НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 105

• 110 580
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Браво Блеки, страхотно е, че се харесваш  Simple Smile

А тези, свалилите 20-30кг супербързо с кето, споделят ли какво става с кожата им? Има ли много увисване и как се справят с това?

# 406
При мен се подобриха още повече нещата, като намалих млечните до 40г кашкавал на ден и плодовете ги замених с домат. Никакво увисване на нищо нямам, предполагам, че се дължи на йогата обаче, щото при предишни диети без спорт е имало такова, хем съм била много по-млада.
На Сиска искам да кажа да не се безпокои за краката, и моите в никакъв случай не са слаби, но от разтягането се оформят много красиво и е по-интересно, отколкото да са някакви щеки. Пък и аз не харесвам на по-дребна жена тънки крака, започва да прилича на врабец  Joy
А за да имам илюзия за плод, домата го ръфам цял, без да го режа
А оня ден завърших един голям писмен труд и за разпускане премерих всички дрехи в един италиански магазин, бавно и с наслада, имаха много хубава пробна, това, което видях в огледалото, определено ми хареса....

# 407
  • София
Rainy day, и аз те призовавам да станеш огледалозависима  Laughing Аз например си правя снимки на 10 дни. После си ги сравнявам с предишни. Много добре ми действат на мотивацията  Flutter "Меря" се и с два клина за фитнес, както и с пръстените на ръцете ми. И трето - качвам повече свои снимки във фб, което е сигурен знак, че се харесвам  Flutter
Аз преди да напълнея всеки ден бях на кантара  Crazy Нооо, вече не искам да го виждам - действа ми супер зле Stop По дънките се ориентирам  Mr. Green
Пръстените ми обаче не се променят от килограмите - и на 55 и на 65 кг си ми седят еднакво   Thinking

# 408
А тези, свалилите 20-30кг супербързо с кето, споделят ли какво става с кожата им? Има ли много увисване и как се справят с това?

Едни ще правят операция, други се харесват и увиснали, щото това било тяхното тяло. На трети им се прибира сама кожата и остават стрии.

The Baroness, вярно е, че не показват много, но като задържам вода едвам ги мърдам. На дрехите не личи толкова, но за мен си е мерна единица  Mr. Green

# 409
Благодаря ви, момичета!  Hug
 От вчера пуснах кантара в отпуск в гардероба. Опакован, с почести, както си му е редът. Взех си мерките, ще проверим положението чаааааак другата събота. /после заминавам за 4 дни, през което време не знам дали ще прекаляваме с храната, но с алкохола е сиигурно... /
На мен кожата на корема малко ми е отпусната, а съм свалила 4-5 кг за месец. Надявам се да се прибере и стегне, щот нали и спортно гадже ще ставам тепърва.

А пръстените съм ги свалила за известно време, задържа ли вода положението с пръстите става драматично, като в менгеме са. И въпреки мръдването надолу с килата, те все още са ми напомпани.

Hug

# 410
  • ES

Пръстените ми обаче не се променят от килограмите - и на 55 и на 65 кг си ми седят еднакво   Thinking

Това ме накара да си спомня за една колежка. За една година свали 60 кг,  от 120 на 60. Но прасците ѝ си останаха налети. Явно там не се сваля. newsm78
Какви са тези кето диети, от които се сваля по 20-30 кила на тримесечие?
Аз за 2 седмици (едната, от която хапнах козунак) имам 3 кг редукция и по 6 см от обиколките

Упс, цитатът е на БРонесата, как излезе, че е на blackisback  Laughing

# 411
  • София
Sagitta16, може ли да ми кажеш къде ходиш на йога и каква е?

# 412
  • София
gery_to, резултатът ти е направо страхотен, браво  Hug
А за тези, дето свалят по 20-30 кила - според мен стартират от 150 за жени и 200 за мъже  newsm78 В Америка никак не са рядко срещани такива габарити  Peace

# 413
Яйченият фаст за 3 дни ли е само? Каква е идеята да бъде толкова, може ли да разясните?

# 414
  • Балчик
Да се включа и аз с моите свалени 20 кг за 4,5 месеца (от 97). Засега нещата са добре и нямам увисвяане, но имам и още да свалям, затова не бързам, искам да е по-бавно вече.  Всеки казва,ч е много бързо съм отслабнала, но аз по принцип, която и диета да захвана бързо слабея. При това не се ограничавам сега в количества и  ям доста млечни, но пък знаете не кусвам ориз, картофи, плодове никакви.Тази сутрин съм 77.2, преди това доста време се задържах 78-78.5.
Кръвната захар е 5,7 ииии вчера си купих рокля за 24 май. Grinning Знаете ли откогане съм обличала рокля? Мнооооого години. Simple Smile

# 415
ЕЛЛ, на йога не ходя никъде, намерих сайт с подробни указания за изпълнението на различни асани, избрах си от тях това, което смятам, че ми е полезно, и така. Доколкото мога да преценя, изпълнявам ги правилно и съдя за това и по резултата - подобрение и хармонизиране на силуета, никакви травми, все по-нарастващо удоволствие от процеса. Правя йога всеки ден, преди по 20 мин, вече по 30 мин., заради по-голямата продължителност на задържането в асаната.
Важно тук е да има човек търпение, даже в началото да не може да изпълнява дадена поза 100%, да продължава малко по малко всеки ден - резултатът идва със сигурност!

# 416
  • София
Дай го този, Sagitta16 Simple Smile Ще съм ти много благодарна Simple Smile

# 417
 Предварително се извинявам, ако това вече е дискутирано.Имам въпрос за подсладителите- четох що-годе положителни отзиви за Еритритола и Ксилитола, но все още нещо не мога да се реша да купя, някак си изкуствени ми се виждат newsm78
Някакви наблюдения? Принципно нямам проблеми с кръвната захар, но все пак консумирам единствено мед и Стевия на листа ( за чай примерно), но нито едно от двете не става за печене... Та главно затова ми трябват гореспоменатите подсладители- ставали за готвене...
Някакви препоръки?  Rolling Eyes

# 418
  • Бургас
Здравейте,
преди няколко месеца пробвах режима, но исках бързо отслабване и се отказах, като 2 седмици не мръднах. Бях отслабнала 5кг с други режими, които след боледуване и Велик ден съм пак 73. След многото антибиотик съм с кандида и минах на Кандида диета, в която позволените неща са почти като този режим, но без никакви плодове, брашна, зърнени.
 Влязох, за да търся десерт, ще пробвам кокоските, заредила съм се със стевия.

# 419
И аз да питам за яйчния фаст. Мисля да го направя за 5 дни. Само яйца и зеленчуци, нали така?
Може ли яйцата да са пържени или бъркани или само варени?

Общи условия

Активация на акаунт