В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 475
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
За джЪдЪ, да си оправи вкуса Joy Joy Joy

Скрит текст:

Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 481
За джЪдЪ, да си оправи вкуса Joy Joy Joy

newsm03 newsm03 newsm03

# 482
Галенце, Hug Heart Eyes и според мен Фюсюн не е виновна..Просто с нахлуването на Баръш в живота й, всичко се обърка при нея.. Промени се нормалният ритъм на живота й, вкуси нови чувства, който се оказаха много силни и завладяващи и просто в един момент тя се оказа в небрано лозе..

Момичета, почваме..Сцената с разговора между Фюсюн и майка й. После рИклами на 1.30 минута..

А за гостите, нека да заповядат.. Все пак по един или друг начин и те са си фенки на Чачко..  Peace Peace Peace

# 483
ади пускайте, че Фю излиза  Blush  всяко косъмче на Баръш   Crazy Crazy    hahaha hahaha hahaha hahaha

А за гостите, нека да заповядат.. Все пак по един или друг начин и те са си фенки на Чачко..  Peace Peace Peace

Да бе  hahaha hahaha hahaha  да заповядат да благодарят като изгледат превода ви   Whistling Whistling Whistling

# 484
Моничета, дайте малко технологични указания,,,  Sunglasses Sunglasses Sunglasses   Как гледате и пишете едновременно - 1.разделяте екрана на 2?, 2.отваряте филма и маммата на две устройства? 3. пускате си филма само на слушалки, защото вече го знаете наизуст? 4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

Цитат
Само така и не разбрах защо беше тази сцена с голия Баръшко
И аз питах, Лили...  Hug Явно това е последната фаза на депресията... безчувственост, млатиха го, не му стигна...  прибрал се е някак и какво е беснял... какво има по земята- не знам... не ми прилича на нищо...  Rolling Eyes Cry Cry Cry

Е, никакъв шанс...  Thinking  10 пъти се опитвам да постна...   ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes  мамин, татин той...

# 485
  • Sofia, Bulgaria
Не се нерви на него Фюсун, а на себе си Peace Не е виновен никой, бе...

Ох, Рени, жива да си, сестро  Heart Eyes Hug не смея да се покажа тука само пушки и пищови фърчат  smile3503

по време на предния онлайн... така се бях залепила за компа, еле в сцената с голия Баръшко, че заради мухата, която се чуваше отгоре му , щях да си съборя лаптопа на земята. ... помислих си, че е у нас и ми пречи гадината да гледам и слушам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm62  не си била само ти така ,и аз я търсих  - мухата де  Joy Joy Joy Joy

# 486
4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

ей това е    Peace   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 487
Моничета, дайте малко технологични указания,,,  Sunglasses Sunglasses Sunglasses   Как гледате и пишете едновременно - 1.разделяте екрана на 2?, 2.отваряте филма и маммата на две устройства? 3. пускате си филма само на слушалки, защото вече го знаете наизуст? 4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

Скрит текст:
Цитат
Само така и не разбрах защо беше тази сцена с голия Баръшко
И аз питах, Лили...  Hug Явно това е последната фаза на депресията... безчувственост, млатиха го, не му стигна...  прибрал се е някак и какво е беснял... какво има по земята- не знам... не ми прилича на нищо...  Rolling Eyes Cry Cry Cry

Е, никакъв шанс...  Thinking  10 пъти се опитвам да постна...   ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes  мамин, татин той...

hahaha hahaha hahaha hahaha Ей, скицо  Heart Eyes Hug
... азе освен това съм включила и един тайм   Shocked

# 488
Галенце, Hug Heart Eyes и според мен Фюсюн не е виновна..Просто с нахлуването на Баръш в живота й, всичко се обърка при нея.. Промени се нормалният ритъм на живота й, вкуси нови чувства, който се оказаха много силни и завладяващи и просто в един момент тя се оказа в небрано лозе..

Момичета, почваме..Сцената с разговора между Фюсюн и майка й. После рИклами на 1.30 минута..

А за гостите, нека да заповядат.. Все пак по един или друг начин и те са си фенки на Чачко..  Peace Peace Peace

не е виновна Фю, ама и той не е виновен, че да се държи така.  Naughty Naughty Naughty Joy Joy Чуди се как да и угоди, заряза неговия проект, з ада направи нейния .. тича лсед нея .. тя му се пули.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

ади пускайте, че Фю излиза  Blush  всяко косъмче на Баръш   Crazy Crazy    hahaha hahaha hahaha hahaha

Да бе  hahaha hahaha hahaha  да заповядат да благодарят като изгледат превода ви   Whistling Whistling Whistling

как пък да не ти благодарят  Joy Joy Joy те могат само да плюят и да обиждат .. но тов ане им пречи да се възползват от инфото, преводите и т.н. Peace
ади да не си развалям кефа  Crazy Crazy Crazy

Лу, иска тренинг  Joy Joy Joy Joy Joy

# 489
 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Ох, много тъжно .. а Фю се оглежда, сякаш очаква да дойде Баръшко .. ама ЙОК.  Naughty Naughty Naughty

# 490
миличкото Баръшче бееееееее  Cry Cry Cry Cry Cry болестта се развива бързо ..

Момента с Филиз и баща и е много трогателен.  Cry Cry Cry Cry

# 491

Heart Eyes Heart Eyes

А за гостите, нека да заповядат.. Все пак по един или друг начин и те са си фенки на Чачко..  Peace Peace Peace

Да бе  hahaha hahaha hahaha  да заповядат да благодарят като изгледат превода ви   Whistling Whistling Whistling

как пък да не ти благодарят  Joy Joy Joy те могат само да плюят и да обиждат .. но тов ане им пречи да се възползват от инфото, преводите и т.н. Peace
ади да не си развалям кефа  Crazy Crazy Crazy

Mr. Green Mr. Green      сссссс.....  на готово..... ссссс...

# 492
Разговорът с мамааа, милата ....  как я насърчи да избяга поне тя... към сърцето си

ооофффф...

и гръбче... чачово...  Crazy Crazy

индийският филм започваше с това погребение на майката...  Cry Cry Cry Cry

# 493
  • Яко в Матрицата...
миличкото Баръшче бееееееее  Cry Cry Cry Cry Cry болестта се развива бързо ..

Момента с Филиз и баща и е много трогателен.  Cry Cry Cry Cry

Ей тука всеки път плача Cry Cry

# 494
4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

ей това е    Peace   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao   Лу................ Hug Hug Hug  Joy Joy Joy Joy  

Общи условия

Активация на акаунт