Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 752
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • Sydney
аз искам наистина самотен остров, а в случая островът е населен (вярно не много за размерите си) и трябва да започна от нулата... дори ще трябва да работя, хаха как звучи... аз не съм от типа кариеристки и ако мога да не работя го предпочитам, ама май ще ми се наложи... дано ме вземат някъде, сега съм кандидаствала за една позиция, която много харесах и отговарям на критериите, да видим, не тая надежди  Rolling Eyes

# 661
След няколко години искам да ме поканиш на гости. Това сериозно. Толкова искам да я видя тая Австралия  Crazy

# 662
  • В къщурката на хълма на феите
Бени един въпрос от чисто любопитство - как се реши за страна с толкова отровни твари?!

Поспалане а какво да кажем ние с гайдите, де се вика Mr. Green Mr. Green целия град е набичкан с вече цъфтящи липи и няма да спрат скоро като гледам как щафетно става цялата история .. аз от вчера пия чай от маточина не само заради липите Mr. Green Mr. Green Mr. Green по въпроса със зъбите - Ема на тази възраст беше с шест зъба, а Здравко дори не е с подути венци .. направо ми иде да почина от ужас Tired Tired Tired

# 663
 Здравейте , момичета  Hug.
 За съжаление за мен втората бременност приключи  Cry.
Скрит текст:
В събота сутринта имах леко зацапване , въпреки че лежах цял ден късно следобед прокървих ( тъмна съсирена кръв , обилна ) .Веднага хванах такси и отидох в болницата , там ме приеха , прегледахаме , ембриончето си беше живо .Слагаха ми системи , до следващият следобед  почти не кървях. Последва ново прокървяване , пак обилно , забраниха ми и до тоалетна да ходя . Въпреки системите вечерта започнаха контракции и към полунощ изхвърлих плода . След няколко часа ми направиха абразио и така ...
Още ми е много мъчно , но гледам да съм силна пред близките ,най- вече мъжа ми , че той много го изживява .

# 664
  • Sydney
ponyo много, много съжалявам  Hug дано бързо да преодолеете шока и скоро пак да се похвалиш с нова бременност... силно  Hug
mecani честно, отговор нямам на този въпрос... по-скоро други са причините за решението
sigma обещано! като на господарите  Laughing

# 665
  • В къщурката на хълма на феите
ох, Понче миличка, силно ще те прегърна .. всичко ще се оправи Hug Hug Hug

Бени аз съм такава страхопъзла по отношение на змии и паяци, че простооооо Blush Blush Blush

# 666
ponyo, много съжалявам  Hug бъди силна и не се предавай!

# 667
Пониии, силни прегръдки, много съжалявам  Tired  Hug

# 668
  • В сърцето на любимия човек
Ох, Пони, съжалявам  Cry

# 669
Пони съжалявам много.  Cry Hug

# 670
  • до едно тепе
Понче съжалявам  Hug  Дано бързо го преодолеете. Sad

# 671
  • NE
Пони Толкова съжалявам. Дано скоро се възстановиш психически и физически. Hug

Скрит текст:
Съвсем сериозно. Голяма психоза мен гони, ама гледам да не давам вид.

# 672
Пони, страшно много съжалявам Sad Бързо цялостно възстановяване и много скоро пак да ни се похвалиш Hug

# 673
  • shumen
Пони,много съжалявам.Дано го преодолеете много бързо и пак да се похвалиш.
Поспаланче,да се оправя скоро Бубето.На нас Амбрекс ни беше изписан при бронхита,но аз не останах доволна.Дени изпи едно шише от него и продължаваше да си кашля.
Ние ходихме и на гастро.Според него също е на нервна почва,но за всеки случай му пусна кръв и чревни.Той пък Дени от Неделя спря да се оплаква,че го боли корема.

# 674
Пони, съжалявам за този развой, стискам мноого палци скоро да се случи хубавото, и да е до термин!
Поспаланче, лудницата сигурно е пълна. Дано баткото наистина е предал щафетата, а не да правят и двамата спазми.
Генетичните резултати на дечко излязоха точно вечерта преди рождения му ден, скапаха всичко детско в мен. Носител е на единия, по-сериозен ген за цьолиакия, на другия - не. Съответно коментарът на гастрото е, че за да е окончателна диагнозата, трябва да се направи биопсия на червата, съответно с пълна упойка и 3 дни болничен престой. Разбрахме се, че не е спешно, ще изчакаме да родя, живот и здраве, да се понапаснат нещата, и тогава. Само грижи и тревоги беее, човек не може да си отпусне малко душицата.

Общи условия

Активация на акаунт