УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 751
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Мерси,аз се следв при ДР. Татарова. Утре ще видя дали или..?

# 556
Тоновете и в Св.София и в Дева Мария,когато се водиш при техен лекар са абсолютно безплатни.

# 557
  • град-държава
Е, изглежда само на мен са ми взимали парите в Света София.

# 558
Тоновете и в Св.София и в Дева Мария,когато се водиш при техен лекар са абсолютно безплатни.
А ако не се водиш при тях и ще раждаш там плаща ли се и колко?

# 559

Имат кампания за безплатно раждане. Плащаш само, ако си избираш екип и екстри.
След като не си се водила при тях, не виждам смисъл да избираш конкретен лекар.

Можеш да си сметнеш разходите чрез калкулатора на сайта:
http://www.devamaria.com/bg/medical/birthcalculator/

# 560

Имат кампания за безплатно раждане. Плащаш само, ако си избираш екип и екстри.
След като не си се водила при тях, не виждам смисъл да избираш конкретен лекар.

Можеш да си сметнеш разходите чрез калкулатора на сайта:

http://www.devamaria.com/bg/medical/birthcalculator/

Да, да знам,питах за тоновете, мерси Simple Smile И знам, че едно от условието за безплатно раждане е да се мине преглед преди раждане в 9 месец. Записаха ми в деня в който влязах в 9 месец, ходих, но не ме прегледаха, че било рано.. и ми казаха 2 седмици преди термина да си запиша час, а ако получа контракции съответно да отида по-рано..

# 561
Момичета само две от вас ли са били с рискова бременност и са раждали в Девата? Харесват ми мненията Ви, но пък ми се струват малко за да се доверя на тамошните лекари и неонатолози, при положение че съм с диабет и хашимото и бебчето ми вече взе да изпреварва с една седмица в развитието си, а имам още месец и половина до раждане!

# 562
Момичета само две от вас ли са били с рискова бременност и са раждали в Девата? Харесват ми мненията Ви, но пък ми се струват малко за да се доверя на тамошните лекари и неонатолози, при положение че съм с диабет и хашимото и бебчето ми вече взе да изпреварва с една седмица в развитието си, а имам още месец и половина до раждане!
Аз бях с прееклампсия и също съм от доволните.

# 563
  • град-държава
karmelita87, 1 седмица е нещо напълно нормално. Моето бебе изпреварваше с повече от 2. Бях с увеличени води, накрая се разболях и от зимния грип, направих и усложнения следствие на същия и съответно последваха и още екстри, които в крайна сметка доведоха до секцио в 38г.с. Всичко с мен и бебето беше ОК на финала и всички бяха прекрасни в отношението си към мен.
Неонатологията е 3ниво, най-високо на компетентност, повече от това няма. Лично аз до ден днешен водя детето си  в ДМ на прегледи и ДК.
Докато бях бременна също пишехме няколко момичета, но ЖК, родилно и патологията бяха винаги пълни, когато ходих по прегледи. Имам преки впечатления от случаи, на които съм била свидетел включителво и от предродилна зала, докато чаках за секцио, но няма сега да разказвам по форумите.
Решението е лично. Роди там, където чувстваш и си убедена, че ще получите ти и детето ти най-адекватни грижи, условия и отношение.

Последна редакция: нд, 27 ное 2016, 11:32 от Vermilion`

# 564
  • Бургас
karmelita87, 1 седмица е нещо напълно нормално. Моето бебе изпреварваше с повече от 2. Бях с увеличени води, накрая се разболях и от зимния грип, направих и усложнения следствие на същия и съответно последваха и още екстри, които в крайна сметка доведоха до секцио в 38г.с. Всичко с мен и бебето беше ОК на финала и всички бяха прекрасни в отношението си към мен.
Неонатологията е 3ниво, най-високо на компетентност, повече от това няма. Лично аз до ден днешен водя детето си  в ДМ на прегледи и ДК.
Докато бях бременна също пишехме няколко момичета, но ЖК, родилно и патологията бяха винаги пълни, когато ходих по прегледи. Имам преки впечатления от случаи, на които съм била свидетел включителво и от предродилна зала, докато чаках за секцио, но няма сега да разказвам по форумите.
Решението е лично. Роди там, където чувстваш и си убедена, че ще получите ти и детето ти най-адекватни грижи, условия и отношение.
Подкрепям напълно мнението на Vermilion. Пишещите тук сме само капка в морето. Около мен има поне 20-тина познати, които са супердоволни от Девата, някои от тях имаха проблемни бременности, други не, но всички са на мнение, че ако пак забременеят пак биха родили в тази болница. Това беше една от причините и аз да се насоча натам и съм очарована от отношението на лекарите, акушерките и въобще целия персонал на родилно и патологията.  Peace

# 565
  • Бургас
Към раждалите нормално - имахте ли избор на акушерка и коя бихте препоръчали? Чудя се дали да си платя за избор на акушерка, както и на гинеколог.

# 566
Аз нямах, случих се на ак.Каприева С още няколко успях да се запозная по време на престоя. Ако раждам скоро отново със сигурност бих я избрала Peace Още в предродилна когато дойде при мен за пръв път се държа толкова мило,че имах чувство,че я познавам от години, от там ми минаха и всичките притеснения Simple Smile)

# 567
July на мен ми направиха страхотно впечатление - Женя Тодорова и Кета Парашкевова. От всички други те ме грабнаха направо,изключителни жени.Аз също обмислям избор на акушерка и се чудя как става и дали е добра идея.

# 568
Аз мисля,че е добра идея, като цяло тя ръководи нормалното раждане и прекарва доста време с теб и в предродилна зала . Wink Но и избора не лекар при нормално също не мисля,че е за подценяване. Поне за мен беше важно,а акушерка не избирах, просто защото нямах наблюдения и не познавах никоя

# 569
Неонатологията е 3ниво, най-високо на компетентност, повече от това няма. Лично аз до ден днешен водя детето си  в ДМ на прегледи и ДК.

Благодаря Ви за мнението, права сте че изборът е личен, но ми е първо раждане и бебчето е чакано много много дълго време и се притеснява дали правя всичко както трябва и дали ще бъде в безопасност. Цял живот ми е обяснявано как с диабет се раждат големи бебета, как имат усложнения и как няма да мога да износя до края, а ще чакат 36-37 седм. и ще го извадят. Понеже захарта ми играе много нагоре надоло, бебчето има време да изпревари не с една ами поне с три седмици и все пак гледам да мисля положително и да не се притеснявам излишно. Искам да родя нормално, но едва ли някой ще ме послуша.
Благодаря Ви още веднъж за съвета и мнението, в 30 седм. съм и поне околоплодните ми води са в норма и за сега нямам проблеми с кръвното, дано и за напред е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт