В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 210

• 29 468
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро, птички  Hug Hug Hug

Снощи до късно ви е държала емоцията от филма  Heart Eyes

Аз, както обикновено, сутрин си доглеждам филмите  ooooh! Вечер окапвам

Интересно, че само накрая пророних сълза, ципа и музиката ми въздействах. Със суб сигурно ще рева повече  Rolling Eyes
Много хубав филм, много добре изиграни роли. За Чачо е малко всички суперлативи да се изброят. Невероятен и най-важното - напълно различен образ видяхме. А Лейля много сладко бръчка носле, в тату студиото  Mr. Green

И не мисля, че Фю е виновна. От всичко, което разбрах, Баръш започва лечение, но лекарствата го правят апатичен и подтискат емоциите му. А това е съвсем различно поведение от неговото. За това и Фю започна да се съмнява за друга. Дори и да бяха забелязали, че нещо различно има в поведението му, какво можеха да направят  Thinking Човека опита с лечение - не става, опита без лечение - не става и накрая взима решението. Така няма да наранява повече хората, които обича.

Благодаря отново на всички за компанията  Hug Heart Eyes

Лили  Hug Heart Eyes  Ани  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes за всички преводи  bouquet bouquet bouquet bouquet

Искре  Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Няма да оставим пиле по време на полета, я  Laughing

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 05:38 от viv4o

# 586
  • близо до брега на морето
Добро утро,штици Hug Hug Hug
Скрит текст:
Снощи немах възможност да ви благодаря за прекараното време заедно Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-благодаря ти слънце Hug Hug Hug
Абла си четеше и си триеше сълзите Embarassed-еле след последните реклами даже едвам виждах буквите
И на останалите съм благодарна-темата си беше активна,както по време на серия онлайн Hug Hug Hug
Това еркече  с тая роля ме довърши-невероятен Peace
С нетърпение очаквам момента,в който ще го гледам всяка седмица-липсва ми бе Embarassed
Хубав ден и Честит празник на всички-на именниците-здраве и наздраве Hug Hug Hug

# 587

Heart Eyes Heart Eyes

Честита Цветница!!  Party

появило се е още едно фото от GQ  Crazy Crazy Crazy Crazy

И още едно  Crazy Crazy Crazy в почти цял ръст  Crazy Crazy Тази май е любима на всички  Crazy Crazy

ади лека пак  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  аййййй, ваййййй  Crazy Crazy Crazy  Joy

А Лейля много сладко бръчка носле, в тату студиото  Mr. Green

Laughing  писка, писка, после като го довършваше взе и да се хили  hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 09:56 от ivva

# 588
 Hug Hug Hug Hug Добро утро!  Hug Hug Hug
Честит празник на всички!! Да са живи и здрави именниците!  Party Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 589
  • Sofia, Bulgaria
      Добър ден Hug

Честита Цветница на всички и най вече на именниците Flowers Rose Kiss

Снощната вечер беше прекрасна Heart Eyes

За филма и Чачо  Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 590
  • Яко в Матрицата...
Привет Party Party Party

Честита Цветница! На имениците - много здраве, късмет и любов! Tada Tada

# 591
Привет Party Party Party

Честита Цветница! На имениците - много здраве, късмет и любов! Tada Tada

Party Party Party Снимката я е споделил някой от Козмо  Party Party Party Party зад кадър .. с бялата ризка  Crazy Crazy Crazy какви ли хубаив снимки ще имаааааааааааа  Crazy Crazy Crazy

# 592
В тези моменти Чачко ми хареса най-много  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Разбира се прекрасен беше и като доброто, умно, талантливо, весело, забавно, чаровно момче, което възприема света с детски възторг и любопитство и за което няма невъзможни неща. Но най-много ме развълнува, когато пресъздаваше тъмната страна на героя си.  Peace
В посланието си Баръш казма, че Фюсун го е опитомила с любовта си, научила го е как да обича и го е създала отново. За мен обаче беше точно обратното  Peace Той беше този, който я промени и научи истински да живее. Тя просто го вмести в графика си, остави се да бъде завладяна от неговия чар и понесена от вълната на неговите емоции. Не че Фюсун не се влюби, не че не го обичаше, напротив обичаше го. Но пък кой не би обикнал това прекрасно момче  Peace Двигателят, искрата, мотора на тази връзка обаче беше Баръш. Но на него това му стигаше. Той беше щастлив от това, че Фюсун я има, че е там до него, че може да я обгръща с цялата си любов и да я прави щастлива. Когато обаче тази искра помръкна, Фюсун се паникьоса, но някак не успя да прозре какво наистина го мъчи  Peace
Но и аз мисля, че дори и да беше разбрала за болестта му, едва ли можеше да направи нещо. Баръш беше изправен пред избора да живее с вечния страх, че може да я нарани, с ужаса, че не е в състояние да я предпази от себе си или да се превърне в друг човек, да живее във вцепенение и така да "изостави" жената, която обича повече от всичко на света. За него този избор беше невъзможен. Много тъжно, много тъжно  Sad Sad Sad Sad Сбогуването му обаче беше изключително трогателно, искрено и красиво.

Честит празник на всички цветенца! Бъдете много здрави, усмихнати и щастливи  Party Party Party Party Party

# 593
  • Sofia, Bulgaria
В тези моменти Чачко ми хареса най-много  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Разбира се прекрасен беше и като доброто, умно, талантливо, весело, забавно, чаровно момче, което възприема света с детски възторг и любопитство и за което няма невъзможни неща. Но най-много ме развълнува, когато пресъздаваше тъмната страна на героя си.  Peace
В посланието си Баръш казма, че Фюсун го е опитомила с любовта си, научила го е как да обича и го е създала отново. За мен обаче беше точно обратното  Peace Той беше този, който я промени и научи истински да живее. Тя просто го вмести в графика си, остави се да бъде завладяна от неговия чар и понесена от вълната на неговите емоции. Не че Фюсун не се влюби, не че не го обичаше, напротив обичаше го. Но пък кой не би обикнал това прекрасно момче  Peace Двигателят, искрата, мотора на тази връзка обаче беше Баръш. Но на него това му стигаше. Той беше щастлив от това, че Фюсун я има, че е там до него, че може да я обгръща с цялата си любов и да я прави щастлива. Когато обаче тази искра помръкна, Фюсун се паникьоса, но някак не успя да прозре какво наистина го мъчи  Peace
Но и аз мисля, че дори и да беше разбрала за болестта му, едва ли можеше да направи нещо. Баръш беше изправен пред избора да живее с вечния страх, че може да я нарани, с ужаса, че не е в състояние да я предпази от себе си или да се превърне в друг човек, да живее във вцепенение и така да "изостави" жената, която обича повече от всичко на света. За него този избор беше невъзможен. Много тъжно, много тъжно  Sad Sad Sad Sad Сбогуването му обаче беше изключително трогателно, искрено и красиво.

Честит празник на всички цветенца! Бъдете много здрави, усмихнати и щастливи  Party Party Party Party Party

smile3521 smile3501 love001

# 594
Честита Цветница на всички цветя сред птичките!

Това е любимият ми празник! Ухае на надежда и любов! 

На всички, здраве и пролетно настроение!

Hug  Hug Hug

# 595
  • Яко в Матрицата...
Вен Hug Heart Eyes, добре казано - Чачо успя да покаже целия спектър от емоции на героя си Crazy Crazy

Аз мисля, че опитомяването беше взаимно, както и любовта им. Създадоха се отново взаимно. Баръш каза и че тя го е научила да чака. А той я чака доста, защото се влюби. Фю даде посока на неговата неизчерпаема енергия. Нейната поява му показа какво му е липсвало в живота. Мелодията щеше да си остане само мелодия, ако я нямаше Фю и любовта му да го вдъхновят да напише прекрасните стихове. Намери своята половинка момчето и изживя прекрасна любов Heart Eyes Колко хора по света никога не са се докосвали дори и за кратко до нещо такова Peace Наистина умря щастлив.

Не знам дали не е могло да му се помогне. Още преди Фю да се появи е имал симптоми. Онези думи на майка му от трейлъра навеждаха на идеята за наследственост...

# 596
Ето нещо за биполярното разстройство.  Peace
Баръшко са го направили като по учебник  Peace

Това е периодът на безпричинна радост от живота; човекът с биполярно разстройство се усеща способен на големи дела, крои планове и се втурва да ги изпълнява без отлагане и без задръжки. Той е изпълнен с енергия и оптимизъм, без реалността да го подкрепя.

Общителен е, говори непрекъснато, влиза в контакт с напълно непознати хора. Настроението му помръква само ако някой се опита да приземи плановете му; тогава става раздразнителен, но е непреклонен в желанията си. Идеите, които човек в манийна фаза на биполярно разстройство има, извират една след друга и практически не е възможно не само да се реализират, но дори да се изговорят.

Чачи е получил книга, за която благодари в Инстаграм  Peace

# 597
  • Sofia, Bulgaria
Ето нещо за биполярното разстройство.  Peace
Баръшко са го направили като по учебник  Peace

Това е периодът на безпричинна радост от живота; човекът с биполярно разстройство се усеща способен на големи дела, крои планове и се втурва да ги изпълнява без отлагане и без задръжки. Той е изпълнен с енергия и оптимизъм, без реалността да го подкрепя.

Общителен е, говори непрекъснато, влиза в контакт с напълно непознати хора. Настроението му помръква само ако някой се опита да приземи плановете му; тогава става раздразнителен, но е непреклонен в желанията си. Идеите, които човек в манийна фаза на биполярно разстройство има, извират една след друга и практически не е възможно не само да се реализират, но дори да се изговорят.

# 598
  • Яко в Матрицата...

Чачо чете книги Thinking Кога намира време между рекламите и Коачелите? Joy Joy Joy

Шегувам се Peace Нека чете момчето.

# 599

Чачо чете книги Thinking Кога намира време между рекламите и Коачелите? Joy Joy Joy

Шегувам се Peace Нека чете момчето.

чете ами  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy Joy нали той ми препоръча Серенада  Party Party Party много хубава книга.  Party Party
Всичко прави той, всикчо  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт