Банята - 25-та тема

• 124 894
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • варна
При вaс прaгa е нaпрaвен от плочки.
Ако това беше към мен..явно сте пропуснали няколко мои поста:) Прага ми е полимермрамор....отделно показах снимка на изграден праг...по друг повод  Peace
  A може ли дa покaжете снимкa нa целия прaг във вaшaтa бaня.

Ето целия праг

# 106
  • ГОре на черешата...
Майченцето, можеш ли да ми кажеш каква е ширината на паравана и съответно на светлия отвор за преминаване в душ-зоната?

# 107
  • варна
Майченцето, можеш ли да ми кажеш каква е ширината на паравана и съответно на светлия отвор за преминаване в душ-зоната?
Ширина на паравана е 110см , светъл отвор - 60см

# 108
  • ГОре на черешата...
 bouquet

# 109
А колко е разстоянието между стената и паравана, защото ние се чудим колко да е, за да не е тясно?

# 110
  • варна
А колко е разстоянието между стената и паравана, защото ние се чудим колко да е, за да не е тясно?
,
При нас е 75см, но това беше максимума който можеше да оставим. Ако е 90см се според мен е най-удобно

# 111
  • Пловдив
Здравейте,предстои ни ремонт на банята-почти всичко е измислено,нооо сега попаднах на опънатите тавани-някои има ли опит? Laughing

# 112
  • Sofia
Какво имате в предвид под опънат таван?

Ние също сме в процес на избиране на плочки но нещо не можем да определим ясна концепция. Бяхме в Артур грес на Симеонов скоро шосе. Дали имате отзиви за тях. Имат голямо разнообразие ... Но явно аз не мога да възприема новите тенденции на съчетание на бетон с дърво☺😐

# 113
  • Пловдив
Така се казва самия вид,представлява платно от PVC,което се опъва и може да е с различни принтове,лъскаво,матово и т.н. В инетрнет е пълно с най-различни дизайни.
Мен ме интересува дали някой го има в банята си и как е въпроса с влагата и мухъла-нашата баня е вътрешна и това  е голям проблем

# 114
Здравейте мамита Simple Smile Предстои ми да сменям плочки в банята, тоалетни чинии, умивалник, всичко общо взето... Искам да комбинирам черно, бяло и сиво... Рових в интернет за плочки, които да имитират тухли, но да са черно и бяло или черно и сиво... Нищо не откривам, случайно да сте виждали такива из магазините в София?

# 115
  • София
В Сико Подуене имa 55лв,кв с поръчкa еднa седмицa.

# 116
  • Sofia
Изчетох няколко теми за баните и ми бяха  изключително полезни! Предстои ми цялостен ремонт на банята и вече имам яснота как ще изглежда. Основните ми колебания са към статичния параван. Първо, ще ми се да не е върху праг, а директно върху плочките, като паравана има П-образен хром профил и предполагам нивото на поддушовото пространство трябва да е да е на по-ниско ниво. Майсторът обаче, предлага да е върху праг. Параванът ще е статичен - 100 см. ширина и след него ще има пространство за влизане. С праг ще е грозно...
Другият ми въпрос е какво е да е стъклото на паравана? Реших да е матово, но после се замислих дали чистенето ще е проблем? Не искам да е прозрачно в никакъв случай, мисля още какво да е стъклото...

# 117
  • Бургас
Другият ми въпрос е какво е да е стъклото на паравана? Реших да е матово, но после се замислих дали чистенето ще е проблем? Не искам да е прозрачно в никакъв случай, мисля още какво да е стъклото...
Чистене те чака при всички положения. По матовото също си личат капки и се задържат варовикови отлагания. Само, че при нематовото стъкло ще се вижда цялата баня и няма да се смалява оптически простраството както ако сложиш матово стъкло. Ти си преценяваш.
На мен праговете не са ми грозни, но и това е въпрос на лична преценка.

# 118
  • софия
На стъклото може да се сложи допълнително покритие, което не задържа толкова капки. Дали е така предстои да разберем.

# 119
Линейните сифони с по-голям дебит от обикновените кръгли ли са?

Общи условия

Активация на акаунт