и за да не е само запис след толкоз много време на неписане, ще драсна набързо, за да пробвам да наваксам

радвам се да ви видя, че все още сте тук

аз се върнах на работа, вече от 8 месеца. малкият е на ясла от декември миналата година. полека свикваше, така казаха от там. от януари някъде започна и да спи и така до месец май. сега отново от септември. доволен е, ходи с удоволствие, отдавна се храни сам и там и вкъщи и не дава никой да го храни. от две седмици се откачихме и от биберона, че беше зор. не иска да стои на гърне след като навърши годинката и край. сега в яслата се опитват да го приучат докато е с децата, ама.... т.е. е още с памперс за мое съжаление. иначе с татко си като се къпе пишка прав
не знам къде ще му излезне края, ама ми се иска да е без памперс да му се спарява д-то вече.много е забавен, измисля страшни мунцунки, нахитрял и много гушлив и обичлив. като бяхме на море, беше много смешно как ни събира като квачка пиленцата- ак отръгнем на някъде, сакън някой да е изостанал, почва да го привиква да се разбърза. вкъщи ако баткото реши нещо да ми се тросне, веднага му размахва пръст и нещо му се скарва с бълбукане - понякога в бързината да каже нещо, не му се разбира

това накратко, ще ви следя
Също ни изписаха Инфлуцид, по 3 таблетки на ден да го редувам със сиропа и всичко стимулиращо.
вече. Но няма къде да натичаш малко дете при това време. Дано времето е благосклонно.
.Днес по слипове за 15мин два пъти се напика.Да го чакам ли още,ама ще забрави,тъй че ще го юркам когато стане,стане.Само това хвърляне на пари за гащи ме побъркваааа
Иначе виж на cleverbook сигурно има подходящи неща за възрастта му. Тея харесва да играе с пластелин, рисува, апликира. Правихме ето такова дърво например 
.В аслата се подчиняват,а вкъщи луди ни правят.