Спечелете сигурна защита от слънцето с HiPP

• 18 780
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
  • София
За децата преди съм ползвала 50 фактор, но вече гледам да е 30, смятам че са по- големи и хубав продукт с 30 фактор ми върши работа.

# 91
  • Бургас
за грижата на кожата на детето използвам винаги козметични продукти с фактор 50

# 92
  • Горна Оряховица
С 30-ти фактор, за да може кожата да си набавя витамин Д Wink

# 93
И двамата ми сина са с много бели и чувствителни кожи.
Ползваме само 50+ фактор.

# 94
          Когато беше по-мъничък използвах фактор 50. От няколко години за цялото семейство използвам фактор 30.

# 95
  • Бургас
50-ти фактор, задължително.

# 96
  • добрич
Използвам само 50+ фактор, тъй като цялото семейство сме с много чувствителна кожа, а и предвид вредните слънчеви лъчи смятам, че той е задължителен.

# 97
За децата винаги ползвам 50 фактор, защото ми се иска да имам спокойна ваканция. Ако полвам по-нисък фактор винаги се появява дискомфорт при децата.

# 98
  • Varna, Bulgaria
SPF 50+

# 99
  • Бургас
За детето използвам 30 и 50 фактор Simple Smile

# 100
За себе си винаги използвам 50-ти фактор на защита, тъй като имам чувствителна кожа. Живот и здраве, когато се роди нашата бебка и започнем с разходките мисля да използвам отново фактор 50 и за нея.
В момента използвам активно козметиката на Hipp за бременни и съм безкрайно доволна от олиото Mama sanft. Сега съм в девети месец и нямам нито една излязла стрия по кожата, което може само да ме радва. За бебка също сме подготвили от козметиката на Hipp и щом има и продукт за защита от слънцето, задължително ще използваме и него.  Peace

# 101
Когато беше бебе използвахме 50-ти,а сега с 30-ти

# 102
  • в 1001-та нощ
За децата предпочитам максимално висок фактор на защита. Тук в България взимам с 50 фактор, но съм ползвала и с 60 - водоустойчив спрей  Peace

# 103
За първото много морско лято ще използваме фактор 50  Simple Smile

# 104
  • София
Вярвам във  вашите продукти, и с  първото дете  използвах ХИПП Слънцезащитен 30 фактор,защото тя  е с  матова кожа,сега с  второто си дете  ще  купя ХИПП 50 фактор,защото той е със светла  кожа.
Препоръчвам този продукт на  всички майки Peace

Общи условия

Активация на акаунт