Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 740
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
  • NE
Дани Разходихме се ако не друго. Аз търчах след детето, но свикнах с тази мисъл. Леко го загубих в Градската в Пловдив, но го намерих на фонтаните готов да се гмурне. Crazy Чакаше от събота вечер на вратата да ходим в Пловдив.

# 31
  • shumen
Цвете,случват се и такива неща.Той добре не се е гмурнал,а си го хванала навреме.
Ние тази вечер малко излязохме и Дени така хубаво падна в калта,че се прибра целия кален.Сега се михме и след малко мама отива на работа,а той ляга с баба си,че утре ще се става за градина.

# 32
  • до едно тепе
Ейй Фейче вие за много време сте били в П-в hahaha Викаш и фонтаните са пуснали.
 Не съм ходила в градската 2-3 седмици. Малката много ми се кифлоти последния път като бяхме там. Не щя да спи, не щя да яде и ми скъса нервата. Но пък там до фонтаните има 2 катерички и редовно със Слав ги гледахме преди как се гонят по дърветата  Laughing

# 33
  • NE
Ние точно за няколко часа бяхме в Пловдив. Искаше ми се повече, но плановете се провалиха. Имам обещание за повече от мъжкото тяло, а и намерихме бърз и спокоен маршрут през Ришкия проход.

# 34
  • Sydney
Ние точно за няколко часа бяхме в Пловдив. Искаше ми се повече, но плановете се провалиха. Имам обещание за повече от мъжкото тяло, а и намерихме бърз и спокоен маршрут през Ришкия проход.
мен този проход от дете ми призлява... миналата година минавахме от там с Ема, одрайфа света, вместо за половин час, го минахме за два и половина...

# 35
Записвам се, че съм Ви изтървала.

# 36
  • shumen
Бени,ние проблем нямаме с пътуването,но от позната съм чувала,че има капки за повръщане.Вомистухил мисля,че бяха и с тях пътуват по-леко.
Послаланче,искам и аз катеричките да гледам.

# 37
  • NE
мен този проход от дете ми призлява... миналата година минавахме от там с Ема, одрайфа света, вместо за половин час, го минахме за два и половина...
За нас е удобен защото не ми се висеше 1 час на Аспаруховия мост и после към Бургас е по-кофти пътя. Иначе Ришкия е ремонтиран и само 5-10 км са кофти, което се търпи. Ама и ние пътуваме лесно ако не му дойдат идеи на Вилизар, че не иска в столчето (абаолютно забранено му е извън него на път). Peace

# 38
  • shumen
Цвете,леле,как го удържаш Вили в столчето на дълъг път.Дени колкото пъти сме пътували с баща му докато бяхме заедно от Търново до Шумен едва го удържах.Дори последните 1-2 пъти се наложи да спираме,защото не искаше да стои.

# 39
  • NE
Ами то не е лесна работа това. Колко съм слушала ревове, ама пусто ме е страх да е извън него. Все едни гадости си представям. Пускам клипчета на телефона, играя с него ако има желание, моля се да заспи и то минава времето.

# 40
  • до едно тепе
Оффф Слав го научихме да не слиза от там. Спираме колата и го сваляме щом не ще в столчето. Бубето почна да пищи в кошницата. Май не иска вече легнала. Ще трябва да ускорим покупката на стол за батко и, за да може да я слагаме седнала и да гледа вече. ooooh! Колко ли ще гледа с гръб към движението ама все пак.
Бяхме днес на консултация. 8,500 е вече и 73 см. Почна да дърпа само на ръст. Ама като не ще да закусва и кара повечето на кърма кво да я правя. Трябваше ваксина да и слагаме и пак я отложихме. На доки им изгърмял хладилника и каза аз такива ваксини няма начин да сложа Naughty

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
Ема като почнеше да писка и да се бунтува, музиката на 100 и като не може да я надвика се кротва и сме рахат .. Сега си знае, че коланите трябва да са закопчани, щото иначе чичко пусман /да се разчита като полицай/ ще ни вземе колата и няма да има парички за подаръци и не мърмонясва .. Като й омръзне да седи в колата, просто спираме да почине, че то верно си е ебати съклета в колата като пътуваме понякога до София и обратно само за ден .. Здравко и него така ще го лекуваме, ако се налага Mr. Green Mr. Green Mr. Green тези дни чакам резултати от НГЛ, че пускахме генетични за тромбофилия на Ема .. оказа се, че може и с това да имаме проблем .. сега не знам дали да се моля да има нещо там или за обратното .. ептен се обърках вече какво да искам Whistling Whistling Tired

Поспалане и на нас ни се размина синфлорикса вчера .. ходихме само за ваксина, щото нашата доки не слага двойни ваксини, а по една през 15 дена, обаче докато тя не види резултатите на Ема за тромбофилията, каза, че ваксина няма да сложи, та сега си чакаме ..

# 42
  • NE
Моменце Дано се наредят нещата. Hug

# 43
  • shumen
Меци,дано се наредят нещата.Гушкам те силно. Rolling Eyes
Поспалане,ама и късмет сте имали и Вие с ваксините.
Меци,това с музиката на 100 няма как да се приложи при нас,защото баща му на Дени не обича да се пуска до край.Веднъж го направих и омрънка света.
Цвете,и аз не давам извън столчето понеже и мен ме е страх да е извън него.Когато сме в такси сега само се карам да не пипа,че моето много обича да отваря вратите.

# 44
Мецко, дано всичко е наред, много ви гушкам всички меци  Hug
При нас също е ад в стола на дълъг път, но тя колкото и да се опъва си знае, че няма друг начин  Mr. Green Хубавото е, че до половин час заспива в стола и така минава голяма част от пътя  Simple Smile
В пет съм на второто и тържество в градината  Heart Eyes
Пожелавам ви на всички да сте здрави и весел и светъл Велик ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт