УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 723
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
И аз,случайно хвърлих едно око на старите теми и попаднах на това.Писах един е-майл,да видим.  Grinning

# 601
  • Бургас
Отдавна я няма услугата "лична акушерка"  Peace А за свиждания относно децата, когато родих на втория ден дойде племенницата ми 10г. и не я пуснаха тъй като имало някакъв вирус и от съображения за сигурност така трябвало да действат.

# 602
Аз лежах в патология преди 2 седмици и тъй като беше препълнено, бях в стая с две родилки.
Свижданията ги пише от 16,30 -18.00, но всъщност са от 17.00- до 18.00 и не пускаха деца.

# 603
Ясно.. защото и юли месец не пускали деца заради вирусите.

# 604
Здравейте,
За да внеса яснота - свиждането е само едно - от 17 до 18 часа. Това е така от 01.11 и не подлежи на промяна, описано е във визитките на болницата.

Деца категорично не се допускат на ет.4 - през никой сезон Simple Smile

Хубава вечер

# 605
Здравейте,
За да внеса яснота - свиждането е само едно - от 17 до 18 часа. Това е така от 01.11 и не подлежи на промяна, описано е във визитките на болницата.

Хубава вечер

Деца категорично се допускаха пролетта Simple Smile

# 606
Аз като раждах (юни) на съседката по легло ѝ дойдоха на гости таткото и двете им други деца.  Wink

# 607
аз като родих (август) също не се допускаха. Явно е избирателно  Laughing или са влизали нелегално  Grinning

# 608
Здравейте,

Хубава вечер

Деца категорично се допускаха пролетта Simple Smile

Simple Smile
Каквото се е случило през пролетта - си остава през пролетта - онази, в която се е случило.Simple Smile
А сега сериозно - не се допускат деца на свиждане на 4 етаж - толкова категорично, че повече от това - здраве му кажи....

# 609
  • град-държава
Е, на 4ет. не е е ли операционния блок+реанимация? Родих пролетта, идваха деца на свижданията.

# 610
ет.4 са родилките. Аз бях в стая 426  Laughing
На 5ти етаж раждах, там е и предродилна, предполагам, че и операционната.

# 611
  • град-държава
Вече не помня такива подробности, но деца определено идваха - съседката по лего имаше по-голямо дете, което водеха всеки ден.

# 612
Родих през юни и двете ми по - големи деца деца си идваха на свиждания, както и детето на момичето в моята стая. В коридора кънтяха детски гласове всеки ден от 16:30 до 18 часа.

# 613
Аз раждах през юли и се допускаха деца. Simple Smile 

# 614
Края на юли като се раждаше племенничката ми и не допускаха по-голямата сестртичка

Общи условия

Активация на акаунт