MasterChef България - сезон II (18.04. - 24.04.2016г.)

• 44 491
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Не вярвам, че Токев и Михалчев са избрали точно Махсун и Весела. Просто това са им наложили да кажат. Не виждам за каква грешна далновидност може да става въпрос.

Ти може да не вярваш, но аз пък зная, че са избрали точно тези хора. Никой нищо не им е налагал.

# 301
Крем карамелът естествено е най-трудният десерт на света  hahaha.  Ако е така, то половината домакини в България могат направо да взимат наградата в МШ  

# 302
Дразни Ви Севда, но тя наред с Весела, Лъчо и Любо са единствените,които не злобеят

# 303
  • София
А току що с това си изказване се стопиха и малкото ми симпатии към Мая! Мноооого са зле тия двете, как пък не се усещат какво и как говорят!

# 304
Колко успешни пържени яйца имаше Евгени?

# 305
Цвето, Цветоооо, и ние нямаме нужда от злобното ти съскане, но за съжаление цяла вечер все теб слушаме   ooooh!

# 306
  • София
Пффффф, голям страх от тоя Евгени! Започват да ме дразнят, особено Цвета, и вече съм за него, както бях за Весела в началото...
Едит: докторът (когото не понасях в началото) продължава да ми се издига в очите!

# 307
  • Пловдив
Тия горе злобеят много.
Евгени го изгониха вчера, за да го върнат днес.

# 308
Мая току що подсказа на Весела, не мога да повярвам

# 309
Такава злоба и неспортсменско поведение се лее от балкона, че направо мен ме е срам да ги гледам, за тях не знам

# 310
  • София
Евгени май е чао.  Rolling Eyes

# 311
Сценаристите явно са решили, че това ни е интересно и само това дават

# 312
  • София
Как ми се иска да съм до Цвета в този момент и да я цапвам през устата, всеки път, като реши да си я отвори.

# 313
Аз ако бях на шефовете, моментално свалям Цвета долу и тя да прави крем карамел, а Евгени да и подвиква. Няма толкова прост и злобен човек.

# 314
Цвета-късмета е мега досадна жена с това монтонно дуднене отгоре. ooooh! Sick

Общи условия

Активация на акаунт