Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 750
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • В къщурката на хълма на феите
ох, Моменце Hug Hug Hug всеки си има негови си демони, миличка, гледай да ги натикваш в дупките им, доколкото е възможно Hug Hug

# 676
  • София
Пони, съжалявам за този развой, стискам мноого палци скоро да се случи хубавото, и да е до термин!
Поспаланче, лудницата сигурно е пълна. Дано баткото наистина е предал щафетата, а не да правят и двамата спазми.
Генетичните резултати на дечко излязоха точно вечерта преди рождения му ден, скапаха всичко детско в мен. Носител е на единия, по-сериозен ген за цьолиакия, на другия - не. Съответно коментарът на гастрото е, че за да е окончателна диагнозата, трябва да се направи биопсия на червата, съответно с пълна упойка и 3 дни болничен престой. Разбрахме се, че не е спешно, ще изчакаме да родя, живот и здраве, да се понапаснат нещата, и тогава. Само грижи и тревоги беее, човек не може да си отпусне малко душицата.

newsm09 newsm09 newsm09 Еееее много гадно. Дано нещата се наредят в най скоро време. Много е кофти така.

Ние сме добре. Малката е на гости при свекърва ми и тази седмица ММ ще ходи да я взима. Там си изкарва много добре, но на мен грам не ми е спокойно....много ми е кофти, че е далеч от мен.

Понче, много съжалявам. Пожелавам ти скоро да се наредят нещата и всичко да си дойде на мястото и да се похвалиш и да е до термин.

# 677
 Благодаря ви , момичета , вие сте ми голяма подкрепа  Hug.

Скрит текст:
Много малко хора знаеха , че съм бременна и това до някъде ме радва , че сега ми е трудно да говоря за случилото се . А мисля да скрия и от една много близка приятелка , която вече е близо до термин и не искам да я разстройвам.
Моменце - и при вас изпитанията не свършват  Леко и безпроблемно раждане ти пожелавам  Hug Heart Eyes.
 Забравих да ви кажа , че съм много горда с Дафито - за първи път се разделихме и тя много добре се е гледала с татко си .А как се радваше като се прибрах , цяла вечер ме е прегръщала и целувала - най- голямата утеха .

# 678
Моме, то като е носител не е задължително да се прояви, нали? Леко раждане и дано се поуспокоиш до колкото е възможно Hug

# 679
  • до едно тепе
Моменце хич не ви е лесно определено. Дано макар и носител на гена Марти все пак няма цьолиакия. Ще изключвате ли глутена временно от менюто му или не ви го препоръчват за момента. Thinking А срещата ви с дечко № 2 съвсем е наближила гледам. Леко да мине, когато реши да излиза. Hug
Бубата почна да кашля, вместо да проскърцва като разнебитена цигулка. Дави се, обаче преди и беше доста мъчително като закашля Rolling Eyes Ще видим утре доки какво ще каже като я преслуша. Сополите поне спряха. Мисля,че доста помогна алиума. Реално спряха след 4 прием Shocked

# 680
  • shumen
Моме,дано няма цьолиакия Марти и да се успокоиш скоро.Леко и безпроблемно раждане когато и да е.
Аз след малко отивам да си взема звяра от градина и да видим днеска какви ги е сътворил.

# 681
  • Варна
Пони, много съжалявам, за случилото се ... Някакви предположения имат ли лекарите ? Моят съвет е преди следващи опити да си пуснеш изследвания, за твое спокойствие .  Hug
Моменце, честно да ти кажа не виждам нищо фатално . Да, трудно ще ти е с менюто на Марти ако трябва напълно да изключите глутена, ще се промени коренно и вашия начин на хранене, но може да е за добро . Опитай се да се отърсиш от неприятните мисли, предстои ти прекрасна среща скоро ... Heart Eyes
Аз съм в ДжАзА  Mr. Green

# 682
Честно казано и аз не бях разбрала какво е баш това с трудното име. Прочетох, че е непоносимост към глутен. Вярно, че ще е по трудно храненето, но пък е наистина малък дявол. Ще спре диарията. Детето ще закрепне.

# 683
Сигме много си динена напоследък Mr. Green

# 684
Много си се харесвам  Blush
А и в живота така  hahaha Имам си нови парцалки, отслабнах и сега се научих да се обичам и уважавам. Време ми трябваше, ама ей на 39 стана.

# 685
адмирации .. никога не е късно да поставиш ново начало в живота си, нищо че си на 39 .. не си презряла Hug

п.с. не се опитвай да ми опонираш, няма да те чета!

# 686
  • В сърцето на любимия човек
Аз я разбирам Момето, за съжаление  Tired Марти нали има и алергия към млечния белтък, съвсем ще му е ограничено менюто  Tired
Имам приятелка с цьолиакия - докато открият какво и има 30 години страда от един куп проблеми. Нейната алергия е изключително тежка - тя навън не може да се храни, защото ако с приборите, с които и е готвена храната преди това е приготвяно нещо с глутен и не са добре измити, след няколко часа е с температура  Tired На събирания с приятели тя си носи нейна храна и прибори.

# 687
  • Sydney
Mometo* дано се наредят някак си нещата и да го зирасте ли, знам ли  Hug
Много си се харесвам  Blush
А и в живота така  hahaha Имам си нови парцалки, отслабнах и сега се научих да се обичам и уважавам. Време ми трябваше, ама ей на 39 стана.

Hug много се радвам  Heart Eyes
оффф, писах и забравих кво щях да питам... та, от няколко години (от как съм родила), цикълът ми съвсем се скъси, отделно в последната една година забелязвам, че е 2 дни и после ми спира... др месец се записах на контролен, ама и вас да попитам... кво е тва чудо  Rolling Eyes

# 688
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм така от няколко години, при мен това се оказа първи симптом, че резерва е "тръгнал". При теб може да е друго.

# 689
Ох, момичета, дано не ви дойде на главата, тогава да разберете защо точно се притеснявам. Точно, че е с алергия към млечни, не може да яде нищо млечно, не само краве продукти (масло, сирене, прясно и кисело мляко, кашкавал), телешко. А знаете ли в колко неща се съдържа този глутен - не е само в тестените изделия и сладкишите. Да не говорим, че това не е промяна за месец-година-две... глутеновата непоносимост е до живот, като диабета. Поспаланче - не, няма да му сменям хранителния режим, идеята е като се направи биопсията да се види реалното състояние на чревната лигавица, а не след диета.
Днес щяхме ваксина да бием, но му се размина - педи иска да имаме диазепам в нас, както са ни предписали от неврологията в случай на повторен гърч, а по различни причини аз не бях купила. Няма го във вид на свещички, във всички аптеки се чудят как така ще слагам от ампула в ануса, и сега ще проучвам въпроса. Другата седмица се надявам да е здрав, да сме се сдобили, да сложим ваксина, и на алерголог да го заведем.... пак амбициозна програма, но какво да се прави. Силно ме посъветва също да не го пускам на ясла, но имам 2 месеца да го мисля.
Бени, скъсяването на цикъла обикновено е свързано с резерва, да.

Общи условия

Активация на акаунт