УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 740
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте отново от мен  Simple Smile
До момента си водих ЖК във Варна понеже живяхме там с мъжа ми, но се наложи да се изместим към Бургас. До сега бях на платени прегледи, остава ми около месец до термина и някой трябва да ме следи, възможно ли е на този етап да си сменя ЖК и тя да е по здравна каса.
Ще се радвам ако има някой запознат.

# 151
  • Пловдив
До момента си водих ЖК във Варна понеже живяхме там с мъжа ми, но се наложи да се изместим към Бургас. До сега бях на платени прегледи, остава ми около месец до термина и някой трябва да ме следи, възможно ли е на този етап да си сменя ЖК и тя да е по здравна каса.

Да, можеш да смениш лекаря си по ЖК срещу талон от личния лекар, с него отиваш при избрания АГ, който да те следи.

# 152

Да, можеш да смениш лекаря си по ЖК срещу талон от личния лекар, с него отиваш при избрания АГ, който да те следи.

Благодаря много!  Simple Smile

# 153
Момичета, кои лекари в Девата извършват фетална морфология, от кой сте доволни? Предстои ми да правя и трябва бързичко да се ориентирам.

# 154
Момичета, кои лекари в Девата извършват фетална морфология, от кой сте доволни? Предстои ми да правя и трябва бързичко да се ориентирам.
Препоръчвам ти д-р Панайотова, прекрасна е  bouquet

# 155
По мое време в Девата ФМ правеше д-р Троянчев. Освен него и д-р Драгнева знам че гледаше на 4Д апаратурата. Сега чувам от приятелки хубави неща за д-р Панайотова, но нямам лични впечатления за нея.

# 156
Някой знае ли дали д-р Траянчев прави секционв Девата?

# 157
Троянчев работи в Пловдив. Тук идва само за ФМ. Лекарите в Девата можеш да ги видиш на сайта им.

# 158
Моя позната ражда при него ,но със опция избор на лекар Simple Smile

# 159
Благодаря ти много. Близки ли сте с нея? Тя доволна ли е останала и дали е плащала нещо допълнително освен избор на екип Simple Smile

# 160
  • Бургас
Благодаря ти много. Близки ли сте с нея? Тя доволна ли е останала и дали е плащала нещо допълнително освен избор на екип Simple Smile

И моя приятелка ражда при него с тази опция. Много е доволна и от него, и от екипите на болницата. Ако те интересува нещо друго мога да я поразпитам за подробности. Wink

# 161
Здравейте, може ли да се води женска консултация при бременност при д-р Троянчев? Тъй като съм след инвитро скоро ще ми се наложи да се ориентирам към лекар в района на Бургас,а ми се иска да бъда при специалист. Чувала съм преди добри отзиви за този лекар от познати,но са го посещавали в Пловдив.

# 162
  • Бургас
Здравейте, може ли да се води женска консултация при бременност при д-р Троянчев? Тъй като съм след инвитро скоро ще ми се наложи да се ориентирам към лекар в района на Бургас,а ми се иска да бъда при специалист. Чувала съм преди добри отзиви за този лекар от познати,но са го посещавали в Пловдив.

Д-р Троянчев е от външните специалисти на болницата и извършва раждания в Девата, но не знам дали води ЖК. За по-сигурно може да се обадиш в болницата и да попиташ, оттам ще ти дадат по-точна информация.  Но и другите лекари на болницата са специалисти, на които спокойно може да се довериш. Лека бременност ти желая Peace

# 163

Д-р Троянчев е от външните специалисти на болницата и извършва раждания в Девата, но не знам дали води ЖК. За по-сигурно може да се обадиш в болницата и да попиташ, оттам ще ти дадат по-точна информация.  Но и другите лекари на болницата са специалисти, на които спокойно може да се довериш. Лека бременност ти желая Peace

Благодаря!

# 164
Д-р Георгиоски е вълшебник за мен. За месец някъде с назначената от него терапия, вече няма следа и от здравословния проблем, с който се борих. Много съм му благодарна, прекрасен лекар и човек bouquet

Последна редакция: чт, 30 юни 2016, 22:42 от tina_an

Общи условия

Активация на акаунт