В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 443
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
HD Баръшко  Crazy Crazy Crazy Crazy   ваййййййййй бе, само да заспя  hahaha hahaha hahaha

и джадЪ си направи гифчета   Party Party Party  щото е талант  Party Party Joy    ама преди да набара HD -тУ  Laughing 

Heart Eyes Heart Eyes
ама вярно си талант бе, джадъъъъъъъъъ  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 256

Laughing Laughing  ще ти покажа още 2 и да ходя да спя, че вече съм 1-3  #Crazy, 1-3  hahaha hahaha hahaha
утре ще видиш HD талант  Joy

# 257

Laughing Laughing  ще ти покажа още 2 и да ходя да спя, че вече съм 1-3  #Crazy, 1-3  hahaha hahaha hahaha

ади давай, че и на мен ми се спи  Joy Joy Joy

На ти предварителни чичеци  Crazy Crazy Crazy

на всички - лека нощ  Hug Hug Hug

# 258
Искре,  Hug и моето първо впечатление беше за лудешко препускане през сцените... има си логика...  Joy Joy жалко за резнатите сцени, но не ми липсваха...  Laughing Laughing стига да си ги имаме, да си ги гледкаме и тях...  hahaha hahaha

Аз сега гледам, в първите 5 мин съм, дойдох да кажа, че котето им е по- рижо...  от стопанина  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy

... и виждам новата фотка  Shocked hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes    Crazy Crazy Crazy Crazy  тоз пък ще ни довърши  ooooh! ooooh! hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy Направо ни е довършил...  Party Party Heart Eyes

Ани, Бойче  Hug  виновна е Фю !  Naughty Naughty   Joy Joy

Ани, ама никаква милост нямаш с тези лИбовни гифове... hahaha hahaha

Ааа, Ивее  Hug айде и ти... ooooh! ooooh! Flutter   "олур, олур" и ... хоп под чаршафките...  FlutterFlutter

# 259
И сега да кажа още нещо - значи Фю ме ядоса много, ама чок.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms След всикчо това, което си спомни накрая .. как не се е усетила, че му има нещо бе?  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

Бойче, тя е виновна!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Ами хаде  ooooh! ooooh! ooooh! ... и аз това се чудих снощи Взе да си скуби косите и бърше очите по едно време, ама къде ти... късно бе либе за китка   bishop

# 260

ади давай, че и на мен ми се спи  Joy Joy Joy

На ти предварителни чичеци  Crazy Crazy Crazy

на всички - лека нощ  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

дууууур бееее, бавно се качват, че огромни   Joy

# 261
И сега да кажа още нещо - значи Фю ме ядоса много, ама чок.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms След всикчо това, което си спомни накрая .. как не се е усетила, че му има нещо бе?  smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512 smile3512

Бойче, тя е виновна!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Ами хаде  ooooh! ooooh! ooooh! ... и аз това се чудих снощи Взе да си скуби косите и бърше очите по едно време, ама къде ти... късно бе либе за китка   bishop

Аз за сега ще си мълчим............ Stop  Ами аннето и готиния баба нерде са яяяяяяяяяяя....... Sick   

Цитат
Аз сега гледам, в първите 5 мин съм, дойдох да кажа, че котето им е по- рижо...  от стопанина  Love 35 35 35 35
hahaha hahaha hahaha hahaha   

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 23:54 от Boika Boqnova

# 262
Голямо тичане падна, ама ви настигнах. Макар и със закъснение, както в повечето случаи, ви изчитам най-прилежно, защото колкото обичам Чачо, толкова и вас! Hug Hug Hug Hug Hug
И аз току-що изгледах филма. Както след всяко дългоочаквано нещо и сега се чувствам странно. Щастлива съм, удовлетворена, но колкото повече преоткривам Чачи, толкова повече искам от него. Ненаситна съм за още и още.... Blush
За протокола - не пролях сълзи. Защо?! Не знам. Може би по-силно ми въздействат думите. Сега нямам търпение за превода. Макар, че тогава се ядосвам, защото трябва да отделям поглед от Съвършенството.
При първа възможност ще го гледам пак, т.е. утре вечер и после пак...и пак... Heart Eyes
лека нощ, мили мои бели птици! Hug Hug Hug Hug Hug

# 263
  • Sofia, Bulgaria

Лу, аз не оставам с впечатление за лудешко препускане от сцена в сцена,не мила подразни ме фактът ,че
изрязват сцена по средата на филма и то доста показно  Tired Знаеш ,че аз не разбирам почти нищо от турския език но,при такъв талант почти не ми липсваше - непрекъснато ме хвърля ту в смях ,ту в плач -
невероятен таланти прекрасна игра ooooh! Crazy Все още съм под влиянието на филма преливам от емоции и пиша както го усещам Rolling Eyes Flutter Cry Cry Cry
 Разбира се в никакъв случай не подценявам и играта на Лейля  Flutter
 ПП Няма да го гледам с руски субт. да си го гледат те Naughty аз не им харесвам преводите Mr. Green

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 01:39 от Iskra Pandova

# 264
Добро утро! Simple Smile Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 265
 Добро утро............ Hug Hug Hug

# 266
Добро утро  Hug Hug

Белла, Стели  wavey wavey

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искре  Hug Heart Eyes  всякак ще го гледам Wink пак  и пак...  Joy Joy

https://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_53139  Делибал с руски суб

Бойче  Hug Heart Eyes ...  Joy Joy  

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Гюрш'рюс   Nature Sun With Face Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 09:42 от Анонимен

# 267
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy

Добро утро на ранобудните птички! Party Party Party

Вярно ще ни довърши тоз генч Heart Eyes Heart Eyes

# 268
  • близо до брега на морето
Добро утро Hug Hug Hug
Ма вече сериозно се замислям я Thinking-аз съм "хетнен голямо хахо" Joy Joy Joy...гледате, че и повтаряте, потретвате Joy Joy Joy а аз не мога ooooh!....явно кардото така е влезнал у роля, че абла е крива, та чак заядлива Joy Joy Joy.Не моа го повторя за сега...даже още вчера като се появи и рашън превода само го отворих и до там.Държи ми влага от първото гледане-макар и по картинки и с превод на ум.Ади за сега гюле,  гюле Hug Hug Hug

# 269

Crazy Crazy 

Гюнайдъъъъъъъъъъъън   Crazy Crazy

Белаааа  Hug Hug   как се събрахме все такива ненаситници  Laughing Laughing Blush

Няма да го гледам с руски субт. да си го гледат те Naughty аз не им харесвам преводите Mr. Green

Joy Joy   че те за харесване ли са?    hahaha hahaha   Peace Wink

какардото така е влезнал у роля, че абла е крива, та чак заядлива Joy Joy Joy.

hahaha hahaha hahaha hahaha   

Общи условия

Активация на акаунт