УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 92 004
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Драгнева е на ниво акушерка.......случайно бях попаднала при нея с първата бременност..... ooooh! ooooh!такива обяснения ми прасна, за едно кървене, че след като я натиснах да разсъждава логично и да гледа внимателно и да ми даде по достоверни обяснения ЗАЩО кървя, накрая каза,да не се притеснявам, че не се вижда кървене  hahaha Joy Joy  

п.п оказа се че кървя от кръвоносен съд във влагалището- висок прогестерон, отслабва еластичността, вече тежах, а пиех аспирин протект- резултат и при малък кръвоносен съд се получава по силно и червено кръвотечение.......ама това чак на следващият ден Недялков ми го каза, до тогава изперках да го мисля. На нея какво ли не и се привидя.....плюс , че било нормално от време на време да се кърви по време на бременност около датата на цикъла  #Cussing out

Чудя се що я държат и то като гинеколог водещ, не я бива и това е или не се развива и си лежи на кълките и знанието от преди 30 години или просто не я бива newsm78 newsm78

# 466
  • Бургас
Преди 5 години Хубчев ми прави ФМ и амнио.Имам си и диск.Прави си човека ФМ. Simple Smile

# 467
Малко преди да родя бях отишла заради болки да ме прегледат..беше през нощта и попаднах на Драгнева  Crossing Arms Наскоро ми звъняха от болницата и ме питаха от 1 до 10 как бих оценила прегледа при нея  #Crazy на друг, който се е преглеждал при нея звъняли ли са по телефона?

# 468
Я кажи каква оценка ѝ даде от 1 до 10.  Laughing

# 469
  • Бургас
Малко преди да родя бях отишла заради болки да ме прегледат..беше през нощта и попаднах на Драгнева  Crossing Arms Наскоро ми звъняха от болницата и ме питаха от 1 до 10 как бих оценила прегледа при нея  #Crazy на друг, който се е преглеждал при нея звъняли ли са по телефона?
И какво им отговори  Simple Smile
Аз все още твърдя и то сериозно, че тази я държат с маркетингова цел, за да карат родилките да си плащат за избор на екип колкото да не се паднат при нея като тръгнат да раждат.
Ако не дай Боже ми се налага да ходя по спешност в болница, първо бих се обадила по телефона, за да се уверя, че Драгнева не е на смяна. Една позната скоро попаднала при нея - никакво внимание, пелтечене и накрая 60 лв за "удоволствието".

# 470
5 Grinning като цяло нямам впечатления от нея освен че ми е антипатична и не съм чувала нищо хубаво за нея . Все пак исках да я оценя с най-ниската оценка, но се опасих че ще ме разпитват 100 часа и се отказах.
Интересно ми стана защо правят тази анкета за Драгнева Thinking

# 471
И какво им отговори  Simple Smile
Аз все още твърдя и то сериозно, че тази я държат с маркетингова цел, за да карат родилките да си плащат за избор на екип колкото да не се паднат при нея като тръгнат да раждат.
Ако не дай Боже ми се налага да ходя по спешност в болница, първо бих се обадила по телефона, за да се уверя, че Драгнева не е на смяна. Една позната скоро попаднала при нея - никакво внимание, пелтечене и накрая 60 лв за "удоволствието".
Честно казано не бих повторила преглед при нея. Плюс това ме отпрати с котракции през 7мин. И 2 дни след термин Да се прибера и да пия но-шпа,намах разкритие,нямало да раждам. Ами 4 часа по-късно ме прие вече моя д-р и след още 2-3 часа родих Grinning

# 472
И си ѝ дала 5 след това, което казваш?  Shocked
Аз щях скандал да вдигна, да искам документите от прегледа и да се оплача тук там. Ужасен непрофесионалист е тая жена!
"Дева Мария ръководство", нали четете тук, алоооо!  ooooh!

# 473
  • Бургас
Малко преди да родя бях отишла заради болки да ме прегледат..беше през нощта и попаднах на Драгнева  Crossing Arms Наскоро ми звъняха от болницата и ме питаха от 1 до 10 как бих оценила прегледа при нея  #Crazy на друг, който се е преглеждал при нея звъняли ли са по телефона?
И какво им отговори  Simple Smile
Честно казано не бих повторила преглед при нея. Плюс това ме отпрати с котракции през 7мин. И 2 дни след термин Да се прибера и да пия но-шпа,намах разкритие,нямало да раждам. Ами 4 часа по-късно ме прие вече моя д-р и след още 2-3 часа родих Grinning
Същата работа 1:1, но с моя приятелка. Лошото при нея обаче беше, че се наложи детето от първия ден да го включат на два антибиотика, за да оправят бакията на тази шарлатанка.
Дала си й петица  Rolling Eyes И аз бих направила голям панаир. И за по-малко съм им правила, пък за това направо не ми се мисли

Айс, явно четат и отговарят само, когато им отърва. Не знам какви връзки има тази докторка в болницата и поради каква причина я държат, но яко си петнят реномето с нея.

# 474
След като четох всички негативни коментари за нея и аз съжалих за оценката ама нищо.. раждането след това ми мина като по вода благодарение на др.Ирмов и ак.Каприева, ако дай Боже имам второ дете бих искала пак той да ми следи бременноста и пак при тях двамата да родя Simple Smile от самия престой в болницата и грижите за бебето също съм доволна на 100 %

# 475
На мен също ми бяха звъняли,но аз бях по друга причина в болницата.Разпитваха ме за всичко,защото си постоях няколко дни там.Хубаво е да се разпитва така,но ако не беше за 5 не трябваше да и го даваш. Naughty Така и се събират точки за нищо.

# 476
Миналата година ноември месец отивам посред нощ в болницата с кървене, бременна в 8-9 г.с. Падам се при Драгнева. Гледа, гледа и не видя причина. Било или от това, че съм близо до датата на цикъла ми или от нисък прогестерон, ама няма как да се разбере. както и да е, лежах там 3 дни, оправих се и на изписване минах на контролен преглед при д-р Давидова. И изведнъж какво чувам: " Отлепването на плодния сак вече се оправя..." #Crazy Значи ето каква била причината за кървенето, а уважаемата докторка тогава нищо не видя и ми разтягаше локуми.  #2gunfire

# 477
Alice преживяла си нещо ужасно,защо не се оплака?  ooooh!

# 478
Здравейте,
Всяка бременност и всяко раждане са различни. Има и много доволни родилки от д-р Драгнева.   

http://www.devamaria.com/bg/news/view/2/9253

http://media.framar.bg/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B … D0%BD%D1%86%D0%B5

Хубава вечер

# 479
Аз съм от доволните от д-р Драгнева, мами. Тя води второто ми раждане (нормално). Докато бях в болницата идваше да ме вижда винаги когато беше на смяна, интересуваше се за състоянието ми, а дори не съм си следяла бременността при нея.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт