В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 474
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз съм след вас, първо ви чета, после гледам сцените  Peace Така мога да проследя и мимиките и интонацията

Лу   Joy Joy Joy Joy Бойчето и Трайков не знам в каква комбинация са
Аз съм с разделен екран

# 496
индийският филм започваше с това погребение на майката...  Cry Cry Cry Cry

стига бе  Shocked Shocked  да не го гледа  Joy Joy Joy Joy

# 497
ади предложениетооооооооооо  Party Party Party Party

# 498
  • Sofia, Bulgaria
Моничета, дайте малко технологични указания,,,  Sunglasses Sunglasses Sunglasses   Как гледате и пишете едновременно - 1.разделяте екрана на 2?, 2.отваряте филма и маммата на две устройства? 3. пускате си филма само на слушалки, защото вече го знаете наизуст? 4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

Цитат
Само така и не разбрах защо беше тази сцена с голия Баръшко
И аз питах, Лили...  Hug Явно това е последната фаза на депресията... безчувственост, млатиха го, не му стигна...  прибрал се е някак и какво е беснял... какво има по земята- не знам... не ми прилича на нищо...  Rolling Eyes Cry Cry Cry

Е, никакъв шанс...  Thinking  10 пъти се опитвам да постна...   ooooh! ooooh!

Heart Eyes Heart Eyes  мамин, татин той...

Лу на мен Вив ми помогна - през докса

# 499
  • София
Забравих да питам - Баръш и Хайдар приятели ли са или братя  Thinking

# 500
Аз съм след вас, първо ви чета, после гледам сцените  Peace Така мога да проследя и мимиките и интонацията

Лу   Joy Joy Joy Joy Бойчето и Трайков не знам в каква комбинация са
Аз съм с разделен екран
hahaha hahaha hahaha  Стига............тва нема му го кажем ........ Naughty щот и гаража ще ми доди тесен............ Joy Joy Joy Joy Joy

# 501
  • Яко в Матрицата...

Приятели са Peace

# 502
ади предложениетооооооооооо  Party Party Party Party

Предложението е като по филмите.......... Heart Eyes Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 503
Ф:Баръш не ми се отрази добре.. Аз прекарах целия си живот, знаейки какво искам, другото не знам. и сега не мога да ес съвзема от всичко товна. Майко, аз какво ещ правяа?
МФ: пЪРВО СЕ УСПОКОЙ..тИ СИ СЕ ВЛЮБИЛА.. Той сега умира да ти прости.
Ф:Но, майко, аз не съм свикнала на тази обърканост..
МФ:Но това е любовта, при нея няма ред и подреденост.. Знаеш ли, проблема при теб е, че мислиш много..Недей да мисилш много, живей мига.. Баба ти ми казваше: Ум, ум, ела и не знам къде си се заври..Да ти издам ли една тайна..Аз много обичах баща ви, щастлива съм, имма вас.Но ако сега ме питат бих изрбала да ес влюбя, може би нямаше да съм толкова щастлива като сега, може би нямаше да ви имам вас, но щях да бъда влюбена..Н етрябва да се страхуваш от любовта..Изживея я!

Ф:Майко, благодаря ти за това, че ме накара да ес осъзная..
МФ:Хайде не закъснявай!
БФ:Какво й е на това момиче? Напоследък е много странна..Татуировки, нощни разходки..

Ф:Филиз, какво има?
Ф:Фюсюн!
Ф:Какво има, Филиз?
Ф:Майка..

Б:Оф! Онур!
О:Я,не ми вдигаш телефоните и аз не знаех как да ес свържа с теб..

Ф:Татко!
БФ:Дъще!
Ф:татко! Ние от доста време насам за пръв път се прегръщаме така..
БФ:Прости ми, дъще, прости ми, чедо..

Б/Никога повече няма да се разделя с теб,винаги ще бъдо до теб.
Ф:майка ми! Спряло е сърцето й.
Б:Отсега нататък твоя майка ще бъда аз. Отсега нататък твоя майка ще бъда аз, любима..

Б:Сега точно тук има нещо, което искам да  ти кажа.Не искам да ти преча да си осъществиш мечтите..Повзволи ми  иаз да се вмчъкна между тези твои мечти. позволи ми да бъда част от твоя път. Нали ме наричаш луд мед, позволи ми понякога да те опиянявам.. Един мой учител ми беше казал: Ще живееш толкова, колкото имаш смелостта да живееш. Аз имам смелостта да пирема тази любов, затова съм кандидат за живота ти..

Б:Да ли ми казавш?
Ф:Да!

БФ:не, отсега се появи това? Като махленските момичета? Откъде се появи тази женитба? А слбедването ти в Америка? Т изнаеш ли аз какво претърпях, за да стигнеш ти до това положение? Когато вече стигнвахме края..Не ти позволявам!
 за Баръш.
БФ:Както искаш така прави, момишчето ми, но да занеш, че в този път, който тръгнеш, мен няма да ме идва, няма да те придружа  в това пътуване.

Сестграта: Много си красива! Опитай се да бъдеш и щастлива! Ти не занеш ли татко? След някой и друг ден ще ти прости и ще дойде при теб. аъи майка сигурно сега те гледа от небето, тя би искала да си щастлива.
Ф:Мноог искам майка ми сега да е до мен..
С:Затова сега ще бъдеш щастлива.

Б:Тази песен е за красивата ми жена.. Ако не беше се омъжила за мен, нямаше да може да я чуе..

Ако имате под ръка песента с превод, пускайте я Peace Peace Peace

Тука на сцената межгду бащата и голямата дъщеря плаках много аз.. Sad Sad Sad

# 504
4. Трайков гледа, Бойчето пише...  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
 Joy Joy

ей това е   Peace   rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao   Лу................ Hug Hug Hug  Joy Joy Joy Joy  

Heart Eyes Heart Eyes Joy Joy Joy  Е, ми няма друго обяснение...  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ох, туй много хубава снимка, бе,  Иве  Hug Hug

Ади аз съм на лепенето на носа по прозорците на булката... Лигльоооо ...

" Ой ашкъъм..."   Crazy Party Party Party newsm68 newsm68

# 505
колко е щастлив да се запознае с птичето  Crazy Party Party

# 506
  • София

Приятели са Peace

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бойче  Hug Heart Eyes добре, че го има гаража

# 507
# 508
Докара тъста  Joy Joy Joy ах, прекрасен Баръшко бе, прекрасен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 509
  • Яко в Матрицата...
Докара тъста  Joy Joy Joy ах, прекрасен Баръшко бе, прекрасен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много му отива на Чачо тази роля Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт