БИБЛИОТЕКА: Изпитани сайтове за козметика и парфюми. Намаления и промоции.

• 231 322
  • 645
  •   1
Отговори
# 555
Така са, без целофан.

# 556
# 557
Много благодаря.

# 558
Момичета, помогнете да намеря Dior Pure Poison EDP 50мл. Намерих тестер, който според Gepir е читав, но на предната страница сте писали, че тестерите на Диор често се различават от оригиналния парфюм.. Много съм боса в материята, а трябва да върна жест, дамата си пожела това.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:31 от Saudadе

# 559
На предната страница не е писано такова нещо. Писано е, че ЕДП и ЕДТ са различни.

# 560
О, благодаря, чела съм по диагонал май.
Проверявам един тестер в Gepir.de и ми дава тази информация, дали е ок , да го поръчвам и да се приключва, че ми се зави свят от цени Grinning
GLN   3013489000109
Company name   PERFUMES CHRISTIAN DIOR
Address   във Франция, линк към сайта на Диор и
Base number   334890

# 561
Не познавам сайта, но ако е надежден на база ревюта на потребители и предишен мой опит, не бих параноясвала, че ще ми пробутват менте. Даже не знам какви са тези цифри по-горе, бач кодове ли?

# 562
Dior Pure poison е спрян и не се произвежда вече, от доста години. Поне аз така знам.

# 563
  • Sofia
Защо пък да е спрян? Продава си се на всички места, които проверих – Douglas, BZ, FragranceX...

# 564
  • BG-DE
Спрян е Midnight poison (най-прекрасния за мен аромат) Pure Poison не е спиран, поне засега.

# 565
Ох, обърках ги тия отрови. Извинете

# 566
  • София-Младост
Ако трябва да изберете да купите едни и същи неща с минимална разлика в цените, нотино или парфимо бихте избрали? 

# 567
ще гледам цена на доставка, кодове и ще избера по-евтината оферта
в нотино връщането е по-лесно и са по-бързи, парфимо предлагат преглед

# 568
Ако трябва да изберете да купите едни и същи неща с минимална разлика в цените, нотино или парфимо бихте избрали? 
разбира се, че нотино, защото там е много лесно да върнеш отворени продукти

# 569
Ако са парфюми, ще избера по-добрата оферта.
Ако е козметика, Нотино.
В другата тема имаше доста оплаквания за козметика от Парфимо(с изтекъл срок на годност, мисля бяла козметика).

Общи условия

Активация на акаунт