Магията на изтока - тема 46

• 44 976
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
freedomsче,честита да ти е щерката bouquet bouquet
М,как го обичам това сладичкотооооо!
Загледах това Her Granddaughter Мъъъничко ми е муден,но ме заинтригува Flutter Flutter

# 691
Благодаря ви момичета за пожеланията Hug.

freedoms, много здраве и късмет и на твоето слънце bouquet.

# 692
  • DE
Честит празник на всички слънца и звезди  newsm51

Аз се депресирах от "Лан Лин Ван" и го оставих за известно време  Tired

# 693
 Вчера не съм влизала при вас и съм изпуснала хапването на вкусотийки.
2в1, freedoms със закъснение ,честито! bouquet

В Beautiful Mind
бащата ми е много странен с неговите разсъждения. Няма да учиш ,ве се показвай ,живей все едно ,че те няма. Какво лошо е направило момчето ,че трябва да го възпира? Не разбрах ,какви лекарства си бие? Полицайката е за филма " От глупав ,по-глупав" !
"Докторите" също го следя ,но той си е като всеки корейски сериал.
И понеже съм на докторска вълна ,гледам и The 3rd Hospital Simple Smile

# 694
  • MJF
Охо, черпя се и за здравето на щерката на freedoms !

April Story (1998) го изтупах от праха хванал в списъка. Приятно филмче. И други неща съм гледала от Shunji Iwai

# 695
Едно следобедно кафе Wink.

Господинът наскоро е засечен да се труди усилено във фитнеса, което пък навява надежди на феновете му, че може би се подготвя за нова роля. А дано, че от 6 години не се е появявал на екран.

pavlinaio, и на мен бащата в Beautiful Mind ми е малко странна птица. Поведението спрямо сина му, и преди и сега, нещо не ми приличат на загриженост и топли бащински чувства.
Полицайката изобщо няма да я коментирам ooooh!

# 696
2в1,благодаря -наистина ободрително кафе в комплект с този господин Heart Eyes!
Дано тренира са филм,а не за реклама,не че имам нещо против,но все пак  Rolling Eyes

# 697
  • София
На всички сърдечни благодарности за хубавите пожелания newsm51

Аз изгледах преведените серии на Beautiful Mind  и първите ми впечатления са добри - интересен и интригуващ, а Чанг Хьок както винаги - добър, тук  в ролята на доктор-хирург.

1, то има ли някой актьор от младите, който да не тренира и да не изглежда добре Two Hearts, много са малко тези #Crazy

# 698
freedoms, естествено, че се грижат за външния си вид. Все пак с това си изкарват хляба. Но специално Уон Бин се беше покрил и от сватбата му миналата година почти няма новини около него. Та за това може би феновете си мечтаят и се надяват да го видят скоро на екран.

Master: God of Noodles приключи днес. Мина някак си незабелязано между другите заглавия. Не беше лош, придържаше се към традиционните драми за отмъщение. Мрачен, тегав, безнадежден от началото до края. Предвидимо с няколко трупа за финал. Ако сте привърженик на подобни сюжети, фен сте на някой от актьорите или ви се гледа нещо такова е ок. В противен случай нищо не губите, ако не сте го гледали.

# 699
  • София
Песничка от последното Inkigayo.Тези момчета не съм ги слушала до сега, но песента им ми хареса, има много настроение в нея.

# 700
# 701
Зверчетата с нов албум и поредния клип от него - BEAST - Ribbon

Почитателите на фантастичните приказки могат да очакват една доста пищна китайска продукция, която се очаква да започне през август. Това е сериалът Ice Fantаsy. Повечко информация можете да откриете при рускините.

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 10:27 от 2в1

# 702
Гледах The Wings of the Kirin,доволна съм.Пък и Hiroshi Abe, висок,че и хубав ,бе! Heart Eyes
2в1,Ice Fantаsy-интригуващ ,ама като погледнах броя на епизодите Naughty се отчаях Sad

# 703
Himalaya, Caravan 1999 720p BluRay

https://www.youtube.com/watch?v=SjPlDm9qHRU

Току що изгледах един много интересен филм ,с английски суб., дали го има някъде с руски ?
Гледките са страхотни
намерих го и с бълг суб http://www.vbox7.com/play:d7305855

Последна редакция: пн, 04 юли 2016, 22:11 от eva6516

# 704
  • DE
Един лиричен  Атсуши.

Общи условия

Активация на акаунт