MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 489
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
Гласувах за Евгени да си тръгне, а в чинията му освен единия стек нищо друго не ставаше за ядене.
Несварен картоф например както и да го гледате си е груба грешка.

# 226
Не ми се вярва целия епизод да е само с връщането. Какво толкова ще правят за 1 час ефир. Дали няма да има и отборно пък тъкмо загубилите като се нагласят за елиминации и оп айде на балкона всички щото ще връщаме някой. Е и Елизабет е прецакана, защото то като няма елиминации тази значка само за украса, ама Евгени беше по прецакан.

# 227
Кой каза, че няма да има елиминации?
Очаквам утре да бъде нормална сряда, но да отделят време и за завръщането.
Или да им сменят ролите, изгонените да готвят за част от състезателите.
И ако и този път позная, ще ходя на среща при сценаристите.  Sunglasses

# 228
Мисля, че можеха вместо да връщат някой от изгонените, една седмица да няма изгонени. Върти ми се през ума, че иналата година имаше такъв случай и след това изравниха с двама накуп. А може и  чуд формат да съм го гледала - обърках се вече.
Знам обаче че в едно от американските издания имаше връщане на отпаднали участници , така че не е прецедент явно за формата.

# 229
Нещо много режисирано ми дойде тази внезапна смърт.
Реакциите на останалите и те бяха режисирани и изключително слабо изиграни. Simple Smile

# 230
  • София
Отпадането точно на Евгени си беше изненада за останалите участници. Не мисля, че реакциите им бяха режисирани.

# 231
  • София
Много неясни неща има. Ако целят разнообразие нещо не им се получава.
Доколкото разбирам от анонса тримата вече изгонени ще готвят в два кръга.
"Специалистката" по крем карамел - Таня пък ще демонстрира и след това основните играчи ще правят крема, но каква е целта не е ясно при положение, че няма да гонят никой.
Отборно със сигурност няма да има.

# 232
  • София
И на мен ми е интересно защо има такава дискриминация при избора на тримата, които утре ще ги върнат. Не трябва ли всички изгонени да получат шанс? Миналия сезон връщаха ли изгонени, не помня?

# 233
Може в  друг епизод да дадат шанс и на останалите изгонени и в крайна сметка да върнат само един от тях.

# 234
  • София
Не са връщали миналия сезон никой, сега е за пръв път. Дано утре да разяснят принципа на избор точно на тези тримата.

# 235
Не съм гледала епизода, но още като прочетох, че Евгени е бил подложен на "внезапна смърт" се сетих, че преди няколко седмици се писа, че тъкмо е станал баща. Дали не е възможно да са режисирали гоненето, защото жена му е решила да ражда по време на снимките му и да има начин хем да отиде, хем да не губят един снимачен ден Whistling
А, може би, "Великата конспирация" прекалено силно се е загнездила в съзнанието ми hahaha

# 236
Определено конспирацията е повече.
Колко тъпо вместо готино състезание и интересни чинии да се обсъждат постоянните интриги създавани нарочно по сценарий.

# 237
Аз вече се уморих да гледам Севда. Голямо реване, голямо тръшкане. Напрягам се и не ми е приятна, даже щом я дадат в кадър и преди да е заговорила, само като й видя кравешкия поглед и ми е ясно, че ще се оплаква и ще реве. Не харесвам такива мрънкачи и за всичко да се оправдават с някакво емоционално състояние. Тя ми разваля цялото удоволствие от предаването. Съжалявам за крайното ми мнение, но все се надявах да се промени поне малко като поведение, нито може да си каже рецептата, нито да готви и говори спокойно, напротив имам чувството, че още повече започна да мрънка.

# 238
  • Велико Търново
Снощи съм заспала на най-интересната част Wink Много се учудих като ви прочетох, че Евгени е напуснал - беше доста самоуверен, когато си нагласи кошниците - макар, че понякога тази увереност може да изиграе лоша шега...Не ми е особено симпатичен, но мисля, че се справяше досега добре.
Севда смятам, че е време да си ходи Peace

# 239
Снощи съм заспала на най-интересната част Wink Много се учудих като ви прочетох, че Евгени е напуснал - беше доста самоуверен, когато си нагласи кошниците - макар, че понякога тази увереност може да изиграе лоша шега...Не ми е особено симпатичен, но мисля, че се справяше досега добре.
Севда смятам, че е време да си ходи Peace

Нищо интересно не си изпуснала. Всичко изглеждаше абсолютно неестествено.

Общи условия

Активация на акаунт