Рециклирането на дрехи в НМ

• 2 323
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте,
искам да попитам в магазините на НМ постоянно ли приемат дрехи за рециклиране или само в определен период от годината?

# 1
мисля че само тази седмица, защото е седмица на рециклирането.  Миналата година даваха ваучер за 30% отстъпка

# 2
Постоянно взимат, за една торба дават 1 талон за отстъпка на една дреха 15 %
До две торби на ден на човек
Тази седмица дават по два талона на торба

# 3
  • Калифорния
А какво се разбира под "торба"? Те ли ги дават и колко дрехи побират?

# 4
Приемат постоянно торби с дрехи - не ги мерят - колкото им дадеш толкова Simple Smile за всяка торба дават ваучер 15% отстъпка от един продукт, закупен от тях Simple Smile

# 5
  • Варна
Това е супер идея, може ли наистина малко повече подробности. Къде се носят тези торби, на касата ли или другаде? Имам сума дрехи, които няма да облека повече, но ми е жал да изхвърля.

# 6
На касата се носят Simple Smile

# 7
Много полезна информация! Не бях чувала преди! Сега с удоволствие ще се възползвам! Благодаря!

# 8
Какви дрехи приемат?Само тяхна марка или без значение?Има ли значение вида на дрехата,говоря за избеляване или захабяване?

# 9
всякакви дрехи, избелели, парцали, нарязани, текстилни материали
Едните ги дават в магазини втора употреба, дават за домове и тези, които нищо не става от тях ги влагат в производството на нови

# 10
Всякакви дрехи, без бельо и обувки. Няма значение марката, не ги гледат изобщо, може скъсани, но чисти. Всичко отива за рециклиране. Торба тип Билла или от техните, поне наполовина пълна ( но и да не е препълнена)

Общи условия

Активация на акаунт