Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • Германия
Пони много съжалявам за случилото се при теб. Едно огромно гуш. Оф, дано скоро се възстановиш психически. Аз все си викам имам си едно здраво детенце и трябва да се радвам, за това че го имам.
Моме, олеле горкия Марти. Оф, сега и цолиакия, ужас. Няма ли край. И на големи патерици честит рожден ден на Марти, да ви е жив и здрав.

# 691
  • до едно тепе
Моменце проучете дали не се предлага в някоя от съседните страни под формата на свещички. В Турция има доста лекарства, които тук ги няма. Не знам дали обаче могат да се купят свободно, дори и да ги има. newsm78 Аз те разбирам колко ще ви е трудно, ако се окаже,че има и глутенова непоносимост. Вярвам обаче, че ще се справите. Hug По-добре,че разбирате сега за това, нали си го знаеш. А доки дори и здрав като бик да беше Марти щеше да ти каже,че не е за ясла, особено с бебе вкъщи. На мен всеки път ми обяснява, че Бубето няма да боледува, ако батко и си седи вкъщи  Whistling

# 692
  • В сърцето на любимия човек
Моме - пиши на Меца за диазепама, тя го купува за Ема  Peace

# 693
Моме, извинявай. Съвсем не исках да омаловажавам състоянието на детенцето.

# 694
  • Северозапада
Моменце, няма какво да кажа и как да те успокоя  Sad. Ако се наложи и глутен да изключите ще е много, много тежко и трудно. В предвид и факта, че детето расте и ще гледа и другите как и какво ядат. За Диазепама и аз се сетих да питаш Меца.

# 695
  • Варна
Моме, извини ме, ако съм те засегнала . АБКМ в повечето случаи се израства, така че не си мисли, че състоянието е постоянно . Исках просто да те успокоя ... Атанас беше на 1 г. и 2 м. като се потвърди АБКМ, година по - късно вече нямаше и следа от антитела ... Спазвах строга диета през това време, включително и около 6 м. не му давах нищо с глутен, защото и за цьолиакия имаше съмнения . В тази връзка, трябва да се четат много внимателно и листовките на лекарствата, за направата нна обвивката на някои таблетки, дори и хомеопатия използват пшенични продукти, например Цинабсин-а .

# 696
Не, не, не сте ме засегнали  Hug Осъзнавам, че има къде-къде по-страшни диагнози и състояния, да пази Господ, просто ми се насъбра много вече. Снощи си говорихме до късни доби с Меца  Crazy

# 697
  • shumen
Моме,оф,тежко е и при Вас с Марти.Наистина Поспаланчето е права,че всеки доктор би казал,че има ли бебе в къщата не е желателно да се пуска по голямото дете на градина.

# 698
 Моме -  щях да пиша , че би трябвало и от ампула да става ( поне при животните е много ефикасно  Blush ) , но след като сте говорили с Меца сигурно вече си добре информирана какво и как се прилага  Hug.
 Поспаланче - дано се подобрява вече Бубето  Hug.
 Арвенче - аз  това си мисля и да направя , даже говорихме с док на следващия цикъл да ходя да ми пусне изследвания  Hug. Честно казано вече имам разни съмнения - преди първата бременност бях лекувала едни микоплазми , заради цветната снимка .Те не излизат на обикновената микробиология , а са доста упорити .Съмнява ме тогава да сме ги подтиснали за определен период и сега пак да са активни  Confused.А и последната ми МБ , която пусках не беше чиста - излезе ми кандидоза и стрептокок ( второто за първи път ми излиза ) , но не стигнахме до лекуване.
 Глухарче - пак ще се случи чудото , сигурна съм  Heart Eyes.

# 699
  • NE
Пони Като дойде цикльо, пусни в чист ден ТСХ и антителата. Тъпа причина е, но не е невъзможно да е ключа за палатката.
Моме Пожелавам ти сила и дано номер 2 да е здрав като бик.

# 700
  • shumen
Пони,дано скоро се похвалиш с нова бременност.
Поспаланче,как е Бубето?
Моето днеска госпожата го похвали,че е бил най-послушното дете в ДГ.Като си дойде обаче става не възможен.

# 701
  • Северозапада
Дани,  то като цял ден слуша в градината детето, вечер явно избива всичко.
Аз се чудя нещо за моя цикъл. Предния цикъл ми беше пункцията. Цикъла ми дойде на 03.05, всичко изглеждаше нормално. Обаче сега още ни ми е дошло, вече 37 дни, при обичаен цикъл макс. 27-28 дни. Уж няма вероятност за бременност. Но да взема ли един тест, за всеки случай, и после да ходя да ме видят. Трябва в Козлодуй обаче да търся или евентуално другата седмица, ако могат да ме вместят в Надежда. newsm78

# 702
Мраве, няма вариант да си бременна, щом са ти извадили яйцеклетките. Освен, ако не са ти ги върнали оплодени  hahaha

# 703
  • В сърцето на любимия човек
Мраве - ти беше с блокираща инжекция, нали? Това е т.нар. "дълъг протокол" и при него вторият цикъл закъснява много, докато не се отблокира хипофизата. Може да го чакаш до 45-60 дни  ooooh!

# 704
  • Северозапада
Хахаха, Сигме, явно не съм обяснила ясно. Пънчето ме е разбрала. Мерси, Пънче.

Общи условия

Активация на акаунт