УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 91 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Значи,като родиш нощувките са безплатни?

# 226
Значи,като родиш нощувките са безплатни?
Да, безплатни са. Всичко е безплатно.

# 227
  • Бургас
От два-три дни коремът ми става твърд за някакви секунди по няколко пъти на ден ми се случва..., после се отпуска... не ме боли, но ми е странно. Това нещо нормално ли е или трябва да ходя при док, ако се случи пак  newsm78

# 228
  • Бургас
От два-три дни коремът ми става твърд за някакви секунди по няколко пъти на ден ми се случва..., после се отпуска... не ме боли, но ми е странно. Това нещо нормално ли е или трябва да ходя при док, ако се случи пак  newsm78
Това ми звучи като да са контракции.

# 229
  • Бургас
А възможно ли е да не болят newsm78

# 230
  • Бургас
А възможно ли е да не болят newsm78
Да

# 231
  • Бургас
Значи ако станат по-начесто, през 15-20 минути, да си хващам багажа и към болницата  Laughing

# 232
В кой месец си?

# 233
Значи ако станат по-начесто, през 15-20 минути, да си хващам багажа и към болницата  Laughing

Аз имах през цялата бременност безболезнени контракции, които овладявахме що годе, но ти вече си накрая и май не се пие вече нищо (освен ако няма да си секцио). Според мен изчакай да станат болезнени, подготвителните не болят и не означават започнало раждане  Peace

# 234
Момичета, някой от вас има ли представа тази Декларация за припознаване в случай, че нямате граждански брак с бащата може ли да се направи преди самото раждане и постъпване в болница? В сайта пише, че трябва да се носи при постъпване в болницата, но не знам дали наистина може да се завери от нотариус още преди детето да се е родило... Някоя от вас има ли инфо по въпроса?

# 235
Момичета, някой от вас има ли представа тази Декларация за припознаване в случай, че нямате граждански брак с бащата може ли да се направи преди самото раждане и постъпване в болница? В сайта пише, че трябва да се носи при постъпване в болницата, но не знам дали наистина може да се завери от нотариус още преди детето да се е родило... Някоя от вас има ли инфо по въпроса?
да, попълва се при нотариус преди раждането  Peace

# 236
прати таткото при нотариус да я направи предварително и я носи при постъпването в болницата. може,даже в девата още при постъпването я искаха. струваше 15ина лева по спомен, ти няма нужда да ходиш даже. може когато решите да я направи.

# 237
  • Бургас

Аз имах през цялата бременност безболезнени контракции, които овладявахме що годе, но ти вече си накрая и май не се пие вече нищо (освен ако няма да си секцио). Според мен изчакай да станат болезнени, подготвителните не болят и не означават започнало раждане  Peace

Да, накрая съм вече. В 9-ти месец, терминът ми е на 22-ри август.

# 238
  • Бургас
За декларацията - направихме я преди месец. При нотариуса отидохме двамата - аз и бъдещия татко, бях с него защото на декларацията искат подписите и на двамата родители. Цената която платихме беше 17 лв.

# 239
A пък ние все да отидем да направим декларация, да отидем...и взех, че отидох да родя по-рано.  Laughing
Никой няма да ви върне, ако родите без декларация. Просто таткото ще отиде веднага след раждането да си признае детето.
Но, разбира се, по-лесно и удобно е да се направи предварително за да не се бяга в последния момент.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт