УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 789
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми уролог от Девата, от който сте останали доволни.

# 481
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми уролог от Девата, от който сте останали доволни.

Д-р Калоянов с две ръце  newsm10

# 482
И от мен + за д-р Калоянов  Wink

# 483
Д-р Калоянов, разбира се!
И от неговия екип- д-р Киров, д-р Алсултан, д-р Василев.Simple Smile

# 484
  • Бургас
Благодаря ви, момичета. Записахме час за д-р Калоянов и скоро ще го посетим.

# 485
Някъде в сайта имаше статия за багажа, който ни е необходим при постъпване в родилно, но не я намирам. Ще съм благодарна, ако някой ми даде линк или ми каже какво се носи сега.  newsm78

# 486
  • Бургас
Някъде в сайта имаше статия за багажа, който ни е необходим при постъпване в родилно, но не я намирам. Ще съм благодарна, ако някой ми даде линк или ми каже какво се носи сега.  newsm78
http://www.devamaria.com/bg/medical/page/32/77

# 487
miss july, благодаря ти  Hug

# 488
  • Бургас
Момичета, влизам да ви благодаря за препоръките за Д-р Калоянов. Обърна доста внимание по проблемите на баща ми, даде му конкретни съвети и предписа лечение, което вече започна. Стискам палци да помогне и да се подобри състоянието на татко. Очарована съм от отношението на лекаря.  bouquet

# 489
Reneta дано лечението му помогне.  Praynig

# 490
  • Пловдив
Момичета, влизам да ви благодаря за препоръките за Д-р Калоянов. Обърна доста внимание по проблемите на баща ми, даде му конкретни съвети и предписа лечение, което вече започна. Стискам палци да помогне и да се подобри състоянието на татко. Очарована съм от отношението на лекаря.  bouquet

Супер, радвам се и аз.Д-р Калоянов спаси левия бъбрек на мъжа ми, прави му сложна и продължителна операция заради стеснен уретер по рождение.Много заинтересовано следеше възстановяването му, изобщо сме му много благодарни, както и на целия екип на урологията.

# 491
Здравейте! На 11.11 влизам в 9-ти месец и си записах час за преглед преди раждане, който е задължителен за безплатно раждане, в случай че не си водя консултациите там. Въпросът ми е какво представлява този преглед, какво включва?

# 492
Здравейте! Имам едно въпросче при постъпването за раждане в болницата. Къде си съхранявате вещите докато сте в родилната зала? Интересно ми е дали някога са били наблюдавани някакви злоупотреби и оплаквания от страна на пациентите.

# 493
Моите ме чакаха в стаята, само телефона ми беше в мен през цялото време  Grinning

# 494
И моите бяха в стаята и телефона беше в мен през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт