В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 478
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Не се нерви на него Фюсун, а на себе си Peace Не е виновен никой, бе...

на себе си, ама на него крещи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

ох, как го бият ..  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 451
Мисля, че не съм в крак... Може ли, Ани, да дадеш час за старта след 60-тата мин?

Ваййй, Баръш си проси боя... Ох, ама си попафка в тоз филм на спокойствие...

Ей сега без преход като го дадоха голичък в двора не ми се изЯсни, как се докара до там... това ли е дъното?  Cry Cry Cry Cry

И бръм- бръм мухата.... брррррр  Cry Cry Cry Shocked

# 452
Мисля, че не съм в крак... Може ли, Ани, да дадеш час за старта след 60-тата мин?

Ей сега без преход като го дадоха голичък в двора не ми се изЯсни, как се докара до там... това ли е дъното?  Cry Cry Cry Cry

ами след малко спираме.  Peace Лили като каже, почваме  Hug Hug Hug

# 453
Ади по Фюсун тука почна да вика #2gunfire #2gunfire #2gunfire
fight fight fight

# 454

Ей сега без преход като го дадоха голичък в двора не ми се изЯсни, как се докара до там... това ли е дъното?  Cry Cry Cry Cry

ами след малко спираме.  Peace Лили като каже, почваме  Hug Hug Hug

ОК

# 455
# 456
Джадъ, гледаш ли сцената под чаршафите Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

дааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 457
ББ:Какво има?
МБ:Свири на барабаони без да спре.Свири непрекъснато от 10 часа насм. От дни не спи тгова момче.
ББ:Ще му мине.
МБ:Тарък, дали да не се обадя на това момиче?
ББ:Недей, не се меси в това..

Хайде идва сцената с тупалката..Боже, на тези кретени как им даде сърце да набият така момчето ни, я! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Б:Остави момичето намира, лан!

М:Батко Баръш, онзи тип е събрал двама-трима мъже и те чакат, батко..Моля те, не им се връзвай на акъла ,батнко.
Б:Ейваллах! Батко, спри тук!

Бойчеее, не гледай, къз! Тези направо ни помляха момчето! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Страхотно играе Чачко, просто невероятно..Онзи поглед в таксито със цигара в ръка, когато реши да ес връща при кретените..Направо е приказен!

Само така и не разбрах защо беше тази сцена с голия Баръшко newsm78 newsm78 newsm78

МФ:Имаше и кекс във фурната..
Ф:Искаш ли и ти..
МФ:Става..

Давайте рекламите. Няма значение какви ще са Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 458

Ох, Рени, жива да си, сестро  Heart Eyes Hug не смея да се покажа тука само пушки и пищови фърчат  smile3503

по време на предния онлайн... така се бях залепила за компа, еле в сцената с голия Баръшко, че заради мухата, която се чуваше отгоре му , щях да си съборя лаптопа на земята. ... помислих си, че е у нас и ми пречи гадината да гледам и слушам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 459
  • Яко в Матрицата...
Джадъ, гледаш ли сцената под чаршафите Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

дааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Няколко пъти hahaha hahaha hahaha Ама добре им се получава, де Joy

# 460

на себе си, ама на него крещи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

ох, как го бият ..  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Добре че не гледам............ Stop  Mr. Green   smile3515 smile3515 smile3515

# 461
  • Пришълец

Ми той форумът е свободен, а темите са общодостъпни  Mr. Green

ама понякога ги заключват....  Joy Joy

Аха, ясно... Тръгвам си, влязох през комина, но най- цивилизовано ще си изляза през вратата Laughing.

# 462
  • близо до брега на морето
Пуснала съм стар и там почна ново дизи с ягодко и Али от ПО (оня дребния дет залюби Берен)...

# 463
Kaто каже Лили, почваме и следваща спирка на 1:30, при мен е това  Peace

нямало значение какви са рекламите  hahaha hahaha hahaha

# 464
рИкламатааааа

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт