захранила съм го отдавна. Нямахме проблеми. Първия ден му дадох 3-4 лъжички, а втория направо си го нахраних
. Сега яде зеленчуково пюре на обяд и плодово следобяд, редуваме плодовите с кашичка бананова на Слънчо. Изобщо от пюретата харесва само на Слънчо и то само плодови. Зеленчуковите ги приготвям сама. Сокчетата също сама ги приготвям. Жълтък давам през два дена по 1/4. Иначе си го кърмя. Все още имам кърма и то много. Много ме измъчва това, че постоянно ме болят гърдите, стават на бучки, цедя....неприятно, особено сега като замествам хранения с пюрета. Няма ли да намалее вече тая кърма. Моля ви за съвет ако знаете как да я намаля поне малко....
Опитва се и да пълзи но неуспешно, само мести краката, вдига дупето, но забива нос и до там.
. Да аз цедя на ръка и гледам да е колкото се може по-рядко и по-малко, за да не стимулирам кърмата. но се надявам вече да започне да намалява и един ден да спре от самосебеси. А малкия така си търси гърдата, особено вечер, направо е като обезумял. дори и нощем като се буди докато не си цокне малко не заспива. така и не мога да го отуча от яденето през нощта.Въпреки постоянното натякване на педиатърката. Не знам и после как ще свикне от шише. веднъж го оставих на майка ми да го нахрани и приспи в 21ч. аз излизах. Оставих и кърма в шише....но не
обади ми се да се прибера, че голям рев.
Препоръчани теми