Великден не е далече, мамите от ИБ се стягат за празнуването вече!

• 36 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Северозапада
Аз още се чувствам като в отпуск. Още не ми липсва нищо от София. Времето последните седмици минава едновремено и бързо, и бавно. От една страна имам чувсвото, че много време е минало от 24ти май, откакто не съм на работа, а в същото време дните свършват толкова бързо, че докато се обърна и е дошло време за лягане.
Градската управа ме дразни. В центъра е ОК, но по кварталите е трева до гърди и площадките са от наше време. Не че навсякъде не е така, но квартала в София беше по-добре уредено. В ДГ, в която ми се иска да запишем София, положението е подобно  ooooh!. Не знам дали въобще извеждат децата. Иска ми се нещо да направя за града, докато не съм започнала работа, но не знам какво.  Tired Работа не съм търсила. Гледам обяви, но имам възможност да почакам и не бързам.
София пък е много нервна, постоянно ме търси. Мисля си, че е заради 3те дни, в които я оставихме с баба и, за да пренесем багажа от София.

# 646
  • shumen
Цвете,така е.В ДГ децата ядат и слушат госпожите,а вкъщи са диваци.
Мраве,може и смяната да и се отразила на София и затова да е нервна.

# 647
  • Sydney
sigma ти какъв готин аватар имаш, не е истина Simple Smile  Heart Eyes

аз пък съм станала зомби-хейтър! зачетох се в старите си постове тук в мама-та и няма помен от този човек, който ги е писал тогава... супер съм изнервена, карам се с всеки, хейтя всичко... уаааа, кво се случиии тукк

# 648
Емка те облагородява  Heart Eyes

# 649
  • Sydney
не знам, обаче имам нужда от почивка, такава дълга, на самотен остров...

# 650
Е скоро де. Няма да е много самотен, но със сигурност е остров.
Така ти завиждам. Къде благородно, къде не толкова  Joy

# 651
  • до едно тепе
Бени, ако намериш такъв остров свиркай да ти правя компания Whistling
Мравче нормално е да е нервна. Все пак коренно и се е променила обстановката. Трябва и време да свикне. Ще се успокои.
А колкото до обстановката за съжаление там в северозапада е така. И моята майка все разправя как хубаво оправили Слънчевата градина-Сигмето я знае коя е, а не отчита факта,че за 5-те минути, за които се стига до нея от нас с количката ми се разкъртват колелата Crazy

# 652
  • shumen
Бени,и аз идвам на такъв остров.Само го намери и ми кажи.
Мраве,така е.При нас сега направиха доста детски площадки,но лошото е,че не се пази.Онази вечер ми направи впечатление,че дърти магарици по на 25-30 години се бяха качили на детските люлки.Опитахме се с още няколко майки да им направим забележка,ама те хич и не се трогнаха.

# 653
  • В къщурката на хълма на феите
Бая населен ще е тоя остров като дойда и аз .. Имам предложение да го кръстим Кукуланд Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
Благодаря много, момичета, живи и здрави да са ни всички дечица  Hug Еййй, през какво ли не минахме с вас, и колко неща, години и препятствия преживяхме заедно.... сега празнуваме заедно рождените дни на децата си  Heart Eyes
Тази година настроението ми е минорно, но нямам сили да разказвам, някой друг ден...
Поспаланче, оздравявайте бързо  Hug

# 655
  • NE
Моме Пази коремчето, че скоро идва сладката среща. Hug
Бени Съвсем скоро ще си дойде всичко на мястото като заминете. Отдавна чакаш тази промяна. И аз завиждам благородно.
При нас положението с площадките е не много розово. Понеже живеем в район с много малко малки деца и бия около 1 баир път за да отидем на центъра на площадките. Там направиха парк ала,бала, но всички деца от горната част на града се изсипват, коли се карат като за гонки и обмислям съвсем сериозно да пусна една жалба или поне предложение да направят около нас площадка. Яд ме е защото сме до морето и лятото има много народ, но не и за децата.

# 656
Кокос, няма цикъл още . Корема ми се бунтува от 2-3 дни. Страшно е чак. На всичкото отгоре към от 3 седмици с ПМС и не към добра компания.ММ вече се чудят къде да се евакуират с детето 😂

# 657
Моме, да е жив и здрав Марти! Много да те радва, да расте щастливо дете и да бъде много обичано!

ant G, и нашата площадка е ужааааасна, нищо че сме в кв. Изток. В София има една програма "Зелена София" - кандидатстват етажни собствености за облагородяване на междублокови пространства и градинки. От общината дават цветя, дървета, храсти, пейки, беседки и т.н. Тази програма я има всяка година. Виж при вас дали няма нещо подобно.
Ние кандидатствахме вече и ще видим следващия месец дали сме одобрени.
За детските площадки до блока направих подписка, за да бъдат оправени, че са на повече от 30 г. - толкова се лющят, че се вижда всеки от емнайсете пласта боя ползвани за "реновиране". Чакам да се посъберат повече подписи и ще я внеса в общината, та дано има ефект. Лошото е, че ходих да говоря с зам. кметицата и тя каза, че площадките са на едно перо с тротоарите и докато не оправят тях, няма да ни уважат. Дано поне нашата площадка я оправят първа, след като внеса подписката.

# 658
  • В къщурката на хълма на феите
На всичкото отгоре към от 3 седмици с ПМС и не към добра компания.ММ вече се чудят къде да се евакуират с детето 😂
пий бе .. пияна жена, весела къща са казали хората Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 659
  • до едно тепе
Мецко викаш на острова да сме алко кукундрели а Crazy Иде ми да се налюшкам.
Бубето пое щафетата от бате си. Нощес спретна лек спазъм( колко ли беше лек като мислех по едно време да търчим в спешното амааа) и са повисяхме час пред кабинета на доки. Са сме и на фенистил и инхалации с физ. р-р. Смени проспана с амбрекс и подозирам,че вече билков сироп вкъщи нЕма да се пие.
Ако ми падне резачка в ръчичките ще ме приберат в лудницата за масово унищожаване на липите в квартала #2gunfire
А да и зъба каза доки е пробил нощес. 3-ти брой. Като я гледам още 3 чакаме па да видим. Колко ще полудеем докато избият #Silly smile3511
Сори,че ви се намрънках. От безсънието ще да е. Хем съм свикнала да спя малко и пак ми дойде в повече  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт