Спечелете сигурна защита от слънцето с HiPP

• 18 780
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
Ще трябва да купя, защото разбрах, че от неделя ни очакват 30 градуса. А друга година купувам чак края на юни, началото на юли, когато почнат големите жеги. Не смятам да разчитам, че няма да изгори, а слънцето е ужасно в наши дни. Мисля да заложа на фактор 50, т.к. е с много бяла кожа, чак на места прозира.

# 61
  • Gulyantsi
Използвам 50-ти фактор, както за децата, така и за мен.

# 62
Чувствителната бебешка кожа трябва да бъде винаги защитена от пряка слънчева светлина в горещите месеци. Най-добре е детето да бъде на сянка, облечено с подходящо облекло (шапка, дрешки с дълъг ръкав, панталонки). Интензивното обедно слънце трябва да се избягва с всички възможни средства.
Продуктите против изгаряне следва да се прилагат многократно през целия ден в обилни количества, особено след плуване.

Ефективна защита от слънцето за чувствителната детска кожа с HiPP слънцезащита
- Специално разработени за чувствителната детска кожа
- Без наночастици - много оспорвани, тъй като те могат да бъдат абсорбирани в тялото
- Слънцезащитен фактор 30 и 50
- Лесни за нанасяне, не оставят бял филм върху кожата. Предпазват от индуцирано от слънцето увреждане на кожата и загуба на влага веднага след нанасяне - водоустойчиви
- Без парфюм
- Без консерванти
- Изключително добра кожна поносимост

Включете се в играта на HiPP и споделете в настоящата тема продукти с какъв слънцезащитен фактор използвате за вашето дете.
Петима от участниците ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 28.04.16 г. и ще получат слънцезащитен крем HiPP с дозатор.

Винаги ползваме продукти с минимум 30% защита! Най-добре 50. И ги прилагаме няколко пъти през деня, макар, че гладаме да сме повече на сянка Simple Smile

# 63
  • БГ
Използваме слънцезащитни продукти с 30-ти фактор!

# 64
  • София
Използвам 50-ти фактор. Hug

# 65
Използваме 50-ти фактор

# 66
И двете ми деца са с много бяла кожа и залагам на фактор 50 Simple Smile 

# 67
Задължително използваме продукти със слънцезащитен фактор 50, защото детската кожа е по-тънка и е силно чувствителна към слънцето.

# 68
Използвам продукти с фактор 50, защото с по-нисък, рискувам здравето на детето си. Слънцето е опасно, дори детето да е по-тъмно по рождение, кожата му е нежна и много чувствителна.

# 69
  • София
И двете ми деца са с много бяла кожа и използвам 50ти фактор.

# 70
Фактор 50+ Peace

# 71
Използваме 50-ти фактор.

# 72
Използвам за дъщеря си слънцезащитни продукти с фактор 30.🌞

# 73
30 и нагоре, тъй като не разчитам само на слънцезащитния продукт, а гледам да не излагам децата на слънце в най-горещите часове.

# 74
За детето използвам продукти с фактор 50 и го мажа доста често, включително и дори да е само на площадката.

Общи условия

Активация на акаунт