В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 28 425
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Привет , момичета  Hug Hug Hug

Ани  Hug Heart Eyes  Hug , прекрасна ни е темичката , както винаги  bouquet . А влакчето е убиец  coolcool coolcool coolcool

Hug Hug Hug Благодаря на всички за всичко  love001
И дано ни огрее най -после лудият медец , че и аз полудеФ   newsm77 newsm77 newsm77

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 61

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes 

Това беше хубаво от днес... Бойче  Hug Heart Eyes ...  Joy Joy  С тая акустиралата в залива яхта как ни заблудиха в началото...  ooooh! ooooh! от къде ще скача Чачи... hahaha hahaha   Да е жив и здрав тоз, дето се е сетил да снима без да реже краката...  Joy Joy Joy че инак не разбирам по къси панталони ли е или...  Mr. Green hahaha hahaha  ...ето, на долните снимки е ясно...  hahaha hahaha hahaha

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy

Лека нощ  Hug Hug

# 62
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

И пред камера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 63
Добро утро  Hug Hug

Стели  Heart Eyes Hug

Crazy Crazy

# 64
  Добро утро............ Hug Hug Hug

# 65
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Party Party

http://www.koprubasi.tv/medya/kerem-bursin-evlilik-ciddi-bir-istir-h34160.html

На въпроса конкуренти ли са с Чачо, Керем е отговорил:

“Hepimiz meslektaşız. Rekabet yanlış bir kelime. Hele yaptığımız işte. Hayatta tek rakibin kendindir. Ona da hayırlı olsun.”

"Всички ние сме колеги. Конкуренция не е правилната дума. Особено в нашата работа. В живота единственият ти конкурент си самият ти. И на него да му е честито!"

# 66
Crazy Crazy Crazy Crazy

Да сложим пак слънчевата усмивка  Heart Eyes...........че тоз бятър така ме изнерви...... Mr. Green

Рени.......... Hug Hug Hug благодаря за превода  Heart Eyes 

# 67
  • София
Ренка  Hug Heart Eyes  bouquet bouquet bouquet
Много добре го е казал Керем  Peace

Тези журналисти само объркват хората, големи манипулатори са  #Cussing out

# 68
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро! Party Party Party

http://www.koprubasi.tv/medya/kerem-bursin-evlilik-ciddi-bir-istir-h34160.html

На въпроса конкуренти ли са с Чачо, Керем е отговорил:

“Hepimiz meslektaşız. Rekabet yanlış bir kelime. Hele yaptığımız işte. Hayatta tek rakibin kendindir. Ona da hayırlı olsun.”

"Всички ние сме колеги. Конкуренция не е правилната дума. Особено в нашата работа. В живота единственият ти конкурент си самият ти. И на него да му е честито!"

Добър ден на всички  Flutter

Рени благодаря за превода - друго не би трябвало да се очаква като отговор.

# 69
  • София
Момичета, нещо ви изгубих следите последните месеци Grinning случайно да е излязъл вече филма или оооще не  Sad

# 70
  • Яко в Матрицата...
Сега го слушах какво казва Керем, че тия от сайтовете или украсяват, или спестяват от казаното ooooh!

"Според мен, в спорта ли ще е, в актьорската професия, в живота... единственият ти конкурент си ти самият."

Toni L., филмът трябва тия дни вече да излезе на DVD. Peace

# 71
  • София
Сега го слушах какво казва Керем, че тия от сайтовете или украсяват, или спестяват от казаното ooooh!

"Според мен, в спорта ли ще е, в актьорската професия, в живота... единственият ти конкурент си ти самият."

Ще му стана накрая една фенка  Mr. Green Харесват ми хората, които си гледат в своите панички  Peace И Чачо е такъв  Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes за теб

# 72
  • Яко в Матрицата...
Ооо, Виви Hug Heart Eyes мерсииии Party Party Party

И едно Яманчи за разнообразие  Heart Eyes

# 73

Ще му стана накрая една фенка  Mr. Green Харесват ми хората, които си гледат в своите панички  Peace И Чачо е такъв  Heart Eyes

Скрит текст:
Ренка  Hug Heart Eyes за теб

# 74
  • Sofia, Bulgaria

Най-сетне и този ден доживяхме    Flutter Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт