УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 92 079
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Привет и от мен момичета! Днес станах мама на прекрасно момиченце. Роди се нормално благодарение на др Ирмов и ак. Кръстева. Мерките й са 3400 / 51 см. А аз вече дишам спокойно. Като се приберем обещавам по-подробен разказ Simple Smile

Честита рожба !!!!!Да е много здрава,щастлива и да е едно кротко бебче ! Бъдете здрави !!!!!!  Hug

# 331
ReNeTa_M, честита рожба и от мен! Да бъде здрава и много послушна малката принцеса. Бързо възстановяване за теб  bouquet

# 332
  • Бургас
Благодаря ви, момичета  Hug Откакто ни изписаха бебка е неспокойна, присвива и изпъва крачета, плаче, личи си че доста я боли. Давам еспумузан на капки при всяко хранене, но ефект няма. От днес го замених с други капки - колийф, но и с тях е същата работа. Вие как се справихте с коликите, приемам съвети,  препоръки, всичко, което  би помогнало на бебка да не се мъчи така. Искам да питам и още нещо - в епикризата пише, че ѝ се полагат два прегледа при педиатър в Девата, вие първият кога го правихте? За вторият пише, че е добре да се прави между 21 и 30 ден, но за първия не пише и се чудя за кога да записвам час  newsm78

# 333
Нашия беше на около 17 ден. Между другото и аз раждах скоро при д-р Ирмов нормално с епидурална и съм изключително доволна. Ако трябва отново да раждам пак ще бъде по същия начин и отново бих избрала него .

# 334
Една приятелка взимаше абоколикен,наистина много помагаше на бебчо.Струваше 20лв,но ефект поне имаше,гадното беше,че стига за няколко дни.Дано да ви подейства.  Praynig Hug

# 335
  • град-държава
Аз днес писах и във въпроси/отговори, но и тук ще кажа, че при нас единствените капки, които дадоха резултат бяха лефакс. Дъщеря ми беше със зверски колики и преживяхме наистина кошмарни дни и нощи с боклуците, които се продават в БГ и то на не особено ниска цена.

Последна редакция: пн, 29 авг 2016, 15:08 от Vermilion`

# 336
Рени честито! Ние и двата прегледа ги направихме вечер по спешност. На първия ни се разкърви пъпа и вечерта като ходихме казахме че ни се полагат и го минаха за безплатен. Втория не помня за какво беше, но пак вечерта и пак го минаха за безплатен. Така че и да не запишеш час няма проблем, акко ви се наложи(дано не се налага) няма да ви вземат пари.

# 337
  • Пловдив
Лефакс и английски Инфакол, нищо друго не помогна.Синът ми имаше зверски колики още от влизането у дома, на 20-ят ден беше с катар на стомашната лигавица заради тях.

# 338
  • Бургас
Лефакс и английски Инфакол, нищо друго не помогна.Синът ми имаше зверски колики още от влизането у дома, на 20-ят ден беше с катар на стомашната лигавица заради тях.
Същата работа стана и при нас. В болницата беше супер послушна, прибрахме се и още същия ден се започнаха зверските колики Sad Сега ще си варя някакъв чай от копър да пия, да може чрез кърмата да поеме и тя, уж помагал, да видим. За Лефакса  чух и от други места, но май го няма по нашите аптеки.

# 339
Лефакс продават някои момичета в групата на фейсбук-Мамите на Бургас и в Мамите на Бургас продават/подаряват.

# 340
Рени пробвай както ти казах с абоколикен. Hug

# 341
Reni, дано минават бързо. Но от опита, който имах с Мая, зареди се с търпение, защото понякога каквото и да даваш не може да помогнеш за съжаление.
Има ли някоя от вас, която да е ползвала новата лукс стая в болницата?  newsm78

# 342
Аз лично не съм виждала лукс стаите им , но в интернет има снимки,ще опитам да приложа линк , но не знам дали ще се отвори. На мен на регистратурата ми обясниха,че за ВИП стая се плащало 1000 лв , а в сайта им пише че е 2500 лв ...  Стаята предлага следното:

Университетска болница "Дева Мария" предлага LUX пакет за своите родилки

напълно реновирана LUX стая
    избор на акушер-гинеколог
    придружител по време на раждане
    придружител по време на престой
    свободно посещения при родилката
    пълни изследвания на новороденото : ултразвуково изследване на тазобедрени стави, трансфонтанелна ехография, офталмоскопия, абдоминална ехография.

http://www.devamaria.com/images/slider/VIP_1.jpg

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 10:24 от Aggele

# 343
Защото май има и ВИП и ЛУКС стая.

# 344
Момичета, на отворените врати обясниха, че самостоятелна стая която в ценоразписа е 1000лв. е обикновена стая която обаче е с ползване само за вас. Има си две или три легла, но не настаняват други мами. Лукс стаята изглежда точно така както е показана на снимката и тя си е 2500лв. Като в тази цена са включени много неща /може да погледнете в сайта/ и мисля, че си заслужава Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт