Дискова херния - 13

• 131 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Момичета , направо ме сринахте  с инфото за  американската клинка , бързо  се  размириса ,че са някакви краварски  калинки  , дошли при аборигените  ooooh! Това с рентгените  отвсякъде звучи  нелогично
Благодаря момичета, оказа се че др който ме оперира в гръбнаен център е увредил(изгорил и пробил) нерва и сега ще трябва да се възстановявам по дълго, чак утре ще ме изправят. Др Хаджиянев каза че вс е минало успешно и ще се оправя.
Мигленка ,  НАЙ-ИСКРЕНО  ти пожелавам  успешно възстановяване , а  това за "изгорил и пробил"  , ако го имаш документирано , си е за  съд  #2gunfire

# 361
  • Варна
Аз не ви разбирам, защо давате да ви облъчват ?!? Хем ви е съмнителна дейността, която извършват, хем отивате при тях ...

# 362
Миглена, пожелавам ви от цялото си сърце бързо възстановяване  Praynig Hug
Вие как сте сутрин? Имате ли периоди в които се събуждате сковани? Аз понякога успявам да се раздвижа след гимнастиката сутрин. А преди в повечето случаи имах болки след повече време на крак. Нормална ли е сутришната скованост и болка или да ходя на ревматолог?

# 363
Аз имах скованост и ходих на ревматолог но с това се забавих още и ми сложиха грешна диагноза.

# 364
Как си, Миглена? Hug

# 365
Добре съм, вкъщи почивам и обикалям стаите, днес махнах лепенката появяват се болки по крака на периоди и тогава ме хваща шубето.

# 366
Няма да си мислиш лоши работи. Всичко ще е наред  Hug

# 367
Добре съм, вкъщи почивам и обикалям стаите, днес махнах лепенката появяват се болки по крака на периоди и тогава ме хваща шубето.

Браво! Hug
Забрави вече за лошото, мина! Peace

# 368
Миглена, няма да се стресираш от болката в крака, нормална е. Нервът е страдал много, един път от хернията, един път от лазера. Трябва му време, за да се освести. Покрай моята операция някой ми каза (не помня кой  newsm78, за това не претендирам за достоверност), че колкото време е "страдал" нерва, толкова време му трябва, за да мине. При мен така беше, около година ме понаболяваше на моменти. Баща ми, пък имаше изтръпнал участък на прасеца, казвал ми е, че много време е минало, докато се възстанови.
Лошото мина!

# 369
Мигленка , бързо възстановяване и    newsm41  Peace

# 370
Здравейте какво може да се пие за възстановяване на нерва, и да питам има ли някой да е ходил на Наречен ако може да сподели мнение.

# 371
Аз пия Милгама Н.

# 372
Колко време трябва да се пие Милгама Н? Аз също пия вече месец и половина §)

# 373
И мен ме интересува Наречен, понеже имам и депресия, та се чудя дали не може да има някакво комбинирано лечение.

# 374
Наречен май беше  предимно  за  разни депресивни състояния , но почивката си е почивка .
Доскоро бях на физиотерапия и при една от процедурите  попитах  за увреден нерв -отговориха ми ,че е дългичко възстановяването  - около 10-12 месеца  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт