В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 476
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
# 331

Crazy Crazy

Чачо само подава устна, па Лейльош ще го изяде  Crazy Crazy Joy

love001    ами като е тооолкова сладък  Heart Eyes  hahaha hahaha

Здравейте,

Ани,  Hug Crazy страхотен афиш!  Flutter Flutter

Добрах се до киносалона  Grinning Grinning Grinning , пременена в рокля за галата  hahaha hahaha hahaha, бира на една ръка разстояние, пуканки- йок, ще ми пречат... заредила съм и филма на 0:00 , чакам уречения час  newsm68 newsm68 newsm68

Кой е бозавия, бе, Толга... Листопад, Щерките на гюнеш... Карел...  Саръташ ...?  newsm78 newsm78 newsm78 то Толга до Толга У Гуглето...  hahaha hahaha hahaha пък и не е важно...

И сценария за Чачовия сериал ако отсега нататък ще го пишат... той...  hahaha hahaha ... уйде коня у ряката...   Crazy Crazy

Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes  хади, хадиии....  hahaha hahaha

# 332
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Аз вече съм на линия.. Peace Peace

За тези, които не са гледали онлайн с мои преводи, да направя малки уточнения..Баръш ще е Б, Фюсюн ще е Ф, баща на Барш ще е ББ, майката МБ, бащата на Фюсюн ще е БФ, майката МФ, Хайдар ще е Х, останалите персонажи жените ще са Ж, мъжете М..

Да ви предупредя, допускам много правописни грешки при превода, ям букви, или пък добавям други такива.. Но вече ще ме извините..
Предлагам след всеки 30 минути да пуснем 10 минути време за реклама.. Да покажем рекламата и на Чачко, нали? Peace Peace Peace

Когато сте готови, свирнете, почвам..

# 333

Heart Eyes Heart Eyes

Готови ли стееееЕ? Party Party Party Party

къде ще е първата пауза  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 334
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Аз вече съм на линия.. Peace Peace

За тези, които не са гледали онлайн с мои преводи, да направя малки уточнения..Баръш ще е Б, Фюсюн ще е Ф, баща на Барш ще е ББ, майката МБ, бащата на Фюсюн ще е БФ, майката МФ, Хайдар ще е Х, останалите персонажи жените ще са Ж, мъжете М..

Да ви предупредя, допускам много правописни грешки при превода, ям букви, или пък добавям други такива.. Но вече ще ме извините..
Предлагам след всеки 30 минути да пуснем 10 минути време за реклама.. Да покажем рекламата и на Чачко, нали? Peace Peace Peace

Когато сте готови, свирнете, почвам..

Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes слънце си ти бе, Лили!!!  love001 какви правописни грешки?  hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз така предлагам - на 30-та минута - пауза  Joy Joy Joy

Hug Hug Hug Приготвила съм нова тема, така че смело пишете  Joy Joy Joy да си спомним как се изписва тема за 2-3 дни с коментари  Joy Joy Joy Joy

# 335

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

сладката ми тя  Joy Joy

Не може ли да спираме на 20 мин  или на 10  Laughing Laughing  Whistling  Нужни са продажби за Колинс  Joy Joy

# 336
  • близо до брега на морето
Бурда им Hug Hug Hug-тъкмо щях да питам за рекламна пауза-щот ще ми требе кесиникле Naughtyкат са знам-кви са ми пикливи очите Laughing
Стартираме ли Rolling Eyes

# 337
Лили предложи на 30-та мин... аз пускам филма ... както решите...

гледам морето вечиии

Лилии  Hug

# 338
Бурда им Hug Hug Hug-тъкмо щях да питам за рекламна пауза-щот ще ми требе кесиникле Naughtyкат са знам-кви са ми пикливи очите Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

сладката ми тя  Joy Joy

Не може ли да спираме на 20 мин  или на 10  Laughing Laughing  Whistling  Нужни са продажби за Колинс  Joy Joy

Ей тъкмо направих тази снимка на 30-тата минута  Joy Joy Joy

# 339
ади старттттттттттттт  Joy Joy Joy Joy

# 340
  • близо до брега на морето
ади-аз съм вече с цигара в устата

# 341
ади старттттттттттттт  Joy Joy Joy Joy

Party Party Party Party
тук помните ли как мечтаехме, че си бил дошъл след години, че вече бил добре  Cry Cry  пък то било края му  ooooh! ooooh!

# 342
Пускам  филма и аз и почвам..
Приятно гледане на Баръшко.. Peace Peace

# 343
Бойчеее, маргариткитеееееееееееее  Party Party Party страхотен е Чачо, страхотееееееен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ади старттттттттттттт  Joy Joy Joy Joy

Party Party Party Party
тук помните ли как мечтаехме, че си бил дошъл след години, че вече бил добре  Cry Cry  пък то било края му  ooooh! ooooh!

да, аз като видях началото на филма в Т и си помислих, че всичко ще е ОК  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 344
 Ей ма и мен и мишока е у готовност.............

Общи условия

Активация на акаунт