УМБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 19

• 90 677
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ами не знам защо в патология закуската понякога беше сандвич с шунка и салам , опакован във прозрачно фолио. нали по препоръки на доктори , бременните не трябва да консумират сурови меса, шунки, луканки, салами без термична обработка.

# 661
  • Бургас
Ами не знам защо в патология закуската понякога беше сандвич с шунка и салам , опакован във прозрачно фолио. нали по препоръки на доктори , бременните не трябва да консумират сурови меса, шунки, луканки, салами без термична обработка.
Шунката е минала термична обработка. Саламът не знам какъв е бил, но обикновено и той е минал през такава. Само луканките и пастърмата са сурово сушени.

# 662
През 2012г. родих секцио. Анестезиолог беше д-р Милушев!  Страхотен и много внимателен.

# 663
Анестезиолог на моето раждане беше д-р Игнатов - препоръчвам го  Peace

# 664
И аз препоръчвам д-р Игнатов.

# 665
  • Бургас
Още един глас за д-р Игнатов.Беше на операцията ми за херния.

# 666
Момичета,имате ли впечатления от д-р Делян Йорданов,гинеколог в Св.София и в УМБАЛ ДЕВА МАРИЯ.

# 667
Момичета,имате ли впечатления от д-р Делян Йорданов,гинеколог в Св.София и в УМБАЛ ДЕВА МАРИЯ.
Много човечен и разбран, останах с много добри впечатления от него.

# 668
Jujuto1,  благодаря за отговора  Hug

# 669
  • Бургас
Много човечен и разбран, останах с много добри впечатления от него.
Присъединявам се. И аз останах с добри впечатления (по време на престоя ми в болницата се запознах с него).   Peace

# 670
Останах доволна от д-р Йорданов. Другата седмица ще ходя отново на преглед и ако всичко е ок мисля да запиша женската си консултация при него. Има ли мами тук, на които им следи той бременността? Доволни ли сте, гледа ли редовно на ехограф?

# 671
Йорданов е много добър гинеколог, записвай се смело при него, няма да сбъркаш  Peace

# 672
Здравейте, дами, Честита Коледа! Пожелавам на всички здраве, щастие и успехи! Предварително се извинявам, ако сметнете въпроса ми за неподходящ, но искам да попитам някой знае ли дали в УМБАЛ Дева Мария някой от гинеколозите извършва лабиопластика(намаляване размера на малките срамни устни). Интересува ме някой дали си е правил процедурата, колко горе долу е струвала манипулацията и всичко, което може да е полезно. В клиниките по пластична хирургия цените са безобразни и не са по джоба ми, а при мен положението е наистина плачевно и цял живот съм чувствала дискомфорт! Ще съм благодарна на всеки, който ме насочи към гинеколог от Бургас, който да извършва такава процедура!

# 673
tanichk, най-добре звънни на телефоните в болницата и попитай дали там се извършва такъв вид процедура. Според мен не се, тъй като това е в сферата на пластичната хирургия, но все пак не пречи да попиташ.

# 674
  • Бургас
Преди в темата се беше коментирано, но не мога да го намеря и затова пак ще попитам, за което се извинявам. Колко време след нормално раждане беше хубаво да си пусна цитонамазка и освен нея, какво още е добре да направя като изследвания  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт