Дискова херния - 13

• 129 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой от вас поръчвал ли се е стол на Spinalis /от линка на първа страница/? Ако да, какви са цените, защото в сайта няма публикувани.

bouquet
И аз питах преди няколко страници,  но никой не отговори.

Дренка, може ли да препоръчаш някакви столове?

На резонанс винаги стоя със затворени очи. Затварям ги още преди да ме пъхнат. Така съм издържала и за трите зони наведнъж.

На боуен ходих преди време. Никакъв ефект не видях.
Ходех при собственика на Идея вита, но забравих как се казва. Може да се види на сайта.

# 556
И аз затварям очи на резонанса. Опитвам се да си мисля за нещо хубаво, доколкото ми позволяват чегъртащите звуци, издържа се, не е страшно.

# 557
Момичета, не е точно по темата май, но не видях такава за ортопеди. Rolling Eyes
Имате ли отзиви за тези от Токуда? Става дума за гръб. проблем. Може и на ЛС за да не се спами темата.

# 558
  • гр. София
Момичета, не е точно по темата май, но не видях такава за ортопеди. Rolling Eyes
Имате ли отзиви за тези от Токуда? Става дума за гръб. проблем. Може и на ЛС за да не се спами темата.
Имам добри впечатления от ортопедите в Горна баня - http://orthomed-bg.com/%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B … D0%BC%D0%B5%D0%B4

Можете ли да препоръчате добър кинезитерапевт в София за изготвяне на индивидуална програма с упражнения? Мислех да отида при Елена Ковачева, някакви отзиви?

# 559
Бихте ли ми препоръчали къде да си направя физиотерапия (по-възможност по-опитен физиотерапевт, който и да ме прегледа, тъй като не ми е много уточнен проблема) в София? От Варна съм и имам мнения само за там, ще съм ви много благодарна!

# 560
  • гр. София
Бихте ли ми препоръчали къде да си направя физиотерапия (по-възможност по-опитен физиотерапевт, който и да ме прегледа, тъй като не ми е много уточнен проблема) в София? От Варна съм и имам мнения само за там, ще съм ви много благодарна!
Добре би било първо да се уточни проблема, но не от физиотерапевт.

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 16:19 от Jenist

# 561
Имам един куп изследвания, снимки и съм минала през много лекари вече. Та за това.. Иначе имам установена сколиоза не много голям процент, както и симптоми на артрит, но по изследвания ми няма нищо. За това пък имам болки вече една година, казаха ми да си направя физиотерапия, но именно поради неуточнения проблем, ми се искаше да е при човек с по голям опит, който да ми помогне и евентуално в по-правилното определяне на физиотерапия.. Прочетох доста положителни мнения за Горна баня, имате предвид МЦ Ортомед ли?

# 562
  • гр. София
Имам един куп изследвания, снимки и съм минала през много лекари вече. Та за това.. Иначе имам установена сколиоза не много голям процент, както и симптоми на артрит, но по изследвания ми няма нищо. За това пък имам болки вече една година, казаха ми да си направя физиотерапия, но именно поради неуточнения проблем, ми се искаше да е при човек с по голям опит, който да ми помогне и евентуално в по-правилното определяне на физиотерапия.. Прочетох доста положителни мнения за Горна баня, имате предвид МЦ Ортомед ли?
Да, мисля че това място е подходящо. Имат нужния опит.

# 563
  • София
Добър вечер! Бих искал да попитам какво означава "стеснение на текалния канал"? Днес правих ЯМР, и се оказва, че осеен дх на три местс, на две от тях имам и такова стеснение! Sad Благодаря предварително за отговорите!

# 564

Jenist, благодаря. От там съм харесала един и със сигурност ще отида при нея. Но ми се искаше и при още един, та затова се чудех дали да е в Токуда. Rolling Eyes

# 565
Ходех при собственика на Идея вита, но забравих как се казва. Може да се види на сайта.

На мен Боуен ми повлия доста добре, болките значително намаляха, но трябва да направя още поне 2-3 процедури. Досега съм направила 4.
При мен болките са основно в задната част на краката и се засилват, докато седя. Затова попитах и за цената на стола или поне препоръчка за друг, който е подходящ при такива проблеми.
Физиотерапията не ми помогна на мен, а за Токуда се чака около месец за час, освен ако не си плащаш. С направление - чакаш...

# 566

На мен Боуен ми повлия доста добре, болките значително намаляха, но трябва да направя още поне 2-3 процедури. Досега съм направила 4.
При мен болките са основно в задната част на краката и се засилват, докато седя. Затова попитах и за цената на стола или поне препоръчка за друг, който е подходящ при такива проблеми.
Физиотерапията не ми помогна на мен, а за Токуда се чака около месец за час, освен ако не си плащаш. С направление - чакаш...

За физиотерапията ли се чака около месец или за преглед (по ЗК)? Благодаря!

# 567
Аз чаках за физиото,  накрая се отказах от Токуда и отидох на друго място. Доколкото знам и за прегледите се чака дълго, когато си по НЗОК.

# 568
Аз чаках за физиото,  накрая се отказах от Токуда и отидох на друго място. Доколкото знам и за прегледите се чака дълго, когато си по НЗОК.

А къде ходихте и доволна ли сте? Защото и аз сега се чудя къде да се запиша.

# 569
Темата е много дълга! Искам да попитам дали е ходил някой при жената в Радомир, която уж е лекувала дискова херния! Една жена ми споделя, че тази жена нещо й е правила и сега уж е нямала болки! Ходила при нея 10 пъти!

Общи условия

Активация на акаунт