Магията на изтока - тема 46

• 45 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Love Song

Скрит текст:
Той (Masaharu Fukuyama) е психолог. В миналото си се е занимавал с музика заедно с голямата си любов, която е била певица. Тя умира, а той се отказва от любимото си занимание. Но работата му като психолог го среща със заекващата Сакура (Sakura Fujiwara), която по някакъв начин му напомня за предишната му любов. Сакура е сирак и заради проблема си не е от най-общителните. Но след като най-добрата й приятелка я моли да произнесе приветствената реч на предстоящата й сватба, тя решава да се справи със страха си от говорене пред хора. А музиката се оказва ключов фактор за лечението й.
Девойчето е много сладко и макар това да е първата му роля, а може би точно заради това, се справя добре с нея. Едно нейно изпълнение на песента, която променя живота й в дорамата - Fujiwara Sakura - 500 Miles.

# 541
  • MJF
Мда, Миша лиричен винаги успява да ми прикове вниманието.
На мен ми харесват 2 мелодии от Oh Hae-young Again ost.
Ben (벤) - 꿈처럼 (Like a Dream) FMV
Roy Kim (로이킴) - Maybe I.. (어쩌면 나)FMV
 Thinking какви са тези абревиатури в края.

# 542
FMV - fan made video

# 543
  • MJF
Докато слушам китарата. Значи това било. Авторските права да се знаят  Simple Smile. Да не кажат феновете че не копирам правилно  Simple Smile.

# 544
EXO на линия с новия си албум “EX’ACT”.

EXO - Lucky One

# 545
# 546
  • MJF
2в1, виждам нов готов епизод на Love Song.
Мерси за предварителната подготовка  Hug, защото заради нея може да се каже че почти с 95% внимание изгледах първите 2 серии на Becky's Back  и с  Simple Smile. Тези предимно кино-муцуни не са за изпускане на малкия екран. Не мога да се оплача. "Кой е бащата?!"  Mr. Green

# 547
Сценаристът на Oh тотално оплеска нещата в последните 3-4 епизода Banghead. Чак ме е яд, че с тези глупави драми опропасти иначе забавния до преди това сериал.

Едно хубаво изпълнение от Entertainer с малко обяснение за тези, които не следят сериала.
Скрит текст:
Холограмният певец е братът на Канг Мин Хьок и най-добър приятел на Джи Сунг. На времето са откраднали песента му и са я дали на популярен изпълнител, уж че той я е написал. След случката големият брат се самоубива. Тантара са поканени в шоу, в което трябва да изпълнят един от евъргрийните от миналото и това се оказва точно тази песен. Така дълго критата тайна излиза наяве.

# 548
  • MJF
2в1, за Oh и аз съм на това мнение, направо Ох  ooooh! Mr. Green. Възмутена съм че се пропиля такъв потенциал. Какво имам предвид?
Скрит текст:
Кинематографията е много добра. Включително тонрежисурата. Музиките какви и кога. Малкото комични моменти в последните 4 серии са си на висота. Актьорите ясно без забележка. ....
И на този фон тоз сценарист.  Tired А всеки герой за тези 16+2 серии можеше да е показан в някакво развитие- надграждане. Варианти 3 : или само главните двама, или 2+2, или + всички второстепенни. Време бол в 18 епизода да му се не види!
От последните 2 епизода какво помня?  Laughing сцената където бащата на нашата Oh говори по телефона едно уклончиво, майката влиза вече супер разярена и го нахокво иземвайки слушалката , излайва в телефона и трясва телефона  Mr. Green...... до момента в който се разбира че била свекървата.  Mr. Green Joy hahaha Joy
Или пък каката на нашия герой и абсолютния шемет в болницата и танца на презерватива  Mr. Green hahaha
Ей такива "глупости" само запомних. На този фон останалото  Whistling. Но най- голямата небивалица са когато дават така наречените видения  smile3502 Tired. Вече ме сърби да редактирам тотално и тях и нашия герой с т.нар. психолог ли е , психиатър ли е пак неясно ми е. Пък разлика по нашите ширини м/у тези п-ъта все пак има  ooooh!.

Мда , приятно изпълнение от тоз Entertainer. Аз след първите 2-3 рекапа дезертирах. Не е за мен тоз жанр по които и да са ширини.  Blush

Последна редакция: чт, 09 юни 2016, 21:14 от Шошулчо

# 549
Шош, най ме дразни, че съсипа готината ни главна героиня и я направи някакво безгръбначно.

Да си подобря горчивия вкус след Oh погледнах първи епизод на Boku no Yabai Tsuma. Е, тук поне със сигурност няма да имаме лигавщини. Силно начало, интригуващо и, както прочетох при рускините, продължава с изненадващи и неочаквани обрати във всеки епизод. Определено съм зрител Peace.

Много съм доволна от японците този сезон. Заглавията, които си набелязах се оказаха все добри, а и преводачите на всичките са в кондиция fingerscrossed Mr. Green.

# 550
Да се похваля ,че и CHANGE с Кимура Такуя изгледах.А, този момък голям сладур,истински се забавлявах Laughing
Дането,благодаря за превода bouquet
Какво ще предложите подобно?Погледнах на Такуя май сериалите с превод съъм ги отметнала,филм май не съм гледала с него newsm78

# 551
  • DE
Аз се забавлявам да просвещавам в "звездните компромати" за азиатската хубост,  те не поддават, харесват някакви бледолики, брадясали, напомпани, леви.... Crossing Arms

Сосче, Кимура трябва да се види в  "Tsuki no Koibito" в тандем с Шинохара Рьоко са божествени, макар че филма е .... не точно това което трябваше да е...  ooooh! Mr. Green и май във всичките му проекти  newsm78 Laughing

Така да не харесвам К. Уил и така да обичам тази песен.

Ма как само пеят тези хора... Ако докопам стилиста на Хи Сонг лошо му се пише  Twisted Evil newsm66

# 552
Сосче, дали би пробвала Nankyoku Tairiku Thinking? Дорамата е по действителен случай. Ако си гледала Eight Below американците са използвали същата история за основа на филма.

# 553
  • BG
Монстъра е страхотен,и хореографията му е страхотна, и Джини е страхотен, и аз се чувствам страхотно заради това, че те са толкова страхотни. Чао.

# 554
Дане, покажи им Godfrey Gao. Него може и да го познават покрай The Mortal Instruments Joy.

Общи условия

Активация на акаунт