Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 746
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • shumen
Мраве,така е.В ДГ цял ден слуша и като си дойде пощурява.Снощи пак успя да ме ядоса.Цяла вечер крещях,че идват коли и колело не се кара на средата на пътя,но не ме чува.Накрая се принудих да му го взема и прибера и се започна с тръшкането.Тъкмо му мина и казах да се прибираме,че тръгвам след малко нощна смяна и се започна пак,че нямало да се прибира.
За бременността при теб няма от къде да е дошла поне според мен.

# 706
Моменце, аз ще стискам палци да не потвърдите тази непоносимост  Praynig Praynig Praynig Силни прегръдки  Hug
Мравке, дари ли яйчица? Изпуснала съм нещо  Hug

# 707
  • Северозапада
Края на април ми беше пункцията,  Кокосче.

# 708
Днес най после ми дойде цикъла. . . След един прием на хомеопатия. Може и да е съвпадение. ММ се евакуира в Созопол на тийм билдинг.
Според ирисовия диагнастик, при когото ходих вчера имам проблем с щитовидната. Аз преди 2 месеца пусках ТСХ  и беше в норма 2.7 .  Не съм пускала нищо друго.
Освне това 3-ти ден ми е в неделя. Бърка ли ги половите хормони ако ги пусна в понеделник?

# 709
  • В къщурката на хълма на феите
ТцЪ .. 3-5 ден от цикъла са оптимално добрия срок за изследване на хормони Peace

# 710
  • shumen
Моме,как си?Да не си отишла да раждаш.

# 711
  • NE
Стели Пусни пак едно ТСХ, но и антителата. Peace

# 712
Голяма тишина настана... къде се изпокрихте всички?
Момето дали е родила вече?

Днес една дама без малко да ме отнесе с колата... побеля ми косата за секунди... направо виждах катастрофата... а бях с Калоян в колата. Добре, че се разминахме на косъм.

И една прИмоцийка:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 юни 2016, 22:55 от deedeetu

# 713
  • Велико Търново
Еййй, голяма съм късметлийка! Не съм влизала от един месец сигурно и сега уцелих първа промоцията  Hug
Диди, голям е сладкиш!  Heart Eyes
Понче, ужасно съжалявам за случилото се. Вярвам, че скоро ще има реванш!  Hug
Моменце, силни прегръдки и да свършва тази гадна серия, че много се проточи.  Hug

И аз тези дни си мислех колко години вече сме "заедно". Дано като ги изпращаме абитуриенти пак да ни е в пълен състав групата.  Hug

Аз от месец и половина насам, едва днес успях да глътна малко въздух, защото пуснах пак Тони на ясла. Надявам се да не се разболява, защото съм ужасно изцедена.
Скрит текст:
Това да гледам сама две невръстни деца е сигурно най-изтощаващото занимание, с което съм се сблъсквала. Аз съм голям вол и издържам на психически и физически тормоз, ама такова чудо не съм очаквала. Може би и това, че вечер като заспят по леглата аз сядам да работя, също дава отражение, но пък и пари трябват. Добре че Мартина е супер спокойно и самостоятелно бебе, та поне там нямам грижи. Откакто стана на 1 месец реши, че няма да яде нощем и като откърти в 21 ч. спи непробудно до 7-7.30. Бебе-мечта! Единствените ми притеснения са, че май едното оченце ще е криво. Много си вкарва очичките в основата на носа, особено дясното. И понеже ММ се е родил точно така и са му правили операция за изправяне на окото, съм почти убедена, че и Марти е така. Ходихме на очен и тя също изрази съмнение, че това е по-сериозно от нормалното бебешко кривогледство. Така или иначе ще изчакаме да стане на 6 месеца и тогава вече да тръгваме по лекари.
Тони е голяма фурия - не спира да бърбори и ми е толкова сладка. Всеки ден съм се смяла с нея. И днес хем се наслаждавах на спокойствието, хем пък тя много ми липсваше. А бе угодия няма. Поне докато си беше в къщи свършихме една чудесна работа - от 2 седмици е без памперс и се справя много добре. Един ден сама каза, че не иска да й слагам памперса и оттогава е по гащички. Днес на яслата си мислех, че ще се напиша поне веднъж, но не. Simple Smile
Та така, ужасно съм изморена, но пък и безкрайно щастлива. Имам си бебе-мечта и кака-слънце. Кой като мен.  Mr. Green Flutter

# 714
  • В къщурката на хълма на феите
Прекрасна промоция Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яже изчакай поне до годинката на дребосъчка - да се изчисти физиологичния страбизъм и поне там да няма игра на тука има, тука нЕма .. Пу да не ти е уроки на дечицата!

# 715
  • shumen
Диди,много е сладък Калоян.
Яже,дано си имаш все такива деца.
Моме,дано сте добре вече.

# 716
Ох, че сладък Калоян   Heart Eyes И пухкав!!!!
Не съм родила още, ама и не бързам Simple Smile Писах във фейса през какви одисеи минаваме пак - детето пипна чревен вирус, хайде болница, зарази и мен, та сега и аз съм в такава. По-леко го изкарах от него де, утре ме изписват. Той още го държи, милият.

# 717
  • Северозапада
Калоянчо е голям сладур  Heart Eyes
Яже ,  направо ви се възхищавам аз на майките с деца на близка възраст. А и работа.... Адмирации! И да са все така кротки дечицата!

# 718
  • до едно тепе
Диди прекрасен е Heart Eyes
Яже дано така си спи детето,че иначе е още по-уморително Grinning
Умората е ужасно нещо. Снощи побеснях след 5-тото слагане в кошарата за 20 мин и насметох мъжо много яко.
Бубето още кашля. Днеска сме на консултация и ще видим какво ще я правим. М*мка им и сополите и те нямат махане. След 7 дена на Тобрекс носа и яко продължава да хърка и сякаш пак засилват.  #Cussing out

# 719
  • Сливен
Ех, че сладък бузанчо е този Калоян  Hug
Моме, пак одисея при вас - хайде вече всички облаци над главите ви да се махат  Praynig
Поспаланчо, бързо да се оправя това Бубе  Hug
Яже, да са ти живи и здрави красивите принцеси , все така да те радват  Hug
Аз не работя като теб вечер, но пиша теми за държавния до 2-3ч. сутринта, после Тео се буди за поне едно хранене и познайте в 7ч. как ставам да оправям Ивайла за ДГ  #Crazy Честно ви казвам ако мога да си намеря темите, бих си ги купила, защото почти е мисията невъзможна от всичко учено през 4-те години да сглобя 37 теми. През деня сме на двуфазни разходки, после къпане, вечеря, приспиване, след това - писане, направо не знам кога готвя и гладя, че и тук успявам да вляза  Laughing
Пони, така и не успях и аз да ти кажа колко много съжалявам за това, което ти се е случило - бързо възстановяване и после - една успешна  и лека бременност.
Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт