие, щяха да го изгонят по този начин явно. Доста тъп сценарий.

# 221
  • София
Ами както ще е в два кръга това връщане, явно няма да има друго.
Язък за имунитета на Елизабет.

# 222
  • Майничка
Евгени на няколко пъти се представя като влах на края на Дунав, но сега вече никой не успя да го засенчи. Ако картофите наистина са били сурови, това, плюс липсата на читав сос /явно и капките не са били за пред хора/ си е баш неуважение. Един вид: "Абе, знам си, че не става, ама да видим дали ще мине".
Не разбрах от анонса, утре яйца ли ще пошират за оставане или какво?
Това иди ми - доди ми за мен е крайно тъпо, излязъл ли си веднъж - връщане чак в следващия сезон, ако минеш кастинга. Но явно, след като го има и в другите страни, няма вариант да се избегне.

# 223
Суров картоф, неовкусени зеленчуци, нещо като сос...за този етап на играта мисля, че не е малко като грешка.
По тази логика, който и да беше с най - лошото ястие, щяха да го изгонят по този начин явно. Доста тъп сценарий.

За мен е по сценарии, но нямаше смисъл да казват че е внезапна смърт, направо да си бяха обявили че единия ще отпадне, то толкова явно нагласено че е безмислено. Миналата година нямаше двама изгонени едновременно, седмиците като бройка трябва да са еднакви затова сега побързаха да изритат някой рано рано да може в една седмица реално да няма изгонен. Евгени може и да е бил в издънка, ама имаше много по големи издънки в стрест тестовете но не ги гонеха. Просто нямаше късмет, че се издъни в неподходящата седмица.  

# 224
  • София
Ами както ще е в два кръга това връщане, явно няма да има друго.
Язък за имунитета на Елизабет.

Е, сигурно ще го оползотвори другата седмица. Иначе няма да е честно.

Общи условия

Активация на акаунт