Дискова херния - 13

• 131 825
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте след операцията се влоши, минаха около две седмици, в момента съм с адски болки в кръста, таза, крака целия боли,възможен ли е рецидив толкова бързо. Утре съм на преглед при неврохирурга, но много ме е страх от втора операция. Сложих инжекция диклак и не ме отпуска хич.

# 256
  • На планетата земя
 Миглена,ти за каква операция говориш за тази с лазера или прави и друга?

# 257
Тази с лазера, Боже мн ме е страх. Дали да не ида в спешното.

# 258
  • На планетата земя

Аз не познавам някой,който да се е подлагал на лазер и едва ли ще можеш тук да получиш адекватен съвет.Ако не се търпи болката отивай.Това едва ли е рецидив,предполагам хернията си е там.

# 259

Няма какво да се чудите,отивайте в спешното,да не ви стане нощес още по зле!

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 21:57 от kiki1000

# 260
Най вероятно си права. Този гръбначен център е супер прехвален, но както и да е. Важно е да се оправим по някакъв начин.

# 261
  • На планетата земя
Най вероятно си права. Този гръбначен център е супер прехвален, но както и да е. Важно е да се оправим по някакъв начин.

Прехвален ама няма отгоре на какво!!!

# 262
Отказаха ми система в спешното, да съм идела на невролог.😞 Това е, нямам думи.

# 263
Иди в някое отделение по неврология, да те приемат в болница.

# 264
  • София
....................... Изписа ми да пия би профенид сутрин и вечер, направо не знам дали да го почвам, имам и гастрит. Болката не е като да не мога да се движа, но е общо взето постоянна, понякога се засилва и е много неприятна. Дали е удачно да продължавам да пия НСПВС, всъщност аз приемах няколко дни диклофенак, но го спрях, тъй като нито болката ми мина, нито нищо, само дето си обострих гастрита. ..............
Хубаво, дали са ти лекарства вероятно ще трябва да ги пиеш, но не е ли предписано и лекарства за предпазване на стомашната лигавица...Поне на мен ми изписаха Нексиум, който предпазва. Направи консултация още веднъж, попитай. Недей на своя глава да ги купуваш.
От една страна Диклофенака много помага, но от друга вреди на червата много. Това си е сериозно.

Давай в Пирогов, ако си от София. Там няма как да те върнат, също и в спешното на Токуда.

# 265
Здравейте!
Продължавам обикалянето на специалисти покрай синът ми.
(проблеми със шийни прешлени)
До сега сме били в "Гръбначен център"(консулт), Петър Нинов (кинезетерапевт),
Павел Баня (екстензии Гечев).
Имате ли информация за новооткритата клиника в София с хиропрактична терапия?
http://www.americanspinalclinic.com/zaboliavania/?lang=bg

# 266
  • На планетата земя

Миглена,какво стана с теб,поутихна ли болката?

# 267
Здравейте след операцията се влоши, минаха около две седмици, в момента съм с адски болки в кръста, таза, крака целия боли,възможен ли е рецидив толкова бързо. Утре съм на преглед при неврохирурга, но много ме е страх от втора операция. Сложих инжекция диклак и не ме отпуска хич.
Praynig Дано тези болки  да са само временни , но след като от операцията са минали само две седмици , не  следва ли да се обърнеш към клиниката , в която  е направена интервенцията  newsm78
Дори след  лечение на пневмония  се полагат поне  2 прегледа  след изписването /май в рамките  на месец/ .

# 268
Здравейте отново, днес бях на преглед при др. който ме оперира изпрати ме на ямр и положението е по зле от преди вече имам и стеноза предложи ми една камара лекарства и ако нямало ефект сме щяли да говорим за много сериозна операция. Отидох и на второ мнение др лекар каза че ще направи операция за да разшири канала за да спре притискането и някакви парченца имам в диска които ще премахне. Иначе болката е адска пътувах на задната седалка легнала и започнах от вчера инжекции диклак.

# 269
Би ли споделила имената на лекарите ?
Според мен вземи още едно мнение и тогава реши при кого да направиш операцията. Пожелавам ти късмет, всичко да мине леко и да се възстановиш бързо !

Общи условия

Активация на акаунт