Дискова херния - 13

• 131 810
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Първата операция беше при др. Стоев, а втора консултация направих с др. Хаджиянев, ако някой има мнение за него нека сподели моля.

# 271
Много лошо.  Confused Confused Confused
Дано намериш облекчение скоро! Hug

# 272
Благодаря ви за подкрепата  Hug

# 273
А това с лазера колко струваше?
Мисля, че трябва да отидеш и да им кажеш, че нищо не са направили, даже по-зле е станало... ooooh!

# 274
  • София
...................
Имате ли информация за новооткритата клиника в София с хиропрактична терапия?
http://www.americanspinalclinic.com/zaboliavania/?lang=bg
Да, днес бях . Ако искаш ела на ЛС.

# 275
Мисля че за всички ще е полезна информацията за новата клиника, така че споделете в темата.

# 276
  • София
Мисля че за всички ще е полезна информацията за новата клиника, така че споделете в темата.
Нели, аз съм подробна и вероятно ще ви досадя, затова  и така предложих. Ако не ви е досадно....ще изпиша цяла страница, да си знаеш...

# 277
На който му е досадно да не го чете. По-досадно ще е ако всички започнем да ти пишем на лични.
Лично за мен, колкото по-подробна си, толкова по-добре.

# 278
  • София
На който му е досадно да не го чете. По-досадно ще е ако всички започнем да ти пишем на лични.
Лично за мен, колкото по-подробна си, толкова по-добре.
Права си, ... добре.
Клиниката се намира зад бившия х-л Орбита, а насреща е Японския х-л, бивш. Има паркинг и не е трудно да си намериш място.  Това беше за уточнение на тези които са в София.
Веднага щом влязох, тъй като се подкрепям с един бастун, а от другата страна е Марчев , тъй като все още съм нестабилна, защото ме е страх определено да не падна, се затичаха две красавици, ама наистина красавици са там да ме подхванат. Зад рецепцията стоят три -.четири красавици , наистина хубави девойки, усмихнати по американски маниер. Обстановка  перфектна, светло, лъскаво, удивително чисто , хубави фотьойли за сядане. Бяхме трима - четирима пациента които чакахме. Единствено което беше че  не се спази като точност на час, но все пак това е мед. клиника и е напълно възможно. Така.
 В момента в който седнах при мен дойде една хубавица и започна да снема анамнеза на минали и настоящи заболявания, почти от детството. Това е дълъг списък и без него не може. Накрая се подписваш, че си съгласен с манипулациите които ще ти предоставят. Подписах и изобщо не съм чела какво пише още в него. След малко ме заведоха  в кабинета на доктора. Просторна светла стая, доктора не е в бяла престилка, веднага става на  крака и се здрависва с мен и държи да чуе и името ми. Седнах и се започна отново ,ами как да го кажа, разпитваше относно състоянието ми, как и кога се е случило ,при какви обстоятелства,  какви натоварвания съм имала, кое смятам че го е предизвикало.... много са въпроси и няма да ги изброявам до в този аспект мина разговора ни. Изключително спокоен, най-вече изслушваш и не нервничащ  не бързащ, приятен, и дава вид на силно загрижен. Това ми е определено мнението. Не говори български, но ако искаш ти се предлага веднага преводач безпроблемно е, но аз отказах, не ми беше необходим. Разговора не е сложен, честно. След това отново сядаш да изчакаш няколко минути и след това пак  подкрепящо и хваната под ръка с една девойка ме заведе до този ренгн. апарат. Там те поемат , мисля, че едната е лекар , а другата лаборатнт, която те слага на столче и изключително внимателно те насочва с прости, пипате много леко точно как да застанеш за да снимат. Ако не се лъжа снимките започват с колкото можеш повече отворена уста и главата назад, после пак така с устата но напред, после се сваля апарата и започва да снима дял по дял от тебе. Пак излизаш и малко чакаш и те поемат и завеждат при....ами не разбрах името му за съжаление, защото бях силно притеснена, в кабинет който прилича на голяма спортна зала с уреди някакви, но не съвсем сложни уреди. Там отново бях на преглед с започване на: наведи се напред  с ръце до пръстите на краката , това не е проблем за мен, после назад до колкото можеш, после те пипат  пръстите по гърба, по рамената, по китките, по шията и си пише някакви рабати на една тетрадка. Всичко това , което изброих се прави с изключително внимание и загриженост. Той говори малко, ама много малко български и е през цялото време е усмихнат и не създава напрежение.  Какво видях още, в едната част лежеше една жена, пациент, която беше обхваната с някакви въжета,  колани и пружини, вероятно това беше вид екстензия на гръбнак, но тя си лежеше съвсем спокойна, на лицето ѝ нямаше изписана болка....не знам дали съм права. Не съм питала.  Но тази жена изглеждаше добре , както състояние.
След това излязох и оттам и при мен дойде изп. директор на клиниката, много приятна жена е , тя е българка и ме помоли да си оставя дисковете с ЯМР за да може да коментират състоянието ми и следващата седмица отново да съм на преглед и вероятно ще предложат процедури. Това беше.
Сега, първо впечатление - прекрасно. Никъде до момента така не са ме посрещали, въпреки че си плащам сериозно, както и вие, разбира се. Но има и едно голямо НО! сега какво ще ми предложат и най-вече какви ще бъдат резултатите.  Вярно е и това, че аз бързо си проходих, но чувствам  слабост в десен крак и скованост в прасеца и точно там по нерва има болка , все още. Болката е сериозна в един момент, било при движение,  било сутрин след ставен, или при лягане нощем. Това ми е битката в момента, да се възстановя напълно от един ишиас...Болка в кръста, както чета тук аз не съм имала изобщо. Но, много ме удари в нерва, който излиза от кръста и продължава по " ръба на панталона" , така го наричат. При мен е засегнат Л 4.  Лошото е това, че изключително бързо се случи, имам чувството, че беше за часове и имам пареза на два пръста на десен крак, палец и как се казва, показалец, ама не се казва така, нали. Това е всичко до момента. Споделих....
Сега ще споделя и това , че в същия ден отидох по препоръка разбира се на докторите от Токуда, да си купя колан, те такова чудо не бях срещала. Купих, сложиха ми го още в магазина и честно да ви кажа аз едва ли не започнах да тичам........родих се отново...!!!!!!!!!!!!!!!!! Не съм и предполагала колко може много да помага. Вярно е и това, че се носи всекидневно един месец и после се сваля. Всичко ми беше обяснено. В момента аз си ходя напълно нормално, болката е изчезнала напълно, ама след месец....пак така  Cry
Всичко си казах. Изписах цяла страница. Вие поискахте.
ПП ако има правописни грешки, моля за извинение, но не се връщам за проверка. Ако има още въпроси на всяка една/един ще отговоря веднага , ако зная.

# 279
DeVa®,заплатих 960 лв. за светловод, с който се прави операцията. Ами отидох казах че ме боли и съм по зле от преди и те ми направиха Ямр, от където стана ясно че вече проблема е от л3 л4 л5, преди беше само л5.😞 Плюс тази стеноза. Имам и кофти сколиоза лявоконвексна май се е задълбочила, но щяло да ме отпусне след операцията,т.е да се поизправи частично кривината, понеже сега е много напрегнат гръбнака както и мускула от едната(лява) страна. Надявам се да имам успех и да оцелея, че имам бебе на 10 месеца, милото още не съм му се нарадвала като хората, с то си расте.

# 280
Миглена, много съжалявам за това, през което преминаваш и се надявам скоро нещата да се нормализират  Hug
Аз съм лаик по темата, но нали този метод е по неинвазивен от класическата операция, как така са се получили тези усложнения  newsm78

# 281
Миглена, от сърце ти пожелавам да намериш твоят лекар и да се възстановиш! Hug Hug Hug
Много си млада и животът е пред теб, не само, че имаш малко бебе. Просто трябва да оздравееш! Peace
Жалко за похарчените пари и напразните надежди.
Не се отчайвай, ще се намери начин.
Аз тук съм препоръчвала доц.Каракостов. Защо не се свържеш с него?

# 282
  • На планетата земя
Аз също съм за Каракостов,предполагам няма да те оперира пак Стоев или??
Хаджиянев за който пишеш по-нагоре да не би да е Хаджиангелов,сигурна ли си за името?
Успех с операцията и не се предавай!

# 283
Марчева, благодаря много за изчерпателната информация! Чакам отзивите и от другото посещение.

# 284
Др се казва Асен Хаджиянев и работи в Иван Рилски. Просто незнам дали ще мога да ида на още една консултация живея на 200км. от София и пътуването ми е ад. Незнам ще помисля. Благодаря ви момичета.

Общи условия

Активация на акаунт