такива обяснения ми прасна, за едно кървене, че след като я натиснах да разсъждава логично и да гледа внимателно и да ми даде по достоверни обяснения ЗАЩО кървя, накрая каза,да не се притеснявам, че не се вижда кървене
п.п оказа се че кървя от кръвоносен съд във влагалището- висок прогестерон, отслабва еластичността, вече тежах, а пиех аспирин протект- резултат и при малък кръвоносен съд се получава по силно и червено кръвотечение.......ама това чак на следващият ден Недялков ми го каза, до тогава изперках да го мисля. На нея какво ли не и се привидя.....плюс , че било нормално от време на време да се кърви по време на бременност около датата на цикъла

Чудя се що я държат и то като гинеколог водещ, не я бива и това е или не се развива и си лежи на кълките и знанието от преди 30 години или просто не я бива
Наскоро ми звъняха от болницата и ме питаха от 1 до 10 как бих оценила прегледа при нея
на друг, който се е преглеждал при нея звъняли ли са по телефона?
като цяло нямам впечатления от нея освен че ми е антипатична и не съм чувала нищо хубаво за нея . Все пак исках да я оценя с най-ниската оценка, но се опасих че ще ме разпитват 100 часа и се отказах.
Така и се събират точки за нищо.